Jump to content

ar naudojate kokias nors apsaugos priemones?


ausra

Recommended Posts

Sveiki ydomu butu suzinoti ar augindami raguocius naudojate kokias nors apsaugos nuo ju agresijos priemones?pavyzdiui pas mus kaime vieno zmogelio vos neužtryne bulius vos ne vos kitas zmogus atgyne arba kai pries kelis metus mano rajono gyventoja isvykusy y airija pieno ūky dirbti mirtinai suzalojo pieningas bulius... :icon-eek: ka manote apie tokius atvejus kaip butu galima ju isvenkti? ar jums buvo pasitaike toki atvejai kai bulius užpuola zmogu?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Mane buvo užpuolus karvė :icon-cry: Pakėlė ant ragų ir numetė žemėn, nelabai patiko, nesusižeidžiau tik susitrenkiau. Karvės laikomos palaidos ištisus metus , viena pasitaikė "kovinė". Manau, kad nepažino, nes kai prakalbau sustojo ir daugiau nepuolė... teko parduot, nes paskui aš jos bijojau...Apsaugos priemonė yra tik viena - nelaikyti galvijų :D

O mėsinių veislių gyvuliai, net ir karvės, dau ramesni.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

kiek zinau galvijai turi pakankamai prasta rega, todel su jai pradeti komunikuoti reikia gan is anksto prie ju artejant. Tuo paciu jei staigiai atsirasi gyvuliui nepastebejus is uz nugaros, taipogi gali staigiai sokti issigandes nes jis taves is anksto nebuvo mates kaip prie jo priartejai ir del to bus neatpazines. Kaip sakant suveikia savisaugos instinktas gintis.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...