Jump to content

Danukas

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    salcininku raj.

Danukas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Danukas

    Noriu išmokti virinti

    Skirtumas labai paprastas jeigu prijungsi + ant detales tai jinai daugiau lydisis,o ne elektrodas.Lygintuvsa yra bet ar dabar juos gamina negaliu pasakyti.Skirtumas didziausias tarp nuolatines ir kintamos sroves,kad reikia ziureti kokius elektrodus naudoji,nes jie buna tik kintamai,nuolatiniai arba abiem.bet patarsiu jeigu reikia tik sau,o ne darbui nusipirkti italiska nedidele kuria gali nesiotis su savimi ant petis ir nereiks jokiu lygintuvu ir aspirino,kad galva neskaudetu beieskant lygintuvo
  2. Gincyjaties,be reikalo visi traktoriai neblogi ziurint kaip juos pryziureti.T-25 neblogas jeigu turi nedaug zemes arba naudoti kaip pagalbini.jeigu daug zemes tai reikia galingesnio.Pas mane pati T-25 turejau problemu,nes pirkau jo naoziurejes tai atsisuko varstai ir visa dalis kur yra posasis atsilapojo ir turejau daug darbo.Bet uztat ekonomiskas.Ir detales nuo jo nera brangios svarbiausia patikrinti kaip veikia reversas,nes tai ju silpnoji vieta.
  3. LABAI ACIU VISISKAI TAISIGAI.LUZO IR PUSASIS IR DANTRATIS KURIS SUSIJUGIA SU BLOKIRUOTES DANTRACIU.VIENU ZODZIU IR ARDYMO DAUG BUVO IR TEPALUOTAS TRYS DIENAS VAIKSCIOJAU NUO RYTO LIGI VAKARO
  4. Sveiki visi!Turiu pro broblema kai atsisuko varstai nuo sistemos kurioje yra rat sukantys velenai ir stabdziu juostos ir vos viskas nenukrito po to kai viska susukau nenori sukti rato kai stvi ant zemes,girdisi girgzdesys taip lyg nenoretu susikabinti dantraciai.Jeigu rata pakelus nuo zemes tai jis sukasi.bet kai judini traktoriu rankomis viskas lyg ir tvarkoje.gal kas gali patarti kas galetu buti atsitike ar rimta ar ne?
  5. pabandyk palenkti rankenas i laisva eiga ir atsukti hidraulikos vamzdzio varsta.jeigu pateko oro tai jis iseis ir prades teketi tepalas,tada uzsuk ir turi buti viskas gerai.
×
×
  • Create New...