Jump to content

Algis.

Nariai
  • Pranešimai

    37
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Algis. paskelbtas turinys

  1. Isejau atostogu imsiu varikli,gal kas zinote kur vezti remontuoti.
  2. Reiks bandyti paciam keisti,savaitgali reiks iskalti ir parsisiusti pilnai paruosta.
  3. Aiskino man taip kad yra gilziu neparuostu ir pilnai paruostu bet supresavus pasikeicia diametras ir reikia visvien grezti honinguoti pagal stumoklio diametra.Sake vienas keite pats tai iskale nesunkiai o sukalant dvi sugadino pirko trecia ir nezino kaip ten jam baigesi.Rusu laikais gase dirbau tai yra teke mazo varikliui jaemze 238 keisti gilze,nebuvo problemu.
  4. Teks imti varikli,kalbejau su situo http://www.skelbimai.lt/skelbimas/traktoriu-atsargines-dalys-5255902/?ref_query=traktoriu+dalys detaliu pardaveju,sake stovi plonasienes gilzes pats nepasikeisiu.
  5. Tai va,pripyliau bloka vandens ir pradejo begti pro karterio isleidima.Nusemiau karteri pasirodo sunkiasi pro antra gilze,prasukau velena stumoklis pakilo i virsu isvis pradejo begti.Istraukiau stumokli lauk,pasirodo nuo gilzes apacios pusantro cemo i virsu gilzeje skylute adata galima ikisti.
  6. Reiks pripilti bloka ir apsivertus galva vandens,toks begimas buvo turetu pasirodyti.
  7. Iskrete poksta sendiena man ford-4000.Vaziuojant pradejo kristi temperatura dar pavaziavus per alsuokli pasipyle tepalas.Paaiskejo kad antifrizas subego i tepala.Isleidau tepala pilu vandeni i radiatoriu ir bega lauk per karterio isleidima.Viskas aisku tarpine,nusimu galva tarpine kai nauja galva irgi svari,kas cia dabar do per nesamone.
  8. Normalesni reikejo pasiziureti varikli,folksvageno nevykeliai yra.
  9. Ciut nenupirkau t-25 pries tris metus kai ieskojau traktoriaus.Tai visa laime kad kaimynas dave pavaziuoti,dingo noras ieskoti rusiskos technikos.Uz tuos pacius pinigelius nupirkau ford-4000,negaliu atsidziaugti.Dydis toks pat o nasumas kur kas aukstesnis.Vairas lengvutis,stabdziai geri.Parsisiunciau is uk priekinius balastus tai po miskus valkioju tim puspriekabe.Su tuo pupkiu tik komunaliniam gatves sluoti.
  10. Algis.

    K-700

    Turetu detales tikti nuo ford fw traktoriu nes ruskiai nukopijave nuo amerikieciu.
  11. Kazkada kai dirbau su ruska technika,ne darbas o vargas.
  12. Man su caterpilerio buldozeriu tas pats buvo tai truko tepalo.
  13. Pas mane forde krautuvas pajungtas nuo priekabos pakelimo,krana persuku ir kilnoju su ta pacia svirtim.
  14. Pas mane panasei zemes ir i miskus vaziuoju 30 km i viena puse.Turejau anksciau dt-20,katina ir ta jusu numyleta mtzoka.Pries pusantru metu nusipirkau sena forda,sena delto kad nenorejau elektronikos.Dabar niekas nepasodytu jau manes i ruska traktoriu.Vairas pasaka,stabdziai peilis ir pravazumas nepalyginti su ruskiu.Apsiskaiciaves nusipirka per didele puspriekabe nu dabar tai jau bus batai miske pasirodo ne velnio tik priekis kilo kai uosio pilna prikraudavau is is kanalo reikdavo lipti.Parsisiunciau is uk priekinius balastus ir viskas liuks.
  15. Susiduriau melioracijoj su sita technika.Pats dirbau su 30 metu caterpilerio kopija stalinu.Teko pavaduoti bendradarbi su detoku.Is po t-100 tai buvo man siaubas visas kazkoks spurdalas siubuoja kaip velnias.Persasi isvada kad rusai kurdami ji nuo vakaru nieko nenukopijavo.
  16. Pasvajokit,puikiausei suprantat kad to nebus,svarbiause pinigelius surinkti.
  17. Sita gera pats pirkau. http://www.google.lt/url?sa=t&rct=j&q=& ... 9444,d.bGE
  18. Su dapylimu iskilo maza problemyte,galiniam tilte ipylimo anga yra o kontrolines nera nors manualas rodo.Pavaru dezeje yra kontroline.1969 metu traktoriui ziurejom yra kontroline tilte. Pas mane 72 metu ford 4000
  19. Viskas aisku dekui.Tai i ta tilta turia piltis ipatinga alyva gal zinote koda jos arba markia.
  20. Iskilo toks klausimas sendiena.Turiu ford 4000.Pakeiciau priekabos cilindro slanga ir zinoma isbego kazkiek tepalo.Dapilti nerandu kur nera jokio bakelio.
  21. Matai tu volvo matyt nedauk buvo pagaminta kad ju nesimato netgi skandivavijoj pardavime.Jeigu nori pigaus ir patikimo traktoriuko ziurek Ford.Ju buvo velnias gyvas prigaminta ir su detalem problemu nera. Svarbiause jame elektros minimalei.
  22. Jei ka domina dasimetam ir segam,man vienam per brangu.As darysiu transportini man tik reikalinga kad gale kilnotusi o priekio nieko nereikia.
×
×
  • Create New...