Jump to content

kokio traktoriuko reikia 3,5ha


kotiss

Recommended Posts

kaip 3,5hektaro tai is jubanos permazi,reikiamo dydzio ten kur turi bent 25-30 arkliu kainuoja arti 40tukstanciu,o uz tiek du belarusai iseina padeveti,tai neapsimoka.Siaip jei nenori vargt tai neziurek i jau standartu tokiam ukiui tapusiu t-25,nebijok arklio jegu,Panarsyk po interneta,po puslapius paieskok, kokiu john deere,case ar ford traktoreliu 40-60 ag,pasidomek tu firmu atstovais lietuvoje,ar tiekia dalis tokio modelio traktoriui,kokios kainos ir t.t. O kiek pinigu zadi skirti?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

na as patarciau tai T-40 jie dabar patys pygiausi is visu rusisku. Kuro ryja mazai, o arkliu 50AG. Daug kas keikia ai kabina maza tiltai siauroki tipo nepatogu, bet tai kiek tau reiks ten su juo dirbti ant 3,5ha :) As pats nusipirkau suplojau 5500lt vot ir vargo nemaciau, 13,5ha atsienavau 1,5ha apsiariau rudeni, darzus susiariau ir t.t. Ir tikrai nesiskundziu o jei jau labai tipo kabina zemai, nu tai galima ka nors sumastyti juk.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

hmmz nu nezinau man atrodo vistiek tokiu atveju imk T-40 :), ka uz tokia kaina kazkokia japonska miniatiura. Tai nors busi garantuotas, kad galios nepritruks ir t.t. Detales be vargo vietoj nusipirksi ir t.t. o kai tam japonskui koks spimciukas nusprogs prasikeiksi beieskodamas. Beje is kurios vietoves pats esi, mat ziuriu kazkaip paskutiniu momentu ir is zarasu padave zmoniu :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

cia ne shudas,art gal ir problema,bet tokie dobila laisvai suka :)

ars pasisokinedamas. kaip su cekiskais aria????

TZK, lygtais....

juokingai turetu atrodyt dobilas dukart didesnis uz ta traktoriuka :lol::lol: jau vien nuo dobilo jam prieki kels :lol::lol::lol:

Juokinga gal kam,bet svarbu darbas atliktas.Ir seip toks sveria apie 300kg,prieki sunkiai pakelsi

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

aha,arkliuka su plugu ir reklama kaimo turizmo :D lauka suars ir dar piniga uzmokes koks miesto veikejas :D:D:D o jai rimtai tai zmones tiesa sako,imk t25 ar t40 :icon-wink: ir arime ,ir kultivacijoi rimtai eis :icon-wink: dar ir priekabaite su meslu isvesi :icon-wink:

geriau t-40 nes:

Pats traktorius jei gerai paieskosi kantriai gali rast gera beveik 2 kart pigesni uz t-25 nes ju kainos nesamoningai kosmines.

be to sorakas galingesnis ir viskas rimciau padaryta jei veikia stiprintuvas vairo tai is vis zjb o t-25 dazno be gabalo lasiniu nepasuksi.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

kaimynas turejo kazkoki stebukla mazyti :D tai vienam ha suarti ,degalu suvarydavo daugieu nei man trim :D pas mane mtz50 :D o laukas budavo ,kaip po BAMBIOŠKĖS :D nelygus :D:D:D

apie ka as ir kalbu, kad T-40, paprastas palyginus galingas maziems ukiams, tokiems darbams kaip priekabai ir t.t.t tampyti kuro suvalgo idealiai mazai, pasijungsi prireikus ir rotacine (lenkiska) sienapjove ir kultivatoriu 3m plocio ir dar net triju korpusu pluga patrauks ir galesi atlikti begale kitu darbu, ir vistiek rusiskas metalas ir liks rusiskas, netaip kaip dabar visokie japonski kinietiski lenkiski metalai kur pakrovei ar uzkabinai ka nors sunkesnio ir ziurek kad nesubyretu.

Beto ausinamas oru, todel netreiks zaisti su vandeniu ziema, kai reiks ant greito uzkurti. Ir kaina tikrai ju nesikandzioja.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...