Jump to content

Dz3uS

Nariai
  • Pranešimai

    28
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Patinka
    Dz3uS reacted to Dzūkija in ES parama 2014-2020 m. Investicijos į materialųjį turtą   
    Viskas būtų kaip ir teisinga. Tik nedalyvaujant programose po kurio laiko čia forume pradedama verkti, kad visi paramą išsigraibstė, o man neliko. 
  2. Patinka
    Dz3uS reacted to Raimisv in ES parama 2014-2020 m. Investicijos į materialųjį turtą   
    Gavau laiska kad patvirtinta parama. Greitai susisuko per menesi
  3. Patinka
    Dz3uS got a reaction from antanasrudaitis in New Holland traktoriai   
    Rinkausi tarp šių gamintojų ir labiau patiko NH, trumpai tariant kas liečia komfortą ir patogumą New Hollande tikrai viskas geriau ir pažangiau, Zetoriuje viskas paprastai, bet gan protingai padaryta, bent taip pasirodė, dėl kokybės nelabai dar ką galiu pasakyti, nes traktorius dar tik užsakytas, padirbėti neteko. Didžiausias Zetoriaus minusas lyginant su New Hollandu manau yra kaina, traktorius kokybe ir ypač komfortu tikrai nusileidžia NH, o kaina galima sakyti tokia pati arba net didesne, už Zetor Proxima 100 (96ag) kainą išėjo NH TD5.115 (114ag), ir už tą kainą NH geresnė komplektacija, apart to, kad NH nėra oro.
    P.S. mano žiūrėtų kainos ~34000 be PVM. NH TD serijos 99ag kaina liktais apie 32000.
  4. Patinka
    Dz3uS reacted to JCB in ES parama 2014-2020 m. Investicijos į materialųjį turtą   
    Tai as cia piktas? As cia skirstau pienininkas, augalininkas? Taip taisykles skaitau, o ten parasyta, kad papildomi balai skiriami gyvulininkam, darzininkam ir sodininkam. Kodel tik pienininkai yra isskiriami? Balus tikrai ne as skirstau.
    Taip pasvarstymui, jei pieno sektoriui taip blogai, kaip sakant gala su galu duria-jam paramos nereik, o grudininkui, jei sekasi-paramos reik.
    Reziume as uz vieninguma, o ne pirstu badyma vieni i kitus.
  5. Patinka
    Dz3uS reacted to JCB in ES parama 2014-2020 m. Investicijos į materialųjį turtą   
    Neapsitriesk miltais augalininke, kelintas paramos šaukimas vyksta ir sėkmingai tiek pienininkai, tiek mėsininkai, tiek paukštininkai, tiek daržininkai/sodininkai, tiek augalininkai... gauna paramas, o pastovūs dejuojimai, kad viskas kitiem, tik ne augalininkam, viskas prieš juos. Kuo čia mes skirtingi? Žiūrėk po savo nosim, ko trūksta ir galvok ką reik daryt, kad turėtum.
    Ir jei taisykles skaitei, turėjai perskaityt, kad lygiai tokie pat šansai ne tik gyvulininkam, bet ir sodininkam su daržininkais. Tai gerbiamasis, kuo tie pienininkai taip tave nuskriaudė? Kam tas priešiškumas vieniem tarp kitų?
  6. Patinka
    Dz3uS reacted to Taigeris in ES parama 2014-2020 m. Investicijos į materialųjį turtą   
    Taciau siemet sklaida bus daug didesne. Kas praeitam etape gavo 400 000 paramos, jau savo kasni atsikando ir nebegales pretenduoti i parama siuo laikotarpiu. Beto reikia nepamirsti, kad ne visi bus speje uzbaigti projektu del uzsitesusio vertinimo, todel jie taip pat siam etape negales dalyvauti. Taip pat reikia nepamirsti kad maksimali paramos suma 200 000. Jeigu gilinotes i taisykles, tai del intensyvumo mazinimo nebebus taip kad pasimazini intesyvuma, lieka paraminiu pinigu ir perki kazkoki papildoma padarga. Kovo menesio taisyklese aiskiai yra parasyta, jeigu pasimazini intesyvuma 15 proc. tai tavo maksimali paramos suma nebe 50 000 o 42 500. Vadinasi, tu saskaita, kurie mazinsis intesyvuma, dides pareiskėju skaicius, kurie gaus parama. Visa tai ivertinus kogero yra realu, kad praeinamas balas nebus ir si karta didesnis nei 60. Beto smulkieji kogero gales dalyvauti abejuose saukimuose, tuo atveju jei pirmam rinkime nepasiseks, kadangi ZUM idejo punkta kad per menesi tures suvertinti projektu nuo paraisku rinkimo pabaigos, jei nereikes paklausimu. Kogero bus realu ir sutarti pasirasyti geguzes viduryje. 
  7. Patinka
    Dz3uS reacted to joniskietis in New Holland traktoriai   
    Mano atveju cia dar Tier3. O daugiau viskas ko man reikia-svoriai, kopetelinis kablys, rozete kompui, pneumo sedyne, purvasargiai, oriniai stabdziai, kondicionierius.
    Dar ir maga idejo (nors buvo komerciniame tik audio paruosimas).
    Atvaziavo pries kelias savaites, apie 35mth dabar. Nieko rimto dar nedirbes. Is pradziu pasirode siek tupavotas, taciau pasivazinejus ilgiau - pasirode pakankamai patogus ir labai manevringas traktoriecas.
    Tik patarimas-teleskopiniai veidrodziai tiesiog butini-standartiniai tiesiog juokingi, tenka muistytis sedyneje norint matyti galini vaizda.
    Traktoriui numatomi du pagrindiniai darbai-purkstuvas (3800L) ir presas.
×
×
  • Create New...