Jump to content

MV

Nariai
  • Pranešimai

    19
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Mazeikiai

MV pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. MV

    Laumetris ar Westernas

    Gamintojas nenustato standarto, standartas yra apribotas valdzios institucijų. Iki 18 t keliamosios galios galima naudoti 1660 mm tarpuaši, virš 18 t tik ir daugiau kaip 1810 mm tarpuašis. Renkantis puspriekabė virš 18 t keliamosios galios, reiktų atkreipt dėmesį į tai, kad praktiškai visi gamintojai siūlo kaip papildomą opciją vairuojamą ašį, tačiau ta problema sprendžiama gan paprastai pasirinkus didesnio skersmens ratus kad ir Pvz. 560/60R26,5 vietoj 560/60 R22,5. Standartas ar standartine kompektacija kaip patogiau - visos puspriekabes turi. Kaip gamintojas sertifikuoja puspriekabes cia jau gamintojo reikalas ar 1360,1420,1525 ar 1660 ir pan.Lietuvoje sertifikuojant 1810mm tarpasinio nereikalauja - vokietijoje , estijoje taip toks reikalavimas yra. O del didesniu ratu kolega teks papriestarauti - jie taip pat kaip ir mazesni sekmingai maunasi zemyn arba kaip bandemarktu remouldai dar kartais ir gabalais issiaizo.
  2. MV

    Solos puspriekabes

    turiu keleta klausimu: - ta puspriekabė taip visada stovi ar čia su nulūžuse ašimi? - grąžului prilaikyti ten vienas cilindras ar du? - ar cilindrai pajungti prie hidrauliniu amortizatoriu?
  3. MV

    Savadarbės priekabos

    aš tai nematau skirtumo, juk grūdai iš žalios geriau neišbyra neii iš raudonos tai cia spalva skonio reikalas ir tiek nekilo mintis dazyti pagal traktoriaus spalva ? beje kad diskusija naudinga butu - www.scandex.lt - sie vaikinai tiekia visiems puspriekabiu gamintojams dazus lietuvoje ir jie kas keisciausia mielai pakonsultuoja ivairiais klausimai nuo puspriekabes paruosimo dazymui iki dazu parinkimo.
  4. Kažkaip abejoju, kad kiekvieną kartą jį reikia perstatinėt reiks ryt gamintojui paskambint ir paklaust kaip ten iš tikro yra. Kai stato toki voztuva ant puspriekabes visada turi buti atskira lentele su nustatymo parametrais - jei kaskokiu fantastiniu budu svirteles padetis pasikeistu, o siaip gamintojas statydamas tokius voztuvus turi tureti specialia programa kur suvedus visus puspriekabes techninius duomenys (mases, asiu bugniniai stabdziai ir pan.) gaunamas svirteles aukstis. Perstatineti tikrai nereikia
  5. MV

    Laumetris ar Westernas

    as esu orentuotas i puspriekabiu projektavima ir gamyba - vadybininku dirbti dar neteko , siaip solo seviso isskirtinumas lietuvos rinkoje tai ir yra kad tai gamintojas kuris dali gamybos perorentavo is "furiniu" puspriekabiu i zemes ukio puspriekabes nors tai is esmes dvi skirtingos sritys. Furinese svarbu patogumas, komfortas ir pan. dalykai, zemes ukyje svarbiausia paprastumas ir funkcionalumas (na sezono metu dar svarbu gedimu pasalinimas per kaip imanoma mazesni laiko tarpa ). cia siaip nepeikiu as solo serviso priekabu tik siulau skirti daugiau demesio puspriekabiu isbandymui ir klientu poreikiu isklausymui
  6. MV

    Laumetris ar Westernas

    kaip dar karta atstovas is soloserviso patvirtino reikia prasyti kiekvienos dominancios puspriekabes pasiulimo, pas visus gamintojus yra problemos su atnaujinimu informacijos internetiniuose puslapiuose ir kataloguose
  7. MV

