Jump to content

lietusss

Nariai
  • Pranešimai

    13
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario lietusss paskelbtas turinys

  1. Taip.tai tikra tiesa. bet savo patirtim noriu palinketi kitiem neikliuti. Nesvarbu ta sutartis. nes pirkėja gali labai greitai apsmeizti nesilaikai taisikliu ir pan. as tik pasidalinau savo skaudzia patirtim. gerai kad neinvestavau daugiau nes dariau tarsi bandyma. bet vistiek gaila neistudijavau informacijos apie ta firma. Linkiu sekmes viesiems Triusininkams.
  2. Beje jai kas esat susidure su panasia problema, maloniai laukiu jusu laisku i el pasta [email protected] galesim drauge meginti spresti iskilusias porblemas
  3. Tikrai nuosirdziai patariu is savo patirties nesusidekit ir nepirkit tokiu brangiu nameliu jai norit auginti savo reikmem tai paprasykit kas nor padarys tai nera sudetinga. Sios fermos geros del savo poreikiu bet del masines triusininkistes toli grazu. Beje siame forume matesi keli tos firmos atstovai vienas is ju buvo laima tik labai geriatai pasirtauke matit kokiu kitu vardu pasivadino. Linkiu viseisms palaimos kam versle kam (sodininkisteje) P.S tas visas reikalas su skiepais taipat labai bijojau, na nezinau kaip bus kitais metais neskiepijau, nei vienas nesusirgo ir nenugaiso buvo keli iskart po atsivedimo bet cia normalu.tai nezinau ziuresim kaip cia bus kitais metais. triusiai istvere ziema triusiuku jau turejom ziemos pabaigoje. istvere visa vasara be jokiu problemu. tiesa vandens daug gere,na,bet tei normalu:-)
  4. Taip gavosi kad paskambino vienas, virukas is musu krasto. ir sako noriu jusu fermas apziureti. tai pasirodo jie dave jam numeri kad reliai pamatytu kaip atrodo kaip kas veikia. tuo tarpu dar nebuvo su jais jokiu problemu tai zmogui sakau neskubek palauk kol pasmane pamatisim kad viskas gerai su realizacija tai tik tada pirk ir pan. na zodziu skambina po kurio laiko gal gali atvaziuoti i mano uki? padeti isikurti. na zodziu as auginu kalifornus. Veisles tai tikrai gerai zianua. nuvaziavau as pas ji kaip tik jis jau buvo pasistates visas fermas ir atsiveze triusius. viena zelande buvo negyva. na suprantama steresas visa diena automobilije be vandens dar. ziuriu pas ji visokiu spalvu tie triusiai. as jo paklausiau kaip cia taip kodel ne viena veisle? sko man sake kad viena. tas zmogus nezinao kaip atrodo zelandai. tia kai pirko triusius paklause kodel jie nevienodi sako gimsta ir tokie. na zodziu ten vienos melinoji vienos pilkasis viena kaliforne ir tris zelandes:-D nu sakau jai pas tave cia visi zelandai tai tada as balerina:-D pasijuokem. po to jam skambina super kaina tu mini fermu ir kaina gerokai numazino ir atvezinau nekainuoja beveik nes kaskur netoli veze kaskam kitam. as jam sakaiu kad nepirktu nepaklause nusipirko dar kelias. truksta zodziu as kaip supratau tam zmogui taip susake kad jam nebuvo kur detis tik pirkti. jam dar buvo problemu su poravimu nes patinas jaunas buvo ndirbo kaip reikiant tai nieko neisejo. Pas ji i namus atvaziaves direktorius tos firmos sako davai augink mes laukiam triusiuku:) o po to suzinojo kad nesuperka is manes, tik glosto ausis kad viskas cia eina tik augink.na zodziu:-D nenoriu labai isiplesti ir taip jau labai isipleciau.
  5. Galvoju na gal kaskas maza ka visko pasitaiko. po to su direktorium jau kalbejau. jo liezuvis dar saldesnis. taipat su juo teko laukti 1.5men tai praejo visi 3men kaip nebuvo atvaziave supirkti. tai jis sako su jumis betkada gali susisiekti vairuotojas kuris nupirks prieaugli. tai sako negali supirkti nes neturi kaskokiu popieriu. tai po to sako problema tame kad negaliu israsyti dokumento kiek triusiu ir is kur jis juos paiime. tai ir ta dalika sutvarikiau. tai po to vel isisukineja ir visada sako na kita sav tai tikrai:-D na zodiu aferistai kaip reikiant reikes kaska su jais meginti padaryti gal traukti baudziamon atsakomyben men didelis minusas gavos per juos gal kas zinot ir esat susidure su panasia situacija??? , pas mane yra visi popieriai pirkimo, sutartis. ju isipareigojimai mano.
  6. Sveiki visi, gera cia diskusija pradejot apei tas mini fermas. Taip supratau kad augintoju nedaug yra. na as vienas is ju:-D Truputėli gaila, kad tik dabar pamaciau si forumu. Daug innvesticiju nedėjau i si bizini. bet vistiek ampmaudu. Teko nusuvilti labai skaudziai eko triusiu. jai kas galvojat isigyti pas juos ar kur kitur tikrai nepatariu. Žmonės mums reikia išmokti mokitis iš kitu klaidu. Kaip kaskuris is forumieciu minėjo kad tai sodininkam. panašiai. gal geraiua pasakyti turi dvi budas del savo poreikiu:) (Aisku tas budas kurkas pigiau pastatyti pačiam). Tai vat kas su tom fermom tai viskas gerai patogios labai jokiu rupesciu,bet prei ju reikia prieiti maziausiai du kartus i sav... O kas liecia ta (aferistu) firma tai saiubas. kaip ir kiek zmonės gali maluoti. As cia apie realizacija. zadejo supirkineti kas menesi, vieneto kaina (40-60) tipo kaip uz kilogramo kaina nes jie minejo kad triusiai uzauga iki 6kg. tai pavasari turejom pirma prieaugli, buvo 3.5men paskambino reikejo labai didelio kiekio, nepardavem nes dar mazi buvo. jai kai 4.5men. paciam teko skambinti ir sake na po sav tikrai atvaziuos paiimti bet tai tesesi koki men ar pusantro men.
  7. lietusss

    Triušių relizacija

    o tai tada kiek kainuoja skersti skerrdiloje vnt kaina ar uz kg ar kaip?
  8. lietusss

    Triušių relizacija

    kas cia per kainos? tiek tik moka? as pasiteiravau kur superka gyvulius ten moka 6-8lt gyvo svoro priklausomai nuo rusies ar mesiniai ar paprasti. bet taipogi mazoka:(
  9. Labas, Esu is birzu auginu grinaveislius kalifornus.
  10. Labas, gal kas iš forumiečiu žinot ES reikalavimus isirengiant skerdila?
×
×
  • Create New...