Jump to content

Dariusn

Nariai
  • Pranešimai

    32
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Dariusn paskelbtas turinys

  1. Dariusn

    Česnaku auginimas

    Jus cia susipirke tas prabangias sodinamasias ar kaip?
  2. Sako kad zemes ukio bendrove, is nuotrauku ir panasu. Siaip moto valandu daug, bet yra valtros serviso istorija kazkokia, galima butu ziuret kas jau pakeista, o ka dar liko pakeist, kad butu galima su juo dirbt
  3. kiek maciau skelbimuose tai ji virs 20000 motovalandu pradirbus.. jei tokios moto valandos negasdina.. bet kazkur riba turi būti.. Jau isgasdinai sitam skelbime nebuvo rasytos motovalandos, turbut nebereikalo
  4. Gal kas galit pakomentuot sita valtra http://auto.plius.lt/skelbimai/valtra-6200-traktoriai-3399930.html ? verta demesio?
  5. Gali nebesidomet, TD5.65 ir TD5.75 nebera ir nebus, bent jau uz tokia kaina kaip buvo Lieka TD5.85 kuris ~20tks. brangesnis. p.s. jei rasi kokia alternatyva uz panasia kaina kaip 75 buvo tai mestelk privacia zinute man.
  6. Dariusn

    PLŪGAI

    Apie koki svori kalbam? jei imant trivagi tai bet koki pluga atkels be problemu aisku apie nevartoma kalbant. As pilnos komplektacijos su hidrauline apsauga 4 korpusu nesiojau ir jokiu bedu. Geriau dadet bet paskui nesigailet. Rekomenduoju kvernelanda arba overum Cia tik tarpkitko paminejau svori, nes kazkuriuos plugus ziurejau tai su mechanine arba varztine apsauga 3 korpusu nevartomas 350-400kg, o su lingine apsauga 800kg. Siai dienai teko atidet plugo pirkima, tai kolkas nebesigilinu
  7. Gal kas tiksliai galit pasakyt iki kada bus registruojami traktoriai atitinkantys Tier III reikalavimus?
  8. Dariusn

    PLŪGAI

    Viskas remiasi i svori ir kaina Kiek prisiskaiciau tai su varztine apsauga geriau neziuret, o su mechanine kaip suprantu irgi ne ka geriau, tiek kad nereikes nieko keist suveikus.
  9. Dariusn

    PLŪGAI

    Gal kas galit paaiskint kas ta mechanine apsauga nuo akmenu? lingine, hidro, nukerpamo varzto - viskas aisku, o va pasidare idomu kas per mechanine
  10. Teko girdet tokiu pletku, kad tempiamoj priekaboj privalo but stabdziai tik tuo atveju jei ji sveria daugiau nei tempenti transporto priemone. Man idomiau kaip ten tiksliai skaiciuojasi svoriai tempent tik su B kategorija, tarkim tempencios transporto priemones svoris 1350kg ir 1800kg max, tai galiu tempt priekaba kurios maximali leidziama mase su kroviniu 1700kg ar tokiu atveju skaiciuojama kiek faktiskai ji sveria (priekabos mase + krovinio mase) ?
  11. Kodel? Gal teko susidurt su ju servisu? teko girdeti ir matyti, atsiliepimus, pernai metu Aisku, reikes tiketis, kad nesuges stipriai
  12. Kodel? Gal teko susidurt su ju servisu?
  13. Pirmu numeriu arimas keliu ha, paskui sienavimas, sejimas ir pan. Zemes prie sunkesniu, bet +- lygumos. Realiai be nuolaidu pajiegiu nupirkt tik nh td5.75, bet jei nieko geriau nerasiu (kalkas nesimato) vaziuosiu deretis del td5.85, gal iseis sutilpt i biudzeta. Kas del arkliu tai neatmetu galimybes pakoreguot variklio programa po garantinio Mano atveju dar didelis + kad lytagra isikurus arti manes, tai nereikes lakstyt daliu po 100km. Tik kyla klausimas ar vietoj jie tures daliu, nes keik skaitineju tai mazieji nh nera labai populiarus lietuvoj.
  14. As ir jau kuris laikas lauzau galva/renku informacija koki traktoriu pirkt. Tai tarkim lyginant panasios kainos traktorius t.y. nh td5.85 ir ls plus 100 nh maziau ag, bet sunkesnis, didesne galinio keltuvo galia, didesnis hidro sistemos slegis. ls 5 metu garantija, nh tik 1. case, deutz, farmtrac jau zymiai brangesni.
  15. nu zinok pasveriau traktoriu tai nustebau be kauso jis 4.7t Kiek papildomo svorio ant galinio keltuvo? ar cia tik su frontaliniu tiek isseina?
  16. Dar galinio keltuvo keliamoji galia 2800kg gasdina siaip pakabos kelimo galia raso 3.1t ir atrodo gasdinanciai, bet sako laikys Internete randu 2,8. gal cia kai NH kelimo galia 3t (3,4t max).
  17. Dar galinio keltuvo keliamoji galia 2800kg gasdina
  18. cia jau derybu menas, pavyksta pasidaryti pilna komplektacija ir dar pigiau nupirkti nei pradine kaina buvo, o siaip manau galima orentuotis 10-15% bet ir tai ne visais atvejais Aciu, dabar bus lengviau skaiciuot. Tos derybos priklauso nuo kainodaros, nes pvz naujam akumuliatoriui pavyko kazkada ir 40% nuolaida issideret, o va statybinem medziagom sunkiai apie 1% kalba.
  19. Renkantis traktoriu iskilo toks klausimas, kokio dydzio nuolaida realu gaut perkant nauja traktoriu? Nes dabar tokia situacija, kad uz turimus pinigus iseina truputi silpnokas traktorius (ziurint be nuolaidu) gal su nuolaida iseitu nupirkt truputi galingesni?
  20. Dariusn

