Jump to content

kokias budais dziovinate grudus?


Doncas

Recommended Posts

Nemaišai, tikrai brangesnė, nes turi platforma ant kurios viskas sumontuota. Bet stacionarioms reikia leidimų, projektų.. ir t.t. Su mobiliom šitos problemos atkrenta.

uz 9 tonu mobilia dziovykla praso 106 000 lt

deveta apie 60 000lt

idomu kiek kainuotu identiska tik stacionari. jei skirtumas gan zenklus gal verta pasiknist su leidimais, projektais ir tt. ?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip suprasti iki 10t? O per kiek laiko tu planuoji išdžiovinti tas 10t? O kiek prikuli pvz. per dieną? dar kitas dalykas yra kad imant mažiausią ir didžiausią džiovykla ir lyginant kainas, tai didžiausia sąlyginai nebedaug bepabrangsta, nei mažiausia. Ir tada labiau apsimoka pirkti didesnę. Kurioje Lietuvos vietoje pats gyveni?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

na prisipazinsiu kad apie dziovyklas ne ka raukiu. tik neseniai emiau dometis kas ir kaip. nesu stambus ukininkas, tad galvoju kad uztektu visai nedideles dziovkleles. maciau yra mobiliu kurios pacios uzsikrauna tipo talpa 10t ar kazkas panasaus. bet kiek veliau paaiskejo kad jos brangesnes uz stacionares. kita vertus manau uztektu man ir devetos. tik sioje rinkoje nieko neutuokiu. o tu gal pardavinejji jas ?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...