Jump to content

tomas96

Nariai
  • Pranešimai

    13
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario tomas96 paskelbtas turinys

  1. Laba diena, gal kas turi tokį ar panašų impulsų generatorių http://www.piemenukas.lt/lt/el-parduotu ... 0s-akcija/ ? Kaip atsiliepimai, ar gera firma?
  2. tomas96

    Avių liga

    Iš kur ištraukėt, kad jis ką tik gimęs ir žinda motiną? Jam 7mėn, suleidom jau 4 dozes C vitamino ir jau daug stipriau vaikšto, net pabėga.
  3. tomas96

    Avių liga

    Vienas aviukas vaikšto kaip su medinėmis kojomis, vos juda, sunkiai keliasi, ar padėtų jei suleistumėm C vitamino?
  4. tomas96

    Avių liga

    tėvas padarė skrodimą rado pusę cm skersmens skylę plaučiuose ir sakė kažkokia keista širdis, lyg ir nebūtų puse širdies raumens. Buvo 3 ėriukai vadoje.
  5. tomas96

    Avių liga

    Laba diena, šiandieną radome nugaišusią avytę, iš nosies ir burnos ėjo putos su krauju. Vakar žvali kaip nieku nieko buvo. Gal kas žinote nuo ko tai galėjo atsitikti?
  6. Tai, kad ir vasara nedėjo, maitiname grūdais, virtais miltais, burokais, vaikšto po teritoriją, eina kur nori.
  7. Sveiki, turim 20 vištų, bet iš jų deda tik kokios 3-4. Pirkom 4mėn amžiaus, pabuvusios pradėjo dėt, dėjo gerai, dabar apie 1m amžiaus gal daugiau, nebededa, kas gali būti, gal vitaminų trūksta? Ankščiau miltelius maišėm į pašarą, kažkiek padėjo, bet neilgam.
  8. tomas96

    Avių liga

    pradėjom šert grūdais nei traiškytais, nei maltais, tiesiog sveikais.
  9. tomas96

    Avių liga

    miltais ir šienu
  10. tomas96

    Avių liga

    Sveiki, nusipirkom Tekselių veislės baroniuką, pabuvo gal savaitę ar mažiau pradėjo viduriuoti, vaikšto kaip apsnūdęs, kaip su medinėmis kojomis, visas apsividuriavęs, apaugę buvo jam aplink užpakalį, vakar nukirpom tai dabar gražus. Lyg ir pradeda taisytis, normaliai daryti, bet vėl pradeda viduriuot. Gal kokių vitaminų trūksta, gal kas iš patirties padėti, pasiūlyti ką nors gali? Iš anksto ačiū.
  11. tomas96

    Avių liga

    Taip niekas ir neatsako tikriausiai nieko neišmano
  12. tomas96

    Avių liga

    Baronas geras viena avis jau atsivedė du baronus O kas avytei gali būti, kad nesusikergia?
  13. tomas96

    Avių liga

    Labas vakaras visiems, noriu paklausti kas gali būti avytei nei karto neturėjusiai ėriukų. Ji rujoja gal jau kokį 3-4 kartą ir nesuprantame kas jei yra ar ji susikergusi ar tai baronas šokinėja. Įtariame, kad brokuota gimė. Kokia Jūsų nuomonė.
×
×
  • Create New...