Jump to content

ramaske221

Nariai
  • Pranešimai

    12
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    vilnius

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

ramaske221 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

1

Reputacija

  1. Gal kas zino kokiu puslapiu apie traktoriuku padangas, pasidalinkim !
  2. Aš tai pirkau http://www.traktoriaivisiems.lt/padargai.html trečia nuo viršaus, tai super pjauna ir sumulčiuoja ir didele žole ir gazonai gerai atrodo su ja nušienauti.
  3. Na nejau sunku kiekvienai minciai sukurti tema, visiem paprasciau susirast ko ieskom, o ne skaityt simta psl. ir nerast atsakymo i rupima klausima
  4. Aciu Kolegai !!! Jau arciau P.s. Tiek jau buvau rades, gal kas - daugiau ?...
  5. Gal but kas nors, turite kokios nors literaturos apie KUBOTA ?
  6. Ir is tikro, kiek internete beieskok, tokiu daviniu nerasta ! Gal prekybininkai tepalais ka atskleis ?! Maciau cia viena toki ?
  7. pirk sunkesnį ir su vairo stiprintuvu. Už tokius navarotus 1000 galima pridėti, jei turi gali ir nori. Nes būtent svorio ir vairo stiprintuvo man labai trūksta. Ziurek pagal stovi, bet svoriai traktoriui 200Kg kainuoja apie 1500Lt
  8. O negi nereikia ziuret priekiniu ir galiniu padangu auksciu santykio ? Tiltai nesipjaus ? Razdatkei sakes nepareis ? Tai kiek suprantu, tai Splitlit nori platesnių, o ne aukštesnių. Ar ne? Neturėtų būti problemų šiuo atveju. Tfuu, susimaisiau su lengvosios padangu ismierom.... O gal kas sitam forume zino ka reiskia traktoriniu padangu kiekvienas matmuo ir kokiais mato vienetais ?
  9. Ieskojau ieskojau forume, ir neradau nieko apie tepalus mini traktoriukams, kokie eina transmisijoj, kokie- hidraulikoj, kokius pilat i varikli ir tt.? Galbut kas nors zinot koki internetini puslapi kur butu galima pasiziuret kokie tepalai priklauso ir koks ju kiekis eina ?
  10. O negi nereikia ziuret priekiniu ir galiniu padangu auksciu santykio ? Tiltai nesipjaus ? Razdatkei sakes nepareis ?
  11. Va sitas - http://www.autogidas.lt/kubota-22167300.html
  12. Laba diena, norejau pasiklausti, gal kas nors ciupinejote Radviliskyje parduodama KUBOTA 1602, gal zinote jos trukumus ?
×
×
  • Create New...