pauliusradvila Paskelbta Vasario 11, 2008 Pranešti Paskelbta Vasario 11, 2008 Atsiprasau jei ne i ta skilti ikeliau, jei kas zinot kur ir galit, perkelkite taigi idomu zemes pirkimo ir nuomos kaina, nes pvz kadastro duomenimis remiantis manau vaizdas gali buti kiek iskreiptas nes mano regione raso kad 2007 1 ha kainavo nuo 1500-3000lt man tik duokit tokia kaina tai viska supirkciau Aisku suprantu kad ta kaina gauna pagal tai kokie sandoriai buvo sudaryti. tarkim per 2007 birštono sav. kazkas is kazkko nupirko 3 sklypus po 2000 ir viena uz 3000 suskaiciavo svertini vidurki ir gavo...
Taigeris Paskelbta Vasario 12, 2008 Pranešti Paskelbta Vasario 12, 2008 Atsiprasau jei ne i ta skilti ikeliau, jei kas zinot kur ir galit, perkelkite taigi idomu zemes pirkimo ir nuomos kaina, nes pvz kadastro duomenimis remiantis manau vaizdas gali buti kiek iskreiptas nes mano regione raso kad 2007 1 ha kainavo nuo 1500-3000lt man tik duokit tokia kaina tai viska supirkciau Aisku suprantu kad ta kaina gauna pagal tai kokie sandoriai buvo sudaryti. tarkim per 2007 birštono sav. kazkas is kazkko nupirko 3 sklypus po 2000 ir viena uz 3000 suskaiciavo svertini vidurki ir gavo... Sveikas, Pauliau zemes kaina priklauso nuo daug dalyku: vieta, bukle ir t.t. Va pvz klaipedos rajone zemes kaina sokineja nuo 2000 Lt/ha iki 8000 Lt/a, taip as gerai parasiau uz ara jei ieskai zemes, pakabinek skelbimus ant lentu kaimukuose, tai zmones patys tau paskambins, sudomins ir nusipirksi as bent taip darau, ir daug labiau pasiteisina nei deti skelbima i laikrasti... jei noresi daugiau info susisiek su manim
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti