Jump to content

vladaski

Nariai
  • Pranešimai

    13
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Vilnius

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

vladaski pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. vladaski

    Išmokos 2011-2012

    Priežasčių, kodėl neišmokama, gali būt daug, bet matyt, tai yra "valstybinė paslaptis". Kadangi NMA tiesiai nepasako, dėl ko mokėjimai nevyksta, turiu pagrindo manyti, kad tai ne pinigų biudžete trūkumas, o vidinės, jau įprastomis tapusios, NMA problemos su jų turimomis informacinėmis sistemomis. Nebuvo dar metų, kad NMA sistemos gerai veiktų (pasikeitus mokėjimo taisyklėms, sistemas dažniausiai reikia modifikuoti, o po tokių modifikavimų ir prasideda cirkai...) O tos sistemos kainuoja (milijonais).
  2. Naudojimo instrukcijoje yra viskas aiškiai parašyta. Klausimas, ar instrukciją turite? Perkant reikėjo iš pardavėjo pareikalaut instrukcijos - rimti pardavėjai visada tuo pasirūpina.
  3. vladaski

    Kombaino išsirinkimas

    Labiau civilizuotame pasaulyje naudojamas toks terminas kaip "pardavėjo lojalumas pirkėjui", o ne "pirkėjo lojalumas pardavėjui" Neturėkite fantazijų, kad Jūs kažkokiam pardavėjui iš Lietuvos rūpit - rūpi tik Jūsų piniginė Patikrinta asmeniškai... Ir ne vieną kartą
  4. claas parts doc online -ich akze..... -login pasirenki savo kombaino modelį ir spaudi "katalog" Čia yra detalių katalogas, o ne naudotojo žinynas. Šiaip tai geras dalykas, jei reikia sužinoti, kaip ir iš ko koks mazgas padarytas kai reik ardyti ar sudėti. Tik aš neradau ten detalių numerių.
  5. Taip... Nežinotum, kaip ten kas pas kombainą yra, tai nelabai ir suprastum, apie ką kalbama kai kuriose vietose... Ir kas tokius vertimus daro? O kai kuriose instrukcijose dar parašo, kad jei dirbama nesilaikant instrukcijos nurodymų, garantija nebegalioja
  6. Jei mirksi tik šis ženkliukas, tai instrukcijoje rašo, kad tai reiškia transmisijos valdymo sistemos problemą. Jei iki filtro keitimo viskas buvo gerai, gal keičiant kokia šiukšlė papuolė.
  7. Patikslinkite dar dėl ženkliuko - dantratuko vidurys tuščias ar kažkas jame pavaizduota?
  8. Per mažas alyvos slėgis. Turėtų dar mirksėt ir STOP užrašas. Jei keitėt neseniai filtrą, tai keitėt ir alyvą tikriausiai - ar tinkamą alyvą užpylėt?
  9. vladaski

    Agronomijos mokslas ASU

    O pagal ką tą šaunumą nustatyt???
  10. Su rūgštimi kažin ar pavyks, bet elektrolito va yra... http://www.e-senukai.lt/sodas-darzas/neorganiski-kimiskas-izejvielas/rugstys/sieros-rugstis/prekes2.htm
  11. vladaski

    Kombaino išsirinkimas

    Nesu naudojęsis nuoma, bet kiek žinau, tai kombaino nuoma yra skaičiuojama pagal laiką? O tai jei dėl lietaus per savaitę tik vieną ar dvi dienas galima kult, kaip tada skaičiavimai? Aš tai rinkčiausi kombainą su "atsarga" - geriau greičiau nukult ir kokybiškus grudus turėt.
  12. vladaski

    Kombaino išsirinkimas

    Net neįsivaizduoju , kas galėtų gerai išverst . Man dominatoriaus vertė krimtusi vokiečių kalbą aukštojoje , tai mieliau naudojausi originalu o ne vertimu . Jei turit anglišką ar rusišką, galiu padėt su vertimu
×
×
  • Create New...