Jump to content

trifazio variklio apsauga nuo perkrovimo


marazas

Recommended Posts

Kas nors naudojate kokias apsaugas trifaziams varikliams nuo perkrovimo? Man nelaime nutiko i didmaisius grudus pilant - prisipilde, niekas neisjunge ir neber variklio... Rusiska apsauge nespejo suveikt :(

Kol kas kito variklio valdymui panaudojau daznio keitikli. Ten galima uzprogramuot kritine apkrova. Bet nepaisant visu teigiamu savybiu tai pakankamai prabangus dalykas sneko valdymui :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

maziems irgi yra rusisku automatu, bet salis gamintoja nesvarbu svarbiausia gerai parinkti amperaza, gali pats priverstinai uzstabdyti ir matysi ismeta ar ne, o nelaukti kol sudegs variklis, yra lenteles varikliu galingumo ir kokio amperazo automatai statomi, tiesa kiti automatai buna reguliuojami

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

beveik visi reguliojami buna, tik kuomet tiksliai nori, tai pradeda priklausyt nuo temperaturos, jei saule i automata karsta diena pasviecia irgi buna issijungia :) Arba dirba kokias 3 ar 4 valandas irgi issijungia :)

Kada truputi laiko bus reikes pasnekint prekeivius, visvien kazkas turi butr sugalvojes patikima daikta :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas mane daugelis elektros variklių ypač tie kurie stovi ant taip vadinamų šnekų pagrinde yra pajungti per magnetinius paleidėjus, plius šilumines reles. Kiekvienai šiluminei reliai yra reguliatorius nuo perkaitimo. Kai variklis gauna didelę perkrovą, automatiškai gerokai padidėja amperažas ir jei relės parinktos teisingai ir sureguliuotos, tai variklį išjungia gan greitai. Aišku aplinkos temperatūra turi šiokią tokią įtaką relių suveikimui, bet nepatingėjus ir pareguliavus, galima tikrai pasiekti, kad viskas gan tiksliai veiktų. Per kelis metus tik vieną variklį susvilino, bet tas buvo pajungtas tik per automatą :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

pas mane viskas ant 17A buvo sureguliuota, nes paprastumo delei snekas vietoj ventiliaoriaus pajungtas buvo ir buvo manoma jog zmogus gali pastebet kada maisas prisipildo :)

vienaip ar kitaip tai antras variklis per ukininkavimo laika sudeges. Kitas ant maisykles buvo, bet pats savaime sudege :(

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...

Norint teisingai ir pilnai apsaugoti trifazį elektros variklį reikia naudoti elektronines variklių apsaugas su įmontuotais srovės transformatoriais.

Savo ūkyje as naudoju Fanox elektronines variklių apsaugas. Galima išstatyti tksliai perkrovimo srovę , kuri nepriklauso nuo aplinkos temperatūros. Apsaugo nuo perkrovimo , fazės nutrukimo ir fazės asimetrijos. Pas mane šios apsaugos stovi ant 4 variklių ir per 3 metus dar nei karto nepavedė.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...

Supratau jūsų problema mūsų veiklos specializacija - prekyba elektros varikliais. Eilę metų rinkoje dirbdami kartu su Rusijos, Europos Sąjungos ir kitų šalių elektros variklių gamintojais mes siūlome įvairaus galingumo ir paskirties elektros variklius, kartu prisiimdami atsakomybę už gamintojų suteikiamus garantinius įsipareigojimus. Dar prekiaujeme apsaugomis, dažnio keitikliais, skriemuliais, reduktoriais, diržais. Turime savo servisa. Tad jei sudominau išsamia informacija rasite www.techselis.eu arba susisiekite su manimi Tadas 861885392 El.p [email protected] atsakysiu i jus dominančius klausimus.

UAB "Techselis"

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...