Jump to content

Keeper

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Kaunas

Paskutiniai lankytojai

687 profilio peržiūros

Keeper pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Tik nepirk New Holland td5 su sausa sankaba, nes pakausi dauzysi ir dauzysi i kabinos rema - soka is vietos kaip igeltas ir siaip lemputes perdegineja, spyruoklytes luzta, ratu diskai skyla ir leidzia ora, priekiniai purvasargiai prastai padaryti, rankinio stabdzio indikatorius cypia - stoga rauna, valytuvas prasiduka ir dar daug visokiu smulkiu minusu. Variklis geras. Begiai jungiasi sunkiai. Bendrai tai toks sudas, kad negaliu atsistebet.
  2. Keeper

    Aviu vilna. Ka Jus darot su ja?

    Avys koju nesulauzo. Sulauzo zmogus jeigu griebia uz galines kojos ir traukia ir save. Avys ne taip gaudomos.
  3. Keeper

    Aviu vilna. Ka Jus darot su ja?

    Atsargiau su juo. Sako, kad sutrvarko žaizdas, bet visada gaili purškalo žaizdom. Jei sunu atsives avis gaudyt geriau is karto atsisakykit, nes kojas sulauzyt gali. Visada primeto plastiko šiukšlių nuo maisto kur papuola.
  4. Keeper

    Aviu vilna. Ka Jus darot su ja?

    Kerpa greit, bet Virgis niekada neužpurškia dezinfekuojančių vaistų kai ikerpa į odą iki kraujo. Poto musės kankina tą avį kol pats šeimininkas nepagauna ir neišgydo. Jo sūnus gaudydamas eriukus sulaužė trim ėriukams kojas. Visada palieka šiukšles fermoje. Pamaitini tai dar pretenzijas kelia, kad per prastas maistas.
  5. jau bazėje eina kondicionierius, 3 poros hidro jungčiu, visi agregatai galingesni, taip pat cia kaina su oru priekabos stabdziams ir daug dalyku išskyrus šlapia sankaba gali vėliau isidet
  6. Aš irgi iš jaunuju ukininku ruošiuos pirkti traktoriu TD5.115, bet dvejoju ar pirkti su sausa ar su šlapia sankaba. Krausiu apie 600-800 rulonų. Paaiškinkit esmini skirtuma dirbant. Juk sankaba vis vien reik išmint kai nori pilnai sustot privažiavęs prie rulono kad ji pagriebtum. Tai šlapia sankaba turi pranašuma prieš sausa tik tuomet kai nereikia išminti sankabos kai jungi reversa? Tai tik šitoj vietoj skirtumas? Ar tai didelė pagalba dirbant?
  7. Keeper

    Kubota

    Daugiau problemu neturejo. Sake labai geras ir manevringas traktorius. Koki pluga kabino nesake.
  8. Aš irgi svarstau tarp proxima power 110 ir forterra 110. Už 143 tukst. Lt be pvm bazinės komplektacijos su sausa sankaba forterra 110 gali paimti. Po kiek laiko kabinos amortizatorius susidesi ir važiuosi kaip su lengvaja masina per laukus. tik mastau ar užteks 110 arkliu šieno ruošimui tokiam svoriui vis gi forterra sveria 4550 kg.
  9. Keeper

    Kubota

    viena ūkininkas pirko apie 90 arklių kubota tai sakė, kad šlaunys pritvirtintos 14 mm varžtais kuriuos prikabinus plūgus nulaužė. ten ne štanga laiko šlaunis kaip MTZ ir visuose kituose traktoriuose, o paprasčiausi varžtai. tai sakė sriegė, kad galima būtų 16 mm varžtus įsukt. manau čia didžiausia jų problema . taip pat ir ant 137 ag tas pats. lengviem darbam šitas traktorius
  10. Jeigu nėra blogu atsiliepimu apie Kubota traktorius tai gal Kubota yra geriausias pasirinkimas, remonto atzvilgiu Kilo klausimas ar šie traktoriai tinka zemes ukiui ar tai traktoriai su minimaliomis galimybemis kurie tinka tik komunalininkams.
  11. Sveiki. Visai nenusimanau traktoriuose. Man traktorius reikalingas šieno gamybai. Apie 40 ha plote. Ateitį gal presą pirksiu tai turbūt 110 ag reikia. Kokį naują traktorių patartumėt pirkti už 130 000 - 140 000 + PVM ?
×
×
  • Create New...