Jump to content

rol2rekva

Nariai
  • Pranešimai

    183
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Atsakymai kurių autorius rol2rekva

  1. Sveiki,

     

    Gal kas galėtų patarti su tokia situacija. Bus savivaldybės lėšomis tvarkomas melioracijos griovys ir mano sklype 1 metras nuo griovio krašto yra stacionarus gyvulių aptvaras. Melioratoriai liepia nusitveri nes jų darbams trukdo. Gaunasi virš 100metrų ilgio nutvert, kurį naujai užtvėriau praeitais metais. Ar turiu teisę į kažkokią kompensaciją, nes gaila laiko ir pinigų per naują užtveri? Gal kas susidūrę esat?

  2. prieš 54 minutes , Turistas pranešimas:

    Praeitą žiemą kaip tik pabaigiau 9x40. Gegnes 5x15x600 dejau kas 1m ir ant viršaus naujas šiferis. Išlaikė kuo puikiausiai, dar šią žiemą buvo tiek sniego.  Skarda atmeciau dėl kondecato ir dėl garso, nors su ja daug greičiau būtu.

    Gegnes trosais traukėsi ar A raidę paprasčiausiai sukalei? 

  3. On 2017-09-23 at 22:17, Tautvilas pranešimas:

    Aš stačiau 30m*10m , perdengiau su 200*50,  kadangi tik tokių turėjau prisipjovęs. Aukštis ties kraigu - berdos apie 6 m. Ties karnyzu, apie 3m. Gegnių nuolydis mažokas, šiek tiek išlinko. apie 3 cm. Ant stulpų dėjau 200*150, stulpai kas 3,8 m. Balkius ant stulpų tvirtinau taip, kaip pries tai forume maciau buvo tvirtinę. Sienos iš lentų, galvoju dar šiek tiek apšiltinti poliuretano putom. Laikysiu galvijus.  Stulpus į žemę leidau iki 1,5 m.  Šiaip gal ir 1, 2 m pakanka, nes paskui vis tiek aplink stulpą užbetonuojam. Mediena du kartus antiseptikais ir antipirenais padengta. Šiaip teko būti sename svirne, plotis apie 11 m. Perdengta taip pat be atramos, tik gegnės tokios senovinės, tašytos, matmenys apie 150*120, bet nuolydis didelis apie 42 laipsnius. Stovi jau  100 m . :)  

    DSC_0370.JPG

    Nuotrauka0181.jpg

    DSC_0374.JPG

    DSC_0373.JPG

    DSC_0371.JPG

    Gražiai pastatas atrodo. Ir kaip žiemas atlaikė stogas? Klausiu., nes pats dabar 9x25 statau ir sudėjau gegnės 5x15x600 kas 90cm. Tai nuolydis nestebuklingas gavosi. Galvojau siferi naują dėt, bet dvejoju ar gegnės gerai laikys. Ir kaip skarda dėl kondensavimosi. Ar nevarva ant gyvulių? 

  4. 59Nupirkau dx 110 tik dvitilty, nelabai su hidraulikos tepalu susigaudau. Pats tepalas iš galo virš pakabos, du bakai vienas per centrą, o kitas prie kairio rato su stikliuku lygiui? Tas su stikliuku visai tuščias. Kaip iš centrinio išleist tepalą keičiant nerandu probkes? Ir kiek tepalo gal žinot pilasi? Kitas klausimas gal manualą kas turit šio traktoriaus? 

  5. Sveiki,

    Gal kas susidūręs su dx110. Kiek garo iš alsuoklio normalu? Galinė pakaba nuimta, likę tik cilindrai. Keliant jaučiasi, kad tepalą paduoda, bet cilindrai nejuda? Siurblys slėgio nesukelia ar kita problema?  Savininkas šneka, jog be apkrovos cilindrų nenuleis....... . Kaip su variklio kaitimu šie traktoriai, ar turėję kas problemų, nes temperatūros dačikas nusprogęs. Šiaip dirba variklis gražiai, pavaros lengvai jungiasi, per daug neišmaltos, stabdžiai pusėtinai. 

  6. prieš 2 minutes , PArty pranešimas:

    Sankabos nerenki,bet diskatoriu ir diską mauni ant veleno šlicu( prieš  tai pažiūrėjus kad  diskatoriaus  priverzimo skylės atitiktu skriemulio spilkas,tada  sujungineji iš apačios lengvai matysi ir truputį pakoreguoti kad sueitu, prasusuki  variklį ratų ir susiverzi ir jokio vargo 

    Variantas, ryt išbadysiu. Ačiū

  7. Sveiki,

    Išskyriau belarusą, pakeičiau sankabą ir nebesurenku atgal. Sujunginėjant atgal diskatorius ant šlicų tikrai užeina, bet sankabos diskas ne. Sukant už alkūninio ir judinant traktorių niekas nesikeičia. Ar gali būtų, jog sankabos diskas kokiu mm kreivai pasisukes lyginant pagal diskatorių ir centro nebėra? Diskas turi lygiai su diskatorium sueit ar žiūrėt į centrą iš akies? Gal dar kas kokių patarimų?

    Ačiū

  8. Na ką pabėriau viską, darbo trejetai valandų išrinkti, kaip ir sakei abi stabdžių pusės ir abu didieji dantračiai. Satelitai atrodo gerai nekliba iš įvorių, kryžmės ašelės irgi vos vos pasitrynusios. Pakeisiu dantratį ir kelis guolius ir stabdžių salnikas vienas leidžia. Tik klausimas ar traktorių detalės rytoj dirbs ir kada dirbs, nes traktorius su frontaliniu reikalingas

  9. Nerandu kompe daugiau, bet iš esmė medinis karkasas, 20 cm vatos, viduj cemento drožlių plokštė ant jos baltos plytelės 20x20, laukas skarda visas apsuktas, betonuota maža aikštelė prie įėjimo, vidaus aukštis apie 2,20, lubos plastikas, grindys su nuolydžiu ir trapas. Svarbu, kad visur lengvai valoma ir prieinama būtų. Šiaip įsirengti tai tikrai paprasta.

    Reikalavimai labai aiškūs ir savaip Vet interpretuoti negali.

×
×
  • Create New...