Jump to content

aruncem

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Prisijungė

Miestas

  • Miestas
    Kaunas

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

aruncem pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. aruncem

    Tepalai technikai

    Sveiki, Gal ir ne vietoje pranešimas, gal kas turite atidirbtos alyvos? Variklio ar hidraulio nesvarbu. 8675302I5
  2. aruncem

    Dyzelinis sildytuvas

    Sveiki, ar kas bandėte maišyti su naudotu tepalu? Kokiu santykiu? Kaip veikia? Apie gamtą nepasakokite :)
  3. Yra bėda, kad smūgiai tenka tiesiogiai kardanui, o per kardaną kenčia darbinis. Dedant 3-čią veleną su mažesniais krumpliais ta problema iš dalies išspendžiama nes sukimas kad nukirpti šaką gaunasi jau lengvesnis.
  4. Prisegu likusius paveikslėlius. Ir dar pažiūrėkite kas nematėte youtubėje "maly rebak" ar paniašiai, kaip dirba smulkintuvas.
  5. Sveiki, iškilo dilema pirkti ar gaminti šakų smulkintuvą. Reika šakas ne skiedromis paleisti ar vos ne pjuvenomis, o sukarpyti jas gabaliukais. Tokią funkciją atlieką Rojek firmos smulkintuvai http://www.rojek.cz/rojek.asp?jazyk=uk& ... go=Vyrobek Rojek atstovas Lietuvoje manau mane mulkina, štai ištraukos: DH10SP dalių kainos: Velenai esantys matricoje (2 vienetai) 8.100,00 LTL + PVM, be peilių. kai tuo tarpu tas pats vadybininkas rašo jog mechaninis agregatas medienos smulkinimui - 6.575,17 lt be PVM (pagrindinė matrica). Lietuvoje jais prekiauja Lintera kainos apie 12 000 lt (šiaip daugoga) tiek ir neskirčiau pinigų. Kitas variantas kaimynai lenkai, jais prekiauja Redmet http://www.redmet.pl/rebaki,rebaki-bebnowe.html Domina tipai RB-60 ar Bobr-6. RB-60 apie 5000 litų. Bobr-6 kainos nežinau bet išvis atrodo kompaktiškas. Pagrindinį darbą atlieka matrica RB-60 balta detalė ar Bobr-6 mėlyna detalė. Taip pat yra naudotų, savos gamybos bei naujų lenkiškuose skelbimuose http://allegro.pl/przemysl-lesny-rebaki-16944 Šiaip pagrindinę matricą pasigaminti gali būti sudėtinga: reikia velenų (gaminti arba tekinti), poto frezuoti vietas peiliams, parinkti krupliaračius velenams, padaryti atstumus tarp velenų. Taip namų salygimis mano manymu praktiškai neįmanoma, tai tas pats kas iš naujo gaminti dviratį (pažiūrėkite kokie buvo pirmieji dviračiai). Todėl manau idealiausias variantas yra pagrindinės matricos nusipirkimas, o po rėmą, leiką pasigaminti pačiam. Gal kas bandėte gamintis panašaus tipo smulkintuvus? Gal pirkote lenkiškus ir žinote kas jais prekiauja Lietuvoje? Gal kas planuojate važiuoti pirkti į Lenkiją? Prašau pasidalinti patirtimi. Realiausia manau būtų vesti derybas su Redmet dėl pagrindinės matricos nupirkimo, tačiau neaišku ar ją apsimokės pirkti atskirai.
×
×
  • Create New...