Jump to content

TomasB4

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Švenčionys

TomasB4 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. TomasB4

    Stihl ar husqvarna?

    Pritariu ,jai pirkt pjukla, tai husqvarna, jai trimeri tai stihl
  2. Kokiame rajone randasi miskas?
  3. TomasB4

    pjuklai

    Rezultatas - nusipirkau 357xp dar nelabai galiu ką apie jį pasakyt, nes dabar pradirbinėju pjūklą lengvai. Pradirbus pjūklą, sakė atnešti sureguliuot, tada pasijus visas jo galingumas (nes dabar apsukos sumažintos). Dėkui visiems už savo pasisakymus
  4. Sveiki, gal žinot kas Švenčionių rajone užsiema biokuru? Turiu gausiai apaugusiu karklų apie 1.3 ha., amžius apie 7m., taip pat reikėtu išvalyti maždaug 4 ha., apleistos žemės apaugusios pušimis, beržais. Siūlykit kokius variantus, pas ką būtų galima kreiptis mano paminėtame rajone.
  5. TomasB4

    pjuklai

    O kur pirkot pjūklą? Jūsų parašytos kainos labai viliojančios Nes Husqvarnos parduotuvėje 357xp kainuoja 2349 Lt ir suteikiama 12 mėn., garantija. Ačiū už savo parašytą nuomonę. Dirbsiu malkų pjovimo, pardavimo srityje, bet tik pavasario, vasaros sezonu. Tai linkstu prie 357xp modelio, didesnė galia neturėtu pamaišyti, tik reikia kuo daugiau atsiliepimų apie šitą pjūklą.
  6. TomasB4

    pjuklai

    Sveiki, planuoju pirkti husqvarna, apsistojau ties 346xp ir 357xp variantais. Kokia jūsų nuomonė apie šiuos pjūklus? Kokį patartumėte pirkti? Gal kas turite kažkurį iš šių modelių pjūklą?
×
×
  • Create New...