Jump to content

jola5x

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario jola5x paskelbtas turinys

  1. Turiu apie 150 vištų dedeklių, 1-3 metų amžiaus. Šįmet pavasarį pradėjo plikti nuo uodegu, kai kurios yra visai be plunksnų uodegoje, kitų papilvė plika. Kiek teko pastebėti lesioja viena kita. Ir svarbiausia kad nuo pavasario kokios 10 pastipo. Gaidžiai kažkokie negražūs pasidarė. Vaikšto lauke , lesinu grūdais ir palepinu KG komb. pašarais . Vaistinėje davė vitaminų kompleksą, ir smulkintų kriaukliukų liepė duoti. Kiaušinius deda apskritus metus, žinoma žiemą mažiau. Nesuprantu kas nutiko?Gal kas esate su panašia problema susidūrę? Niekada anksčiau nėra to buvę
  2. Aš asmeniškai vištas žiemą į vidų uždarau tik kai prasideda šalčiai, o iki kokių -3-4 laipsnių jos gali išeiti į lauką. Pas mane šviesos tvarte dar nėra, todėl užtenka šviesos nuo langų. Kiaušinius deda, žinoma mažiau negu šiltuoju laiku.
  3. jola5x

    Kalakutu auginimas

    Skaičiau, bet nelabai ką konkretaus radau. Jo, snarglys bėga, bet tik dabar pradėjo. O kaip galėjo peršalti neįsivaizduoju.... Pradėjau pjaut, nes truputi gaila, jei dar ir krist pradės. O valgyti kažin galima? Aš sakiau darysiu "tušonkę".
  4. jola5x

    Kalakutu auginimas

    Sveiki, gal kas galite pasakyti kas nutiko kalakutams mėsiniams?Auginu nebe pirmi metai, bet taip dar nebuvo....Pradėjo tinti palei akys viena pusė. Viena nusikirtau, nes taip buvo užtinę, kad nematė su viena akim.Dabar žiūriu kitiem lygtai pradeda po truputį tinti... Mano kalakutam yra apie 4 mėn.
×
×
  • Create New...