Jump to content

Vadiara

Nariai
  • Pranešimai

    31
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Vadiara

  1. prieš 49 minutes , Zetor8441 pranešimas:

    O kur rasti žemėlapius kur aplinkosaugos supiešta kur nuo kokio ten griovio ar upelio negalima tręšti, purkšti?

    Žiūrėkit, minėtame žemėlapyje (jį išdidinus) dešinioje pusėje yra išskleidžiamas sluoksnių sąrašas. Jame atsispindi ir vandens apsaugos juostos, palaukės ir t.t. Pažaiskite su sluoksnių varnelėmis ir bus aiškios Jūsų minėtų draudimų ribos.

  2. Žiūrėkit, nesu iškritęs iš konteksto, skaitau šį forumą daugiau nei dalyvauju diskusijose, pats esi teisus čia reikia laiko, kad perprastum kas kalba rimtai ir iš esmės o kas tik baklanina. Daugžodžiavimas tuščias reikalas. Konkretus klausimas, konkretus, trumpas, atsakymas, ačiū. Dumoju, pagalvokit ne apie vertybes o dorybes, atrasit daugiau.

    Ačiū visiems, uždarom šį klausimą.

  3. Dėl vėjalkos, užsikišk kokią mantiruotę per ašį ir pajudink, gale (vienoje ar kitoje pusėje) judės tau ventilatoriaus viršus, kokį 10 cm gil;iau tvirtinimas yra prie rėmo. Kaip vyrai minėjo, pelai, gal buvo kada kratoma lenta subirus, nutraukė tvirtinimus ir viršutinė dalis pasmuko. Pas mus jau buvo virinta, svarkė atitrūko, ir problema identiška.

  4. Dėl galinio rato, tame obode, kur nupirkot, pragręžkit truputėlį didesnes skyles ir tiks, bet nepadidinkit per daug, turi gana tampriai užsimauti, dėl slėgio nekreipkit dėmesio, pūskit ir laikys. Kalbu iš patirties, susidūrėm su analogiška situacija ir laiko, net labai puikiai.

  5. Gerai sako, neardyčiau škyvo. Atsisuki guolius, abiejų pusių, nusuki tuos vertikalius kronšteinus, kurie remiasi į bunkerį, numi bliekas, ištiesi sraigę, atjungi sraigės cilindrą, kad namaišytų, išsitrauki ašį ant žemės su visais škyvais ir eini imtynių :)

  6. Sveiki kolegos, na va cilindras perrinktas ir problema išspręsta. Šiek tiek dar elektra spyriojasi, bet manau išspręsim patys tą problemą, nes buvęs šeimininkas visą kombainą, kaip priklauso sąžiningai, po spaudimu nuplovė, savaime aišku na kaip po kabina neišplausi esančių pelų, na ir padarė meškos paslaugą, oksidacija.

×
×
  • Create New...