Jump to content

DDDonce

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Utena

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

DDDonce pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Sveiki, buvau gavęs paramą produkto gamybai, dabar noriu rašyti perdirbimui. Situacija tokia, kad buvau rašęs gyvulininkystės sektoriui, bet perdirbimu norėčiau įsigyti grūdų traiškytuvą ir pardavinėti (kaime nemažą paklausa būtų) nesunaudotas grūdų atsargas, nes nesunaudoju visko gyvuliams ką nukuliu. Pagrindinės pajamos (virš 50 proc.) yra iš gyvulininkystės. Kaip tokiu atveju reikėtų rašyti parašką? Kaip specializuotam gyvulininkystės ūkiui, bet investicija augalininkystės?
  2. Sveiki, Kokia nuomone apie lincoln powertec i250c standard? Ar gal ka rekomenduot galit uz panasia arba mazesne kaina? Domina 250-300a. Dirbtuveles nesildomos, nebus problemu?
  3. JD 6330 atsirado uzimo, zyzimo garsas po kabina. Paspaudus stabdzius arba keliant hidraulį dingsta. Nuo ko pradeti ieskoti problemos?
  4. Ar gali mtz 80 leisti zemyn hidraulis del ratu apkrautuvo? Cilindras atrestauruotas, naujas rusiskas paskirstytojas, o pakabinus sunkesni padarga leidzia zemyn kaip ir pries remontus..
  5. Turėjau galvoje ar 1523 kuro sanaudos labai didesnės. Tai Džeiranoje ir kaina perdarius turėtų būti atitinkamai pigesnė tokiu atvėju.
  6. Aišku, supratau. O 1025,3 iki kelintų metų ėjo? Kaip su kuro sanaudom? Ir gal zinot kokios kainos šių traktorių.
  7. Sveiki, Kas geriau būtų pirkti: Belarus 1523.4 ar Belarus 1025.4? Yra vienas 1025.3, bet jis jau baigia numirt.. Buvo deges, variklis jau nebetraukia nieko, tiltas normaliai nesijungia, darbinis vos suka ir t.t. Ariama bus su overum 4 korpusų plūgais, smulkinama su ~3.5m smulkintuvais, šienapjovės ~3m, sėjamos pločio dabar nežinau, kultivatorius ~4m. Ir dar presas bus, bet irgi apie jį nieko nežinau. Tai kokie pasiūlymai? Kuo skiriasi 1025.3 nuo 1025.4? Kuro sanaudos labai skiriasi? Presą 1025.4 gerai suka? Ir kokie kainų skirtumai būtų? p.s. Čia manęs klausinėjo viršininkas. Jis nori imti 1523.4, bet man atrodo pilnai užtektų ir 1025.4.
  8. Ne. Jis jau atidirbes nemažai. O kurioj vietoj tepalo vožtuvas - paskirstytojas randasi? Ir nuo ko pradėti ieškoti problemos?
  9. Traktorių atvarė vasaros pradžioje. Per vasarą apdirbta apie 300ha. Motovalandų nepamenu dabar. Bet kai atvarė, spaudimo dežėj nebuvo. Dėžės filtrų (aš pats) nekeičiau, nevaliau.
  10. Pastebejau, kad belarus 1025.3 priekinis tiltas įjungus ar į priverstini ar, kai prabuksuoja galiniai, nelabai noriai veikia.. Buvau keleta kartų įsėdęs ir žiūriu, kad nei blokiruotė neveikia, nei priekinis tiltas. Lemputės šviečia. Bet va be apkrovos priekis sukasi normaliai (ta prasme kai priekis pasikelia, tai aiškiai matosi, kad jis veikia, bet tik tada kai jis būna beveik pasikėlęs). Saugikliai ir rėlės tvarkoj. Greičių dėžėj tepalo spaudimas labai mažas. Dėl greičių dėžės tepalo spaudimo gali taip būt?
×
×
  • Create New...