Jump to content

4laikai

Nariai
  • Pranešimai

    16
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Lietuva

4laikai pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Sveiki, Norejau suzinoti ar seriat karves saulegrazu isspaudom? Kur perkat? Kiek mokat? Ar jos labai skiriasi nuo rapsu isspaudu?
  2. Sveiki, Laikas atnaujinti Stanislovo siltnamio tema. Tai kaip? Kas nusipirkot? Kur stanislovas? Idomu ar ideja virto realybe.
  3. 4laikai

    kombikormas triusiams

    Aciu visiems uz nuomone, bus atsizvelgta. Pasiulimas: Parasykit kas turit savo receptura. Isrinksim geriausia. Pagaminsim bandomaja partija. Aciu.
  4. 4laikai

    kombikormas triusiams

    Sveiki, Ruosiames gamint granuliuotus pasarus. Norim vartotoju paklaust ar sudetis tinkama trusiams? Sudetis: Zirniu selenos. Mieziu selenos. Kukuruzai. Viskas lygiom dalim (granuliuota 8mm/R). Jokiu priedu viskas 100% naturalus produktas. Ka manot? Aciu.
  5. Sveiki, Ruosiames gamint granuliuotus pasarus. Norim vartotoju paklaust ar sudetis tinkama galvijams, kiaulems, trusiams ir panasiai. Sudetis: Zirniu selenos. Mieziu selenos. Kukuruzai. Viskas lygiom dalim (granuliuota 8mm/R). Cia tokia baltymine skatinanti augti ir apvaleti sudetis Jokiu priedu viskas 100% naturalus produktas. Ka manot? Aciu.
  6. 4laikai

    pašarai žuvims

    Sveiki, Ruosiames gamint granuliuotus pasarus. Norim vartotoju paklaust ar sudetis tinkama bus zuvims:) Sudetis: Zirniu selenos. Mieziu selenos. Kukuruzai. Viskas lygiom dalim (granuliuota 8mm/R). Cia tokia baltymine skatinanti augti ir apvaleti sudetis Jokiu priedu viskas 100% naturalus produktas. Ka manot? Aciu. P.S Manau tokia sudetis puikiai turetu tikti ir visu kitu naminiu gyvunu augimui palaikyti. Pataisykit jei klystu.
  7. Ar imanoma priregistruoti traktoriu. jei turimas dokumentas tik originalus nuorasas is SSRS laiku, kad traktorius priklauso tam zmogui?
  8. Kalbi apie velena, indeklus? Nieko nedarem. Pardavejas sake, kad ten viskas tvarkoj. O jei ir melavo tai, spaudimo irgi nebutu, o rodo 1-1.5 . Ar klystu?
  9. Matai kad bloku iki to vamzdelio sausa. Vamzdelis ciki. Prijungem i spaudimo skyle bloke ir tepa.
  10. Sveiki, Pagelbekit savo ismintimi. T25 per bloka nepaduoda tepimo i galvas. Spaudima rodo, per spaudimo anga bloke tepalas bega graziausiai. Pakeitem tepalini siurbliuka. Su oru praputem bloko takus. Vistiek taspats sud...
×
×
  • Create New...