Jump to content

nikutis323

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Prienai

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

nikutis323 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Sveiki, norėjau pasiklausti labiau išmanančių nuomonės. Tarkime, gavus paramą būtina bendradarbiauti su bankais? Negalima tiesiog pirkti techniką lizingu iš įmonės ir pagal sutartą palūkanų proc. atsiskaitinėti su jais. Atsiprašau,jei ne taip viskas vyksta ir klausimas kosmonautiškas. Dėkoju už bet kokį atsakymą!
  2. Dėkoju už gerą atsakymą! O 2016 metais paraiškose tie figūruojantys hektarai sudarė kokią nors reikšmę? Balui? Na kadangi data jau paskelbta 2017/7/03-2017/07/31, laukti nebeverta daugiau, kaip manote? Parekomenduokite. Kas rašė verslo planą? Ir likot patenkinti? Blemba, kaip bijau ir kartu noriu įgyvendinti šį reikalą.
  3. Sveiki, jaunimas. Noriu susiruošti iš anksto visus reikiamus dokumentus jaunojo ūkininko įsikūrimui. ​Ko dar reikia be ūkininko pažymėjimo? ​Kuriame etape turiu pateikti verslo planą? ​Kada tikslingiausia būtų įsigyti žemę? ​5ha užtenka kaip suprantu? ​Dėkoju!
  4. Sveiki, turiu klausimėlį, o technika perkama būtinai visuomet turi būti nauja? ​Nebūna įmonių, kurios tvarkytų dokumentus paramoms, ir kurios pardavinėtų dėvėtą techniką, nesate susidūrę? ​Dėkoju už informaciją.
  5. Sveiki, iki kada galima teikti paraiškas dėl jaunųjų ūkininkų įsikūrimao 2014-2020 m.?
×
×
  • Create New...