Jump to content

Domiuosi

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Domiuosi paskelbtas turinys

  1. Sveiki, gal butu galinciu Birzu rajone apkirpti 20 aviu?
  2. O kokio galingumo el piemens panasiai reikia?
  3. Sveiki, suprantu kad galbut kazkur yra aprasyta, bet ar kasnors tverete avis su galviju elektrine viela? Avis noretumem auginti tik del saves, mesytei, tai kazkaip nelabai norisi brangiai investuot, kuoliuku ir to laido turiu. Tai patarkit kas taip laikot, ar nesiverzia jos jei turi pakankamai zoles ir pns.
  4. Sveiki, praeita rudeni nusipirkom DF (150AG) jokiu bedu nebuvo. kiek kalbejom su ziemtekimo vadybininkais tai DF virs 100AG gamina ta pati gamikla kaip ir fendt. taigi skirtumo labai didelio del patvarumo nera. Transportavime labai geri, nes pagrinde visi apie 50km/h bega. Ir dar nepamirskim kad DF 2013 metu traktorius!!
  5. Domiuosi

    Keturraciai

    Pazystu šitą žmogų kuris jį sukonstravo, vargo daug ir ilgai. Gavosi tikrai geras aparatas. Variklis nissan'o tik nezinau tiksliai kokio, eina kaip žveris. Dabar man atrodo parduoda nes žadėjo konstruot keturiais varoma.
  6. O kaip su ismokom? Gavau tokia informacija,jog uz LJ Lietuva skiria 39Lt + 68Lt skiria ES. Ar tai tiesa? Ir kiek butent erevedziu reikia laikyti norint jas gauti?
×
×
  • Create New...