Jump to content

aviukas šonas

Nariai
  • Pranešimai

    21
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    klaipedos raj

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

aviukas šonas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

1

Reputacija

  1. Reiks per ziema taupyti ir taip daryti kaip sakai,o kas kiek kalsi stulpelius?
  2. Gerai, o jei stulpeliai impregnuoti arba metaliniai ir metalinis tinklas?
  3. Tomai ka siulai geresnio? Nes keletas pazystamu su mediniais stulpais ir medinem lentom pastatyta tvora problemu neturi laikydami avis, o elektriniame tinkle zuvo du eriukai.
  4. Aciu Tomai uz atsakyma, sieno pilnos edzios visa laika tik kad lauke dar sieno rulius knisa mano damos ) tikros nenuoramos!!!Tada sienainio duosiu kai lauke bus daugiau minusiuko.
  5. Noreciau gauti patarima, ar apsimoka 9 avims imti pasarui t.y. pamaisymui su sienu sienaini rulone, ar nesuges kol susersiu, nes kaip forume buvo mineta vienai aviai reikia 4kg sienainio per diena(avys ko gero yra apsiejusios) ar galima vien tik sausu sienu maitinti? As dar duodu kiekvienai aviai mazdaug po 300gr ivairiu grudu, mieziu su zirniais arba avizu ir dar laizalai.
  6. Ramybe!!! Kaip gera ryte prabudus be streso paziureti pro langa i aptvarelyje tvarkingai bevaikstancias avytes. Ramiai nunesti grudeliu,vandens... Liko 9 mergytes ir jom aplink tvartely minetas aptvariukas(kazkuom primena pravieniskes ) 4eiles elektrinio piemens ir metalinis tinklas antra eile) 3,5 aro pasivaiksciojimui, kaip sakot ar uztenka tokio plotelio mano merginoms ziemai ? Pavasariop ieskosim gero baronaicio pageidautina is eko ukio arba su kilmes dokumentais LT juodgalvio arba vokieciu juodgalvio, kas arciau Veivirzenu turit ka pasiulyt duokit zinoti. Is tikro be geros stacionarios tvoros pradeti neverta, isitikinom savo sprinteriska patirtim Dar vienas klausimas patirti turintiems, kaip vertinat toki varianta- mediniai stulpai 10 ir trys ar keturios eiles mediniu lentu?
  7. Taip taip, siandien dar piemeni aptvereme is vidines puses, nes mano jau kaip avijauciai vercia stulpelius su metaline tvora pirmas isibegeja avinas o mergos is paskos sinchroniskai, tikri velniai!!! O dar sako kad avinelis ramybes isikunijimas...
  8. mes patys jau uzsipypinom lakstyti paskui avis kaimyno iselyje ir kopustuose, nepadeda nei geras elektrinis piemuo. Visa vasara buvo ramybe tik vienas avinelis sokdavo lauk nors tu ka, bet lasas po laso kaip liaudyje sakoma spalio men visos pamegino ir joms labai patiko, nepadejo kad ir lyderi pasalinom, per velyva "terapija", nusprendem nebezaisti tai dabar tversim ziemai maza plotuka su tinklu ir mediniais stulpeliais, o vasarai visus 1,5ha, neberizikuosiu vel buti pedsekiu ir sprinteriu, sveikata brangesne. Kaip taikliai kazkuris raset nori ramiai gyventi turi investuoti.
  9. Oj, as tai daviau netraiskytu mieziu sumaisytu su zirniais... nu bet nieko viskas ir su viduriais gerai, o avizas visada cielas duodu, tai ar labai blogai jei tie zirniai netraiskyti?
  10. aviukas šonas

    INVENTORIUS: Ėdžios

    Aciu labai uz pasiulyma , man reikia pagalvoti kaip geriau butu is pacio uzsisakius parsisiusti , reikia susizinot ar imanoma uzsisakyti kurjeri, nes taip parsisiuntem is Lenkijos aviu kirpimo masinele pas mus kainavo 600lt o is Lenkijos gavos 400lt. Tai jei surandu per ka siustis ar galiu kreiptis i pati ir uzsisakyti?
  11. aviukas šonas

