Jump to content

PUMBA

Nariai
  • Pranešimai

    78
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Patinka
    PUMBA reacted to voras in kombainu reguliavimai   
    viena yra lauko diena o kita yra kasdienybe, visada buvau tokios nuomones, kad kombainas tai ne valomoji, jis turi gerai kulti, o gerai isvalyti reikia su valomaja o ne su kombainu, taigi geriau daugiau shiuksliu i bunkeri nei daugiau grudu pro rura
  2. Patinka
    PUMBA got a reaction from dariius 30 in Mechanizuotų žemės ūkio darbų ikainiai   
    Sveikas.Ar gali atsiusti to kaimyno kontakta kuris zadejo po 120eur+kuras.Jei pats zadi nekulti noreciau sukontaktuoti ta zmogu.Aciu.
  3. Patinka
    PUMBA reacted to Gintas. in Dėl mėšlo ir srutų laikymo   
    Palankūs orai mėšlo vežimui baigėsi maždaug prieš mėnesį gal net seniau. Niekad nesuprantau tų kurie mėšlą veža vien tam, kad išvežti, o kad iš jo naudos 0 arba minimaliai nesvarbu. Asmeniškai pats išvežu pavasarį ir žinau kad išgaunu maksimalią naudą jei turiu dar likusio tada rugpjūtį prieš kviečiu sėją ir esu visiškai ramus dėl terminų, ispurvintų kelių ir išmaurotų laukų. 
     
  4. Haha
    PUMBA reacted to Zvanas in Dirvų kalkinimas !   
    4 iš ryto ir penkias vakare
  5. Patinka
    PUMBA reacted to Vilius in žiemkenčių buklė   
    Tenka pavažiuot iki ūkiu chemizuotu kur 4-5 metai kaip be P K trašų dirba ir derliai neprastėja. Tiesa ten kita agronomija nei pas dauguma ir strip till pilnumoje
  6. Patinka
    PUMBA reacted to JCB in Kukurūzų silosui auginimo technologijos   
    Teisybė ta, kad toliau savo kiemo nematai. Juk ne iš neturėjimo ką veikt tokiu laiku sėta. O kaip reikėjo daryti, tai niekur nemačiau tavo pasakymo, kad va visos lietuvos ūkininkai nesėkit kukurūzo anksti, nes nuo gegužės vidurio bus kritulių. O antra, nedarykim šermenų anksčiau laiko.
×
×
  • Create New...