Jump to content

Liepa85

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Vilkaviskio raj.

Liepa85 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Liepa85

    Mastitu gydymas

    Multiject ir mastijet forta turbut populiariausi svirksteliai, nes ju sudetyje daugiausia veikliuju medziagu. Bet geriausia buna, kai jautrumas nustatytas, tada lengviau atsirinkti ka naudoti. O flumastu svirksteliai, tai pacioj pradzioj, tik pastebejus patinimus reik kalti, kas kokia 12 val po melzimu ir taip keleta dienu. Nes mane ispejo, kad nabandyciau tik vienkartinai. Nes jei sunaudoji keleta svirksteliu, tai kaip tik viskas atsipalaiduoja ir atrodo, kad jau stiprus mastitas, tai dar keleta dienu panaudoti reikia. Tik jei neklystu flumast rosa labiau prie somatu skiriama, Flumast-L gydymui, o Flumast A uztrukinimui, kas idomiausia, tai labai staigiai uztrukina.
  2. Liepa85

    Mastitu gydymas

    Nu Jus Pienmegy ir nusistates pries naujoves, Flumast-L isvis superinis dalykas, jei laiku uzbegi ivykiams uz akiu ( mastito pradzia) super suveikia ir piena gali priduoti. Nes tie svirksteliai eteriniu alieju pagrindu ir tikrai padeda.
  3. Liepa85

    Probiotikai karvem

    Pagal jusu pasakyma, kad probiotikas tik versialiams tinka,o karvems ne, tai man keista, kaip tada dideli ukiai ir karvems naudoja, ismatuose buna maziau stambiu daleliu, tai reiskia, kad geriau pasarai susivirskina. Organizmas geriau pasisavina maisto medziagas. Juolab, kad Lietuvos ukiuose yra atlikti bandymai ir toliau naudojama karvems, tai nejau jie mestu pinigus i bala,jei nebutu jokio efekto?
  4. Nupirkau brangių laižalų Codiblock 22kg kibiras su PVM kainuoja 104,33Lt. Pagal aprašymą tai "...CODIBLOC kartu su kitais mineralais užtikrina pakankamą mineralų lygį gyvulių organizme...". Kito laižalo Neoblock aprašymas man labiau patiko :"...Laižalo komponentai parinkti ir suderinti taip, kad gyvuliai, sulaižę per parą 70-130 g, gautų vidutinę normą svarbiausių mineralinių elementų. Naudojant laižalą, gyvuliai neserga medžiagų apykaitos ligomis, normaliai veikia hormoninė, fermentinė ir imuninė sistemos, neserga ganykline tetanija, nesutrinka reprodukcija, geriau vystosi kaulinis audinys, gyvuliai būna produktyvesni. Laižalo blokui nekenkia lietus..." Deja RVAC nebeprekiauja Neoblock nes tas pabrango dvigubai. Kokios jūsų nuomonės apie laižalą Codiblock Nes vadybininkė aiškina kad daug mėsinių galvijų ūkių juos perka ir kad jame yra visų reikalingų mineralinių elementų. Prikabinu abiejų laižalų aprašymus. Hm, keista, kad mesiniams galvijams naudotu toki brangu. Melziamoms karvems, tai geras tas codibloc laizalas, uztrukusioms nerekomenduojama del didesnio kalcio kiekio, nes po apsiversiavimo gali sukelti ketoze.
  5. Liepa85

    Probiotikai karvem

    Sveiki, o mano nuomone teigiama probiotiku atzvilgiu. Kai apie juos isgirdau pradejau dometis ir kas keisciausia net yra stambiu bendroviu, kurios ji naudoja. Jonavos rajone vienas ukis susitvarke somatus su probiotiku. Mano kaimyne nusimuse ureja, o pas mane versiukai neviduriuoja, kai jiems nuo gimimo suduodu probiotiko. Taip gal ir nepigus malonumas, bet tikrai atsiperkantis, nereikia pirkti nuo viduriavimo versiukams papildu. Aisku, kad svarbiausia yra higiena ir prieziura.
×
×
  • Create New...