    Laumetris ar Westernas

    Noriu užduoti keleta klausimu kaip Solo atstovui : 1. Kuo pneumatinis ar hidraulinis grazulas yra naudingas lietuviams ir kuo pranasesnis uz lingini apart to kad jis sudetingesnis nei paprastas linginis irenginys? 2.kaip jus parenkate padangas ir asis prie 50km/h greiciui jei padangu ir asiu gamintojai techninias charakteristikas duoda prie 40km/h ir prie 60km/h ? 3. kaip kauno bandymu stotis sertifikuojanti traktorines puspriekabes jums isduoda sertifikatus virs 40km/h, ar tai paprasciausiai atskiri puspriekabiu komponentai leidzia jums deklaruoti didesni greiti? is anksto dekui uz atsakymus Dėkui už klausimus, bandysime dėlioti atsakymus: 1) Mūsų nuomone pneumatinis grąžulo amortizavimas leidžia dar stabiliau traktorinei puspriekabei važiuoti keliu ar laukais ( ne taip tampomas traktorius). Plius galima reguliuoti oro pagalvės slėgį, kas leidžia reguliuoti pačio kėbulo lygį (vieną kartą sureguliavus, daugiau reguliuoti nereikia, bet jei reikia, tai galima be problemų padaryti). 2) Na mano žiniomis tiek padangų, tiek ašių gamintojai deklaruoja greitį ir prie 50km/h 3) Būtent atskiri naudojami komponentai ir mūsų, kaip gamintojo, sertifikatai leidžia mums deklaruoti greitį iki 50 km/h. paemiau is jusu puslapio : Traktorinė puspriekabė SOLOS TR-27 Techninės charakteristikos: Suvirinta konstrukcija iš aukštos kokybės plieno OPTIM650 Dvi ADR ašys, max 24 tonų keliamosios galios, su lingine-svirtine pakaba Grąžulas su kilpa traktoriui Ø 50 Bekamerinės padangos, MITAS 560/60 R-22,5 naudojat ADR asis jei galima patikslinkit kokias ir jei galima imeskite TUV sertifikato pavyzdi prie 50km/h - paprasciausiai iki siol prie 50 km/h nesu mates butu idomu paanalizuoti. o del padangu atsiimu savo zodius MITAS 560/60 r-22.5 deklaruoja prie 50km/h, radau toki neatitikima pas jus butent sitos tr-27 puspriekabes padangos prie 50km atlaiko 4625kgx4= 18500kg ?! (man cia nesueina galai kaip bendros mases 24 000kg priekabai dedat tokias padangas, jus gal ant grazulo deklaruojate 5500kg ?) del sertifikatu man dar klausimas - tai jus kaip imone turit kauno bandymu stoties sertifikata butent pvz. tr-27 ar paprasciausiai isduodat declaration of confirmity ir tiek? del grazulo stabilumo as ko gero irgi prisidesiu prie pesimistinio poziurio, kaip ir buvau isreiskias nuomone - ant asfalto taip galbut jis ir tinkamas naudojimui, bet ne laukuose ir ne zvyrkeliuose.Manau sutiksit, pneumatiniai amortizatoriai nera tokie patikimi kaip "gabalas " metalo lingeje - ypac kai kalba eina apie puspriekabes praziemojima lauke. Siuo metu vieninteli privaluma matau lygio reguliavimas, bet vel kam to reikia jai traktoriai turi savo standartinius kilpu aukscius? Lietuva vis del to ne austrija ar norvegija kur nuo kalno leidžiantis ar i ji kylant tau reikalingas aukstesnis ar zemesnis kilpos aukstis.
  8. MV

    Laumetris ar Westernas

    Noriu užduoti keleta klausimu kaip Solo atstovui : 1. Kuo pneumatinis ar hidraulinis grazulas yra naudingas lietuviams ir kuo pranasesnis uz lingini apart to kad jis sudetingesnis nei paprastas linginis irenginys? 2.kaip jus parenkate padangas ir asis prie 50km/h greiciui jei padangu ir asiu gamintojai techninias charakteristikas duoda prie 40km/h ir prie 60km/h ? 3. kaip kauno bandymu stotis sertifikuojanti traktorines puspriekabes jums isduoda sertifikatus virs 40km/h, ar tai paprasciausiai atskiri puspriekabiu komponentai leidzia jums deklaruoti didesni greiti? is anksto dekui uz atsakymus
  9. MV

    rulonu peiliai

    Pasidomejau su kausu 11 000lt - labai specializuotas daiktas, reikia gerai paskaiciuoti ar atsipirks isigyjus.
  10. MV

