Jump to content

MINI TRAKTORIUS

Nariai
  • Pranešimai

    14
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    panevėžio raj

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

MINI TRAKTORIUS pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. panašūs peiliai yra kukuruzų smulkintuvų. Jie dar ir nusmailinti, pagrūdintos ašmenys. Pats papraščiausias būdas-paimk juosta 10mm, atsikirpk reikiamą ilgį, nuimk reikiamu kampu, po to apvyrink kietmetalio eletrodu ašmenį irjį užgalask. Laiko labai gerai. Sau pasidariau, laiko gerai.
  2. priekinio tilto gali išeiti įvorės ant kurių sukiojasi ratai(paidaro elipsė ir pradeda leisti tepalus), bet jos išdyla ir be frontalinio. Na ojei dėl amortizacijos - jei lakstysi kaip formulėje po 2val reikia išardyti ir vėl išnaujo sukomplėktuoti. Kaip lietuvių patarlė sako: nei tėvo arklys ,nei sūnus joja. Jei ramiai dirbsi visi agregatai laiko žymiai ilgiau.
  3. Kai aš ieškojau sau mini tai pradžiai galvojau tik į pinigą. Apvažiavau beveik visus, pririnkau informacijos, pabandžiau važinėtis ir apsiprendžiau, kad mano 3ha žemės ir apie 15ha miško už 6 km nuo namų verkiant reikia nemažiau kaip 20aj traktoriuko. Ketvirti metai rankose(Mitsubishi MT23), prasukiau apie 400 moto val., tai galiu pasakyti kad tai monstras o ne mini. Kalno vienu metu nenuversi, šimtų ha nenudirbsi, tačiau viską pasidarau pats, samdyti nieko neraikia. Padargai palengva patys pasidaro ar nusiperka, reikia tik netingėti ir diskusijų puslapius pasiskaityti. Aš už galingesnį nors investicija truputi didesnė tačiau ji vėliau atsiperka. Sekmės pirkinyje. dėl savarankiško remonto kokybės aš tai labai abejoju. jei nepavyko paleisti reiškia kad kažką negero padarė todėl ir parduoda.
  4. TR-70 kainuoja apie15000lt+PVM. taip sakė vienoj firmoj prieš kokį mėnesį. Bobr firmos aparatas kainuoja nuo 10000 lt.
  5. ten viskas normalu. apsukos didinasi nuo traktoriaus apsukų .Jei šaką nukerta ir traktorius nestringa vadinasi gerai.. išmetimo dėžė turėtu buti ne tiesiai kaip dabar o šiektiek plinkusi žemyn, nes kai išeina gabaliukai iš inercijos turi atsitrenkti ir pabaigti nulųžti. ne visada perkerta iki galo o atsitrenkę jie pabaigia lūžti Dabar duoduosi po mišką su dideliais medžiais todėl nėra kada jos pabaigti. Kai baiginėsiu įdėsiu foto.
  6. mažiausiaitraktorius kentės jei nuo kardano į kapoklę sukimą padarysi per reduktorių ar net diržinę pavarą
  7. aš dariau prie savo mini mitsubiši 23 arkliukų, tai 3 velenų kad nuimti smūgius nuo kardano ir kryžmių. Peilius tvirtinau 12mm varžtais prie veleno. Velenas 6 kampis tai nereikėjo daryti į 3 kampį,
  8. nueik žemiau į šakų smulkintuvas. Tokį daiktą darausi pats. ilgai nagrinėjau apie tai intere.Brėžinių nėra informacijaiš šio portalo. dėkui chebritei už patarimus.Matricą jau pasidariu,liko leika ir maišų kabiklos. 10000 ar 15000 lt. ką dabar siūlo firmos privačiam žmogui per brangu.Aš manau kad sutilpsiu į 1000 lt. Autogide atrodo siūlo po 2500lt už matricą su leika. Per vyrus girdėjau kad už maišą kapotų šakų prašo po 3-3,5 lt.
  9. jo kaina nebloga. ar yra freza? aš už savo mitsuba 16500lt su freza. Litechnijoj po to mačiau tokį pat bet prašė 23000( 1AJ-1000lt.). tapatį prašo ir margučiai. očia su frontaliniu, tai manyčiau labai liuks. Copart JAV aukcione mačiau už kubotą 18 su fontaliniu davė apie 4000$,+parvežimas apie1000$ , o kur muitas ,o kur registracija. Tiesa ar jie tau priregistruos ar reikės pačiam prisiregistruoti. Tarkis kad priregistruotu, opaskui perregistruoti mažiau nervų. Kai parsivarysi pasidžiauk. Sekmės
  10. idomu kur važiuji pirkti. Litechnija paruošia pardavimui tad iš karto defektų ir nepastebėsi. šaltą kai užkuri atsidaryk tepalo įpilimo angą jei moto geras neturėtų mesti dūmo.
  11. tai kas varo priekabos tarpinį ratuką Įdomu hidraulis ar nuo kardano. Jei jo niekas nesuktų tai būtu kaip rankinis stabdis
  12. Va kiek paveža mano mitsubishi 23 arkliukų.Šeštadieni iš miško pats išvažiavo.kuo galingesnis tuo geresnis
  13. Dėkui kazislovai Kaina tai nemenka, tačiau kai pasižiūri į jų darbą tai miela malonu. Kiek kuro miške atlieka tai siaubas. Skiedras labai sunku išdžiovinti očia maišuose turėtu gerai išdžiūti. Būtu gerai gauti kokius nors brėžinukus, opoto jau laiko klausimas.Kažkaip užsidegiau šiuo klausimu.1 ha plyno yra atlikęs.
  14. Sveiki japoniškų miniakų mylėtojai. Dar 2008 klausinėjau kas dirbo miške su jais.Forumuose apie tai nerašė,tik pasijuokė iš manes. Na tai pasimes rimtą traktoristą nuvažiavau i Klaipėdą Firma "osmerida" apžiūrėjau kelis . Geri vyrai patarė pagal mano poreikius ne mažiau 20 AGt.y(16ha miško,už 6km, ir 3ha žemės2 km spinduliu).Trys sezonai pas mane Mitsubishi mt23 tai galiu pasakyti kad ten tankas o ne traktorius. Pernai per tokias pusnis varinėjau kad nei 40-kai nei mtz nėjo. O prie namų tai tikras arklys bet jo nei šerti nei girdyti nereikia. Už padargus moku mažai: kultivatorius-2 arkliniai drapokai po 50 lt iš met laužo,plūgas 200 lt -T 25 irgi iš met l. vagotuvas- 3 noragai po 40 lt. ir truputis svarkės. Na o dėl svorio ir patvarumo tai kam ko reikia juk ir geležis pavargsta tai kam savo "žailiuką " pertempti. Geriau juo džiaugtis one kankinti, jur rimtam darbui reikia rimtos technikos. O dabar apie naują termą. Gal kas dirba su šakų kapotuvu kuris šakas iki 7 cm kapoja i gabaliukus o ne į skiedras mala.
×
×
  • Create New...