Jump to content

Justinas82

Nariai
  • Pranešimai

    51
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Justinas82 paskelbtas turinys

  1. Anksčiau tokios kainos buvo dar litais tai suprantama, o dabar tai kosminės kainos
  2. O tai kaip ten dėl tų lenkų ir vokiečių?
  3. Tai kad nežmoniškos kainos dokumentų prašo po 200-400€ , o ką tu turi galvoj sakydamas kad užregistruot iš lenko ar vokiečio?
  4. Sveiki, gal kas žino ar tikrai dabar neregestruoja savadarbių priekabų, nes dabar aš esu pasidaręs priekabą iš gaz 53 ir nežinau kaip su registravimu ar tikrai tokių priekabų neregestruoja ir ką dabar reikėtų daryti?
  5. Ačiū dabar reikės bandyti sudėti žiūrėti kas gaunasi.
  6. Pačiam purkštuve, blemba man neatitado šito failo kur įkėliai
  7. Ten niekas netrukdo tiems vožtuvams gali įdėti abiem varijantais, as dabar taip sudėjau kad vandenį tik varinėja purkstuve, o ne purškia. Bet tie vožtuvai turi dėtis siemetriškai tai yra kai įdedi vienoje pusėje turi dėti ir kitoje pusėje taip pačiai?
  8. Tai apatiniai vožtuvėliai turi būti nukreipti į viršų, kad paspaudus spyruokle ji spaustųsi į viršų, o tada kaip turi dėtis viršutiniai vožtuvėliai? P.s. vožtuvėlis gali įdėti ir į viena puse ir į kitą.
  9. Mano yra p 120 ir vandenį ima iš apačios tai tie vožtuvai, apatiniai turi būti, spyruoklės nukreiptos į išore, o ne į vidu ( siurblį) ?
  10. Tai viena puse tai yra viršutinį ir apatinį įdėti vienodai, o kita puse atvirkčiai? Ar viršutini su apatiniu skirtingai?
  11. Sveiki, gal kas yra arde lenkiško purkštuvo siurblį ir žino kaip reikia sudėti vožtuvus, kad purkštų. Arba gal turi schema?
  12. Justinas82

    Lenkiska Salietra

    Sveiki, gal kas žino kiek dabar kainuoja salietra Lenkijoje?
  13. Tiesiog įdomu kaip padaryta ir kaip vizualiai atrodo.
  14. O tai ar kuzavas tiks ant kito rėmo nes man atrodo šie kuzavai platesni ir ilgesni
  15. Man atrodo man pigiau iseis taip padaryt negu pirkti kita priekaba, pas mane sioje priekaboje viskas pakeista bortai, dugnas ir svarbiausiai joje daug pakraunu. Gal kartais turi foto kaip ji atrodo padaryta?
  16. O taip niekaip neišeina perdaryti būtinai reikia keisti visą rėmą, čia mačiau kažkas buvo raše kad tik reikia prieki keisti
  17. Sveiki, gal kas žino ar įmanoma rusišką priekaba kur dišlius ant traukių perdaryti ant žiedo?
  18. O gal kas žino kiek maždaug dabar kainuoja sankabos komplektas?
  19. Siaip atrodo dar disko yra pakankamai kai pasižiūri.
×
×
  • Create New...