Jump to content

tokas

Nariai
  • Pranešimai

    79
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Patinka
    tokas reacted to Karve in Grūdų kainos pasaulyje, Ateities sandoriai, MATIF, LIFFE   
    šiemet rusija prognozuoja 110mln.t derlių,ar jūs įsivaizduojat,kas bus kai ji su savo platybėmis pradės prikulti kelis kartus daugiau,pas juos potencialas milžiniškas.Palyginkit mūsų plotą ir jų,pas mus kuliama apie 6mln.t jei rusai pasiektų nors pusę mūsų efektyvumo manau užverstų pasaulį pigiais grūdais,juk sovietiniais laikais buvo grūdų importuotoja,o dabar eksportuotoja,tad perspektyvos nusimato nekokios,žaibas gali trenkti į tą pačią vietą ne vieną kartą.
  2. Patinka
    tokas got a reaction from Kowboy in Pieno kainos   
    kas karve išleido iš tvarto 
  3. Patinka
    tokas got a reaction from doleris in Pieno kainos   
    kas karve išleido iš tvarto 
  4. Patinka
    tokas got a reaction from WYCKA/ in Zirniai   
    su arpa gali tik sėklai prasivalyti,pasidariau našia ir efektyvia sistemele .zirnius su sraige keliu virsu is šnekio loviu apie 45laipsniu kampu zirniai čiuožia žemyn į priekaba,lovio dugnas iš 6 ir  5mm sietu. išsivalo visos smulkio sėklos ir skaldukai tame tarpe ir laukine aviža našumas toks kos šneko apie 15t valanda.uzvakar agrochema zinute siule 233.turiu 20t rezeva po 240 pristatymas plunges raj,gal ka sudomins i pm
  5. Patinka
    tokas reacted to tom tom in Skiltis chemijai   
    Matau kolegos kalbate apie cikocelį, tad galiu pasipasakot. 20 metų dirbame su Litagra... sėklos, trašos, chemija. Pernai metais negaunu cikocelio, pats kaltas, laukiau iki paskutinės dienos, neliko. Praeitą rudenį, Spalio mėnesį nuvažiuoju į Litagrą ir sakau. Kada planuojat turėt reguliatoriaus, nes pernai turėjau problemų, norėčiau nusipirkti ar užsisakyti iš anksto. Sako puiku. Dabar sudarinėjam sąrašus, tai įtrauksim ir tave, nes gausim ribotą kiekį. Atsakau, kad puiku ir išvažiuoju. Praėjus kalėdoms kiekvieną mėnesį pro soną važiuodamas užsukdavau ir klausdavau ar dar negavote. Atsakydavo, kad nesirūpink, tik gausim iškarto skambinam. Paskutinį tokį atsakymą gavau prieš 2 sav. Nuvažiuoju šiandien, sakau reikia chemijos ir kaip dėl to cykocelio. Sako... kokios chemijos reikia, o cikocelio tai žinok jau neturim. Kaip neturit pasiteirauju? O tai kaip sąrašai...? Atsako... Tai vat supranti tu komplekto neimi, tai tau ir cikocelio nėr. Tai sakau B****... Iškur man žinot, kad komplektą reik imt...? Sakau ar pranešėt apie situaciją, juk kas mėnesį atvažiuodavau... sakėt nesirūpink, esi sąraše, pranešim. Ir jie mano priekaištu negirdi, kaip užburti, tu komplekto neėmei.
    Tiesa pasakius buvo šlykštu žiūrėti... kai suaugęs vyras ir dvi pusamžės moterys, turi tiek kiaulės snukio savyje, kad po tiek metų bendradarbiavimo gali taip šikti tau į veidą.
    Daug riebių žodžių sukosi galvoje, bet išlaikęs taktą, pasakiau, kad nieko nepirksiu daugiau. Padėjau kryžių ant Litagros visiems laikams. Man aplamai labai keista, kai šiais laikais, kai regione 6 pardavėjai, taip galima išsipisinėti.
  6. Patinka
    tokas got a reaction from gediminaske in ZETOR 125   
    kam i ta zetoriu ziuret turint tokia suma ,neverti jie tu pinigu ka uz juos dabar lupa
  7. Patinka
    tokas got a reaction from ekonomistas in Pieno kainos   
    gaunasi ,yra kas gali mokėt ir šiai dienai mažiukam po 0,18 e už kg bazinio .
  8. Patinka
    tokas got a reaction from Zim511 in ES parama 2014-2020 m. Investicijos į materialųjį turtą   
    kas dėl mokejimo prašymo juk esi nusimates paraiškoje iki kada veliausiai  turi pateikti,o konkursas baigiasi  sutarties pasirašymu ,tai sutartyje ir bus  visi apmokėjimo ,prekiu pristatymo terminai ,o sutarties sąlygas pats nustatysi ruošdamas kvietima teikti pasiūymus konkursui.
  9. Patinka
    tokas got a reaction from axe in Zetor forterra HD 130-150   
    braliukai akciju išmeta zetoriam ne kaip musu lupikai
    http://www.agrimatco.lv/content/rudens-akcija-zetor-traktoriem-2015
  10. Patinka
    tokas got a reaction from buru in ES parama 2014-2020 m. Investicijos į materialųjį turtą   
    tai va ner ko pylstyt is tuščio i kiaura,gairės daug maž aiškios laukiam patvirtinimo,o projektai linke keistis tuo isitikino jaunieji ūkininkai
  11. Patinka
    tokas got a reaction from Rolandas1 in ZETOR PROXIMA 100 ar HATTAT A110   
    aišku pagal kaina mtz be konkurecijos,bet cia ir baigias privalumai.ar taves neatbaide tas komon rail ir adblue,isivaizduok pas bielki kompas  .aisku kol mano atsipirks tu busi savo jau naujai is daliu persirinkes,bet jeigu ka as savaji vistiek brangiau parduosiu.
×
×
  • Create New...