Jump to content

DRONINGBORG 7000s


bielka

Recommended Posts

koki DRONINGBORG konbaina patartumet pirkti ant 90 hektaru .kaip tokie konbaina tarnauja.

Cia toks pat kombainas kaip ir D7000, apie kuri nemazai buvo kalbeta. Paieskok kitose temose. S raide reiskia kad yra siek tiek naujesnis modelis ir kazkas "pagerinta". Didesnis grudu bunkerys, storesne iskrovimo sraige dar kazkad. Palygink konedatoj matysi

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

na auginu kviecius miezius rapsa kvietrogius .o nukulti tai reike kuo greiciau. girdejau kad juos labai sunku remontuoti ir labai lusta o kaip tas pirminis valymas

lusta visi, o remontuot sunkiu vietu yra ir irgi visuose. Atsidaryk esama tema (o sita istrink) ir netersiam forumo naujom beveik niekuo nesiskirianciom temom, nes labai issimeto visa naudinga informacija ir jei nenuolatos skaitai foruma sunku viska susekti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Valima gali pavadinti kaip nori ar valomoji ar perkulimas :) kažkas juk panasaus Jienisiejuose yra :icon-confused:

Bira grudai ant tokio malunėlio po to krenta per vėja i norija ir i bunkerį ir vsio :)

Glima visa tai atjungti nuo to kombaino našumas tikrai nepadidės o kai paligini kur kulta suvalymu ir be jo skirtumas kaip ant delno valymo naudai :icon-wink:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

na ir kaip labai lusta tas tavo konbainas sake kad labai sunku remuntuoti prie daliu sunku prieiti o kiek hektaru turi
Kuliau tik pirma sezona :) gedimu rimtu nebuvo , skriemulis buvo išsižerges :lol: vienas diržas nutruko :) kas dėl priėjimo nepasakyčiau kad viskas sukišta esu mates sunkiau prieinamų :icon-wink: kuliau ~70ha :)
Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

kaip perki o kur labjausei reike ziureti
Žiurėjau kad nebutu labai supuves,kaip dirba variklis ar nedumija, jei gali pavažiuok matysi kaip važiuoja iprieki ir atgal. Pažiurėk elevatoriu stovį,kaip padangos, atkreip dėmesį i sytnyčia ar nesutrukinėjusi smulkintuva kad nebutu labai suvirintas :) ar visi variatoriai vaikšto :icon-wink:
Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Žinau pas Viliu DB 7000 :) kaip ir pas mane :lol::lol::lol:

Tai va ir as turiu DB7000 kederis 3.6 nors pamatavus 3.8metro :icon-wink: smulkintuva pats dejau nes nubuvo, mokejau 30 stuku berods pries 5 metus :icon-wink: eina gerai i diena 10ha padarau, o kai buvo derlingumas 2-3t is hektaro tai ir 14ha i diena ejo nurezt :icon-wink: Bukle manojo normali. Gedimu turejau nors viskas sutvarkoma. detaliu yra pirkti, dirzai nera labai brangus, tik pagrindinis kulemosios kainuoja apie 750lt nors jei geras dirzas tai kulsi ir kulsi :icon-wink: siemet labai skaudu gedima turejau per durna galva ir skubejima, siaip ka galiu pasakyt nasus, paprasti ir kokybiski kombainai :icon-wink: Spresk pats. As per sezona nukuliu 50-70ha tai tiek :icon-wink: matai jau dirbu 5 metus tai dar juo nesiskundziu :icon-wink: remonto visiem reikia. Nariu technikoj yra mano db7000 fotke :icon-wink: Beja maniskis manau kazkur 84 gimimo :icon-wink:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...