Jump to content

~~~ TV Forumas ~~~


Gūsis

Kaip jums idėja?  

8 nariai balsavo

  1. 1. Kaip jums idėja?

    • Gera
      3
    • Bloga
      5


Recommended Posts

Taigi, prašau moderatorių ir administratorių neištrinti šios temos, nes ši reklama nepiktybiška, ir už tai noredamas atsidėkoti galiu patalpinti jūsų reklaminį baneriuką savame forume. Banerio dydis gali būtį 88x33 ir didesnis. kodą parašykite man asmenine žinute.

Visų pirma sveiki, norėčiau pranešti apie katik "iškeptą' TV forumą. Pastebėjau, kad panašių dalykų Lietuvoje lyg ir nėra, tad ir kilo mintis sukurti šį forumą. Pirmiausia kūriau savame serveryje, tačiau kaip žinia mano internetas nėra spartus, tad nebebuvo įmanoma sukelti failų į serverį. po tokių nesklandumų viską mečiau, bet noras sukurti tokį forumą - išliko. Kad ir kaip apmaudu, teko pasinaudoti eforum paslaugomis. :( tad prašau nesmerkti dėl to. Vis dėl to, esmė ne kaip atodo, ar kur yra patalpintas forumas, bet ką jame galime rasti. Tikrai nemanau, kad TV Forumas yra nors kiek panašus pagal tematika į šį forumą, ir tai reiškia, kad TV forumas

Taigi, kviečiu visus, mėgstančius žiūrėti tv serialus, tv laidas, filmus, animaciją, sporto transliacijas, na kitaip sakant Televiziją apsilankyti TV forume, ir prisijungti į diskusijas.

Tikiuosi suprasite, kad forumas naujas ir jame nėra daug temų, bet viskas manau prieš akis.

Mus galite rasti: http://www.tvforumas.tk

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...