Jump to content

AgroUkis

Nariai
  • Pranešimai

    18
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Miestas

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

AgroUkis pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. AgroUkis

    žiemkenčių buklė

    Žieminiuose kviečiuose pabėgo lipikas. Nebus blogai jei su grodyl'u prapurkščiau?
  2. Į kokią asocijuotą žemdirbių savivaldos organizaciją stojate, kad gauti 5 balus?
  3. AgroUkis

    pupu auginimas

    Kaip pupos reguoja i mistralį? Ar stresuoja labai?
  4. Jaunojo ūkininko įsikūrimas turi prasidėti ne anksčiau kaip 12 mėnesių iki paraiškos paramai pateikimo ir paraiškos teikimo momentu negali būti pasibaigęs. Įsikūrimo procesą sudaro: ØMinimalios ūkininkavimo pradmenų programos baigimas; ØŽemės ūkio valdos ir ūkio įregistravimas pareiškėjo vardu; ØPareiškėjo, kaip ūkio valdytojo, paraiškos tiesioginėms išmokoms gauti pateikimas.
  5. AgroUkis

    Pupos Fuego

    ziurint kokie metai, kada pavyks paseti, pas mus juk pavasaris vos ne per menesi gali uzveluoti. Bet siaip vistiek be rugsejo tų pupų nekulsite. Be reglonavimo tai kulimas turbut neimanomas ir neturint dziovyklos nei apie zirniu ar pupu auginima nereikia net svajoti siaip su zirsniais problemu neturedavom, nereikedavo dziovyklos ir kuldavosi normaliu laiku, bet su pupom matau bus daug problemu... tad turbut nelabai verta su pupom uzsiimti neturint dziovyklos, reikia keisti sena zirniu sekla i koki respect ar audit ir nesukt sau galvos kad suguls paselis ar velai kulsis...
  6. AgroUkis

    Pupos Fuego

    O kaip su kūlimu? Kokį mėnesį prinoksta? Ar nebus kad rugsejo vidury kulsis, tad automatiškai jau be džiovyklos neissiversi?
  7. AgroUkis

    Pupos Fuego

    Apie pupų auginimą gal kas galite papasakoti, nes norime pupų pabandyti pasėti... Kokią dirvą labiau mėgsta, kuo purskiate ar tręšiate, kada kuliate, ar džiovinti nereikia ir t.t.
  8. AgroUkis

    Pupos Fuego

    Sveiki, gal kas turit pupų Fuego sekles?
  9. Sveiki, kolegos. Galvojame pradėti auginti sarole veisles galvijus... Radom kas parduoda tiek telyciukes, tiek pacias karves. Telyciukes butu 16-18 men. uz kurias praso po 3500 lt, o karves keliu versiu kaina 5000lt. Tad noreciau Jusu nuomones, ka labiau apsimoketu pirkti ir ar realios kainos?
  10. Dirbam su šia sėjama, vieno disko ir be trašų. Buvo pirkta 2012 metais. Šiaip gal ir nebloga būtų sėjamoji, bet prastai įterpia sėklą, su diskų prispaudimų spyruoklėm ir pačių diskų eiga problemos būdavo, su technologinėm vėžiom ir problemų buvo, dar diskų laikiklių rėmeliai linkdavo, jei i kokį akmenuką pataikydavo... Bet šiemet parodoje mačiau jau patobulino ją gerokai ir visos šios probleminės vietos sustiprintos ar kitaip perdarytos, bet aišku jau kaina kita bus.
  11. AgroUkis

    Claas Dominator 116cs

    Tai aišku, bendram vaizdui susidaryti gali nulėkti bet ten jame daug gedimų yra, pradedant varikliu, baigiant elektronika... Su varikliu ten didelis klaustukas, kad prieš atvažiuojant užpiltas radiatorius verdančiu vandeniu buvo ir tai dar reikėjo pasukti ilgai kad užsikurtų, nors lauke apie +10 buvo... Hidraulika labai silpnai kėlė arba kartais visai nekėlė, būgno apsukos nesireguliuoja ( škivas nei išsiplėsdavo, nei susitraukdavo, nors žmonės kūlė 2 metus su juo nereguliuodami apsukų), bėgio pradžioje įjungti nebuvo galima, o šiaip netaip po ilgo maigymo įjungus, kombainas šokdavo į priekį, nors rankena laisvoje padėtyje buvo, dar su greičių dėže kažkas negerai, nes garsas pašalinis buvo, dačikai nei vienas neveikė ir t.t.
  12. AgroUkis

    Claas Dominator 116cs

    Kombainas gal ir neblogas, bet kad rast uz tokią kainą normaliam stovyje sunku... Vieną tokį buvom nuvykę apziurėti neperseniausiai ukm, tai būklė kritinė...
  13. AgroUkis

    Claas kombainai (informacija)

    Sveiki, galvojam pirkti claas comandor 116cs. Gal kas estae dirbe su tokiu, kokie gedimai ir ar vertas demesio?
  14. AgroUkis

    Trašų kainos

    Agromax'e amonio salietra 1305 su PVM perkant virs tonos. Buvo pirkta pries pora savaiciu
  15. AgroUkis

    metalo lauzo kainos

    Ukmergeje juodas metalas 780 lt/t, skardos 500 lt/t
×
×
  • Create New...