    Laumetris ar Westernas

    14t puspriekabiai tokiu padangu pilnai pakanka http://www.vredestein.com/agricultural- ... 2-5-155-d/ prie 40km/h jos laiko kiekviena po 5280kg (bendrai bus apie 21t- 5t (pacios priekabos)+3t (ant grazulo nusiimanti apkrova) =19t (teoriskai padangos turetu laikyti toki svori, bent jau neradau ju puslapyje jokiu papildomu koficientu del dviasiu puspriekabiu). Siaip Vredestein kainu lygis yra zemesnis nei nokian tai del to gali ir susidaryti kainu skirtumas.
  11. MV

    rulonu peiliai

    gera keenan'o atkandėjo kopija. Tik trūksta, kad būtų kaušą galima užsidėti ir jis užsifiksuotų, nes prireikia kartais į dalintuvą supilti melasą, miltus ir t.t. keenan pats nukopijavo nuo tanco (visa europa nuo ju per paskutinius du metus nukopijavo) , sita daikta maciau rygoje parodoje Pavasaris 2013 - tai kaip ir sakiai su visu kausu ir vienas prie vieno kaip pas airius.
  12. MV

    Laumetris ar Westernas

    Paprasykit visu jus dominanciu imoniu kad atsiustu pasiulimus - tai kas kataloge dar gali skirtis realybeje (pvz. WF savo tinklapyje ideja visai kitokius parametrus nei siuometiniame kataloge, beje pas kitus gamintojus tas pats). Kataloguose gali isivelti ivairiu klaidu - nuo zmogisko faktoriaus iki pasenusiu techniniu duomenu, todel perkant puspriekabe prasykite pasiulimo.
  13. MV

    Laumetris ar Westernas

    jei ziureti butent WF: pirmas klausimas butu kiek atstumas tarp asiu pas juos standarte, jei maziau nei 1550mm galima naudoti be vairuojamos asies (WF puspriekabe turi 2 isvertimo cilindrus nukreiptus i prieki - tai gal tai leidzia tureti mazesni tarpuasi,niekada nesigilinau i ju konstrukcija taip giliai) ; antras klausimas padangos pas juos visada ant ribos - turiu omenyje tonaza prie 40km/h jeigu ruosiates perkrauti siulau is karto prasyti geresniu ratu. Jei gerai pamenu jie naudoja bandemarkt 20.5r22.5 arba 19.5 r22.5 jums reiktu butent tokiu, arba analogisku kitu kompaniju. WF asis deda su atsarga tai ten viskas tvarkoje, del pakabos - jie naudoja specifines linges- gaminamas anglijoje tik jiems - tai jai kada butu problema su pakaba atsargines dalis galite gauti tik pas juos. beje tikiuosi suprantate kad perkrovimas gamintoju traktuojamas kaip gamintojo atleidimas nuo garantiniu darbu
  14. MV

    Laumetris ar Westernas

    tarp asiu tarpas priklauso nuo priekabos ilgio ir svorio centro paskirstymo kiek pamenu Stronga dar 2009 su BL 650 buvo nuskambeje per Lietuva kai sudejo paprastas asis ir neisbande atidave priekabas klientui po to jiems teko klientui keisti jas i laisvai vairuojamas is savo saskaitos. Siaip konstrukciskai 6 metru kuzavas yra riba kai galima deti iki 1500mm tarpasi, ilgesni kuzavai savaime reikalauja didesnio tarpasio.
  15. MV

    rulonu peiliai

    http://www.ugb.lt/lt/produktai/pakabina ... gai/id:234
×
×
  • Create New...