Jump to content

ramunas.s

Nariai
  • Pranešimai

    1057
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    13

Atsakymai kurių autorius ramunas.s

  1. Prieš 2 valandas, BR pranešimas:

    Na klasė 1-2,prie 130 azoto,derlius stabiliai apie 6 t per tuos 3 metus kai auginam,žemaūgė,tai augimo reguliatoriaus nenaudojam jokio,akuotuota,tai gal šernai netaip mėgsta,pernai kai sausra užėjo, geriau atsilaikė,nei kitos veislės

    Stebuklingos zemes pas tave. As kad ir ant molio auginu bet su 170azoto ir 6 tonom gaunu 2 klase 

  2. Prieš 1 valandų, PArty pranešimas:

    Firmos savo prasilošimus perkelia  ant ūkininkų,pernai buvo kilimas , šiemet kritimas tai taip ir gaunasi...

    Butent. Prakale gerai i minusa su trasom kai uzsipirko brangiai o pardavinejo uz puse kainos, dabar atsigros per grudus, jie be pelno nedirbs, o ukininkas jiem melziama karve ir tiek, kurios ne sert nereikia patiems

  3. prieš 5 minutes , Deutz fahr pranešimas:

    Tai jeigu prarasi ta ka esi idejes ir tarkim ismirks, neuzaugs del aplinkos veiksniu, tai kitais metais kaip didelis vel imsi prekes su atidejimu, nes nebus pakankamos apyvartos.

    Del aplinkos veiksniu tai manau draudimai gelbsti. Nors savus atsimsi vis ne grynas minusas gaunas

  4. Prieš 5 valandas, mwex pranešimas:

    Sveiki, gal kas turite Valtra T235 versu? arba kazka galetumete papasakoti ? vazinejau apziurinedamas senus JD panašios galios, bet nei vienas pasitikejimo nesukėle… :) o siek tiek pridejus prie seno JD kainos, galima isigyti sita…beda tik, kad nelabai ką apie juos žinau…labiausiai domina patvarumas ir atsiliepimai apie servisa… dirbs su 5 m. diskiniu skutiku, priekaba 22 tonu, ateity planai isigyti 3m. juostine sejama…taip pat 4 m. sejama du dirbimu ir trasomis…ne per mazai sis modelis svorio turi, kad normaliai isnaudoti po kapotu esancius arklius?

    Dirba draugas su sitokia valtra. Pradirbes nebaisiai jis daug, gal 1500 valandu, gedimu jokiu. Bet kaip jis sake : jinai raketa, variklis traukia tikrai gerai, bet kas is to jei nera svorio ir kasasi istisai. 

×
×
  • Create New...