    INVENTORIUS: Ėdžios

    gaila EkoTomai, kad mano krastas tolokai nuo tavojo tikrai uzsisakyciau bent pora, nes dabar grudus supilu i tokius paprastus lovelius, bet nieko kazkaip pasidalina issitenka visos.
  12. aviukas šonas

    Mėsos gaminiai

    Aha,ir liuliakebabas skaniausias is avienos,tik yra viena gudrybe pasiruosus farsa reikia ideti ne maziau kaip valandai i saldytuva, tada avienos riebaliukai gerai surisa visa farsa ir jis nekrenta nuo iesmu, skanumelis ujujuj... (i farsa jokiu budu nedeti kiausiniu) Nu imeskit kas zinot koki patikrinta receptuka desru is avienos ar viska ruosiat taip pat kaip kiaulienos?
  13. aviukas šonas

    Mėsos gaminiai

    Galiu ir as pasakyti viena is marinato avienai recepta (tinka ir stirnienai) ji man dave draugai is rusijos. Taip ruosiau ciela avies kumpi su visu kauliuku Velykoms, kas valge neisbrokijo. Kumpi dejau i didesni inda su kefyru pripjaustytu zaliu kalendru kad apsemtu pilnai ir laikiau saltai 1.5 paros. Tada nusausinau ir itryniau druskos, pipriuku ir ivairiu zoleliu misiniu (ka turi po ranka raudoneliai, mairunas, peletrunai) sumaisytu su pasildytu alyvu aliejumi ir po 30min jau kepiau. Mesyte beveik krito nuo kaulo ir tirpo burnoj... Dar ... kai marinuojat saslykus (bet kokia mesa) dekit tik su blenderiu trintus svogunus, ir tada minkykit mesa, pamatysit koks skirtumas. O jei reikia saslu staigiai dedu taip pat su blenderiu trinto kyvio tik nedaug ant kilo mesos puse didelio arba 1 mazyliukas kivis, ir laikyti ne daugiau kaip 2h kitaip suirs mesa, to ismoke kaukazieciai. Nu va isdaviau savo "didziausias" paslaptis Skanaus! Gal kas zino gera avienos desru recepta, butu smagu jei pasidalintumet.
  14. Geras , cia taip ir keliavo su visu aptvariuku avytes i kita ganykla? Sia vasara del sausros musu klp rajone is tikro atrode kad visos pievos su chemija nupurkstos, geltonos geltonos, tai mums tinginiams avys buvo geriausia zoliapjove aplink namus, ir jos buvo socios ir benzo nedeginom zoles pjovimui, eidavom tik piemenuka perkelt vis i kita vieta.
  15. Aciu kas forume parekomendavo aviu kirpeja Virginiju is kupiskio ir dave jo telefona, labai aciu!!! Superinis kirpejas, dirba greit ir kokybiskai, be to kaip sutarem laika tokiu ir atvaziavo. Nors kerpa labai greitai bet nei vienai avytei nebuvo idreksta ar uzkabinta ir visai normali kaina iki 30 avyciu po 10lt, o jei daugiau avyciu tai dar pigiau. Rekomendavau ir draugui is Silutes tai ir jis labai patenkintas buvo kirpimo kokybe, sakem kitamet vel kooperuosimes ir kviesimes pas save. Gal dar kas nores prie musu prisijungti is klaipedos ar silutes rajonu, t.y. is vakarines LTdalies, rasykit. O pacio Virginijaus mob. 863993280. P.S. Yra musu kraste dar vienas aviu kirpejas-jurtininkas Antanas, tai "vaziavo" diena is dienos 1,5 menesio ir ne tik kad nedavaziavo nors sake kad jau po puses valandos isvaziuoja is namu, tai ir telefono nebekele, ir taip ne man vienai. Tikras melagis, juk galima zmogiskai pasakyti kad negalesiu nes esu uzsiemes o ne pazadais maitinti.
×
×
  • Create New...