    ziema

    jokiu atšauktas tas isakymas Kokiu įsakymu atšauktas, ko tai nerandu. http://www3.lrs.lt/pls/inter3/dokpaieska.showdoc_l?p_id=349359&p_query=&p_tr2= Nuorodą apie atšaukimą visų dėmesiui. Atkreipkit demesi, kad sita nuoroda 2009-07-10 ir salia yra RAUDONAS mygtukas Aktuali redakcija, o joje yra naujausia versija sio dokumento kuriame raso: Taigi su B kategorija vairuojam traktorius iki 60kw (81,6 ag).
  21. TD5.75 75 tukst. su pvm. TD5.85 95 tukst. su pvm.
  22. Ziurejau ir naudotus, lietuvoj toks ispudis kad tik lavonai ir uz daug pinigu, airijoj skelbimus varciau tai bent is isvaizdos panasus i traktorius, bet is ten tai kates maise pirkimas, gal gryzes nenuvaziuos nuo tralo.... sitas td5.75 su kondiske ir dar ten ilgu(salyginai) sarasu komplektacijos 75 su pvm. Is tos komplektacijos dar rasciau ka ismest Belarusu nauju dar laukiu kainu, o i naudotus baisu net ziuret.
  23. Zinai jei finansai leistu tai vargu ar isvis i TD5 serija ziureciau Siuo atveju jis gal labiausiai kaina sudomino (zinoma ir tuo kad tai ne rusas), nes net uz farmtrac panasios komplektacijos/galios pigesnis
  24. Laukiu dar td5.85 komercinio pasiulymo, idomu kiek papildomai kainuos +10ag ir +200kg (viskas remiasi i pinigus, planas pirkt is savu t.y. be paramos) su pradiniais 10ha sudetinga daug investuot. Kaip visada samdyti are tai sunku pasakyt kiek ta zeme sunki...
  25. Kazkaip abejoju ar tures parodini ant kiemo toki, visdelto visiskai naujas modelis (vietoj senesnio modelio pasiule sita). Na mane taip pat truputi gasdina jo svoris, todel stengiuosi kuo daugiau issiaiskint pries perkant. Jo svoris tik 3200kg + 320kg ant priekio papildomu ir dar atrodo buna jiems svoriu ant galiniu ratu tai dar kokius 250kg gal iseitu prisidet, sumoj butu 3770kg tai jau truputi panasiau. (tuo tarpu mtz apie 4000kg prie kuriu ir 4 korpusus kabina) Kolkas mano zinios apsiriboja T25A kuriuo art jokiu sansu su standartiniu 2 korpusu plugu. O pastaruoju metu praleidziu begale laiko skaitydamas kaip kas.
×
×
  • Create New...