Jump to content

kestutis825

Nariai
  • Pranešimai

    18
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario kestutis825 paskelbtas turinys

  1. nuspreskit kada ir kur, o as jau ziuresiu pagal galimybes
  2. kestutis825

    Triušių ligos

    Kuo seri ? Jei kombikorma tai kokia ? seriu ir kelmes (ar joniskio is litagros pirkta) ir kauno grudu, nors paskutiniu metu menesiuka pries pjovima tik Kauno grudu kombikorma. bet cia ivairia kaip jau iseina nupirkti. duodu dar avizu, zoles ir misinio. bet pavasari zalumos negaudavo o kepenys vis tiek buvo su baltom demelem. ziema kai seriau olandiska tai liktai nepasitaike tokio atvejo.
  3. kestutis825

    Triušių ligos

    pas mane pjaunant triusius gal vienam is 5 buna kepenys grazios, niekaip nesuprantu kas per darinys yra baltos demeles ant kepenu. kazkaip nedrystu ju vartoti o juk pastetas delikatesinis iseina!
  4. pas mane irgi viena obelis yra jauna, gal 3-4 metu kuriai pradejo lapai ruduoti, igauti rudenine spalva, tai prasidejo gana senokai. pirma nusidaze viena sakele rudenio spalvom ir numete lapus, paskui kita,dabar jau visa obelis spalvota. kazkaip nesinori prarasti jos, kas galetu jai buti?
  5. kestutis825

    labai reikia patarimo

    na is dalies gerai kad mama panaikino vada. as tokius netyciukus irgi auginau, visi uzaugo. bet esme tame kad didziausias svere tik 2,3kg, o ede 5 menesius! daugiau tokios klaidos nedarysiu kad pasilikciau.
  6. kestutis825

    nuorodos apie triusius

    http://www.youtube.com/watch?v=YSBTvEXN ... ure=relmfu
  7. ten mano is vis vadoj trys tebuvo, ju greita augima galejo nulemti ir tai kad prie mamos ilgai isbuvo. o kiek suseriau tai nezinau, dabar zelandu pateles vada pradejau skaiciuoti ju suvalgomo pasaro kieki.
  8. trys tebuvo, du katile jau atsidure o viena mergina pasilikau
  9. Keisk auginamus triušius. Beje tavo skaičiavimas labai jau keistas. 1,6 kg X 20lt yra 3 2 lt, o tai jau gaunasi nuo triušio ne 3, o visi 15 lt. Parduok per men bent 100 zuikių ir jau 1,5 gabalo turi. Ar čia jau bankrotas? o kokius triusius geriausei auginti kad per 4 men daugiau priaugtu svorio? o iki 100 ziujkiu dar toloka dar tik visos triusininkystes pradze. ir inventoriu reike gamintis, zalevos. sunki ta pradze na mano merga prancuzu avine o bachuras kaliforno ir zelando misrunas tai per keturis menesius triusiukai pasieke 4kg ir daugiau, pradziai buvo serti visi po 25% kombikorma+mieziai+avizos+kvieciu misiniu, veliau tik avizom ir mieziais, na sakyciau kad svoriu nesiskundziu
  10. kestutis825

    vakcina Triusiams

    siandien buvau pas veterenara skiepu pirkti, reikia 5vnt., uz viena pasiule po 6lt o uz buteliuka 20 skiepu 50lt! is kur gauti pigiau Telsiuose?
  11. kestutis825

    nuorodos apie triusius

    geras puslapis, y tokius narvus pasiziurejus ir seile nutysta, matmenys daug maz duoti, galima pasidaryti
  12. kestutis825

    Kergimas

    as vakar vienai merginai daviau temina iki savaitgalio, o tai jau rimtai buvau nusprendes kisti y puoda nes nejo sukergti nuo rugsejo menesio, bet pagaliau pasiseke! kai vakar sustrojinau tai siryt radau ant greito sukrauta lizda ir atvesta triusiuku
  13. kestutis825

    Triušių auginimas

    motinines butu gaila pjauti, o y prieaugli ziuriu ir isivaizduoju kaip skaniai katile atrodo, vis del to ne kiekvienas tokia prabanga gali megautis valgydamas triusiena
  14. kestutis825

    Triušių auginimas

    siandien pastebejau kad triusiam nagai labai dideli, nors auga ant tinklo bet vistiek jiems kelia nepatogumu ar pedikiura darot kas nors jiems? ar neverta?
×
×
  • Create New...