Jump to content

memel

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Vartotojo informacija

  • Lytis
    Vyras

Miestas

  • Miestas
    Klaip4da

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

memel pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

2

Reputacija

  1. Sveiki, gavau parama pagal smulkiųjų ūkininkų programą. Buhalterinę apskaita pasirinkau supaprastintąją pildyti, bet dar nepildžiau. Kokius popierius, žurnalus reiks pristatyti? Arba gal kas pavyzdžiais gal galite pasidalinti kas kaip atrodo, arba nuoroda tiksliai kas kaip yra. Ačiū.
  2. Sveiki, Ar vedant supaprastintąją apskaita reikia metu gale priduoti ar kur nors pateikti buhalterija? Ar tik turėti sau?
  3. šiandien gavau jau pinigus, pats rašiau iš "lempos".
  4. Dėkui. Pradėjau pildyti planą. Susiduriau su neiškumais: 1. Pirmoje lentelėje ties "Paramos paraiškos pateikimo metai" reikia pildyti 2018m. deklaracijos duomenis ar jau šių metų? 2. Antroje lentelėje pildoma už kokius pirkinius norima gauti parama? Pvz noriu įsigyti statybines medžiagas- blokelius. Tai ties "investicijos" reikia rašyti blokeliai? Ka reiktu rašyti ties "Veiklos plėtros tikslas" stulpelio ir ka ties "investicijos pagrindimas" 3. Ar 3.2 lentelėje prie išlaidu reikia rašyti pirkimus(tie patys blokeliai) už kuriuos gausiu ES parama ar tik taip planuojamos išlaidos už kurias neprašau ES paramos? Kažkaip man ten neaišku, visur planuojamos analizės o apie pirkinius už parama kur pildyti, koks kiekis ir panašiai nelabai yra, arba nesuprantu. Gal kas padėsite šiais klausimais, dėkui iš anksto
  5. Sveiki, Pradėjau rašyti paraiška paramai gauti. Tik nesuprantu dėl buhalterines apskaitos(supaprastintąja), kur ja reikia priduoti, ar tik sau turėti? Dar nepildžiau, nes pajamų kaip ir 0, nes yra jaunas vaismedžių ūkis kuris tik duos pajamas tik po kelių metų. Yra tik išlaidos durpei. Ačiū už atsakymus.
×
×
  • Create New...