Jump to content

baiselis

Nariai
  • Pranešimai

    21
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Apie baiselis

  • Gimtadienis 10/08/1983

Miestas

  • Miestas
    Kaunas-Prienai

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

baiselis pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. baiselis

    Šaku smulkintuvai

    VidaiT, kokio tūrio maišus naudojate kur perkate ir kiek kainuoja 1 vnt.?
  2. Pigiausias variantas, tai ženklinti patiems nusiperki "auskarų" kartu su replėmis jiems įsegti ("AVENOJ" pirkau 50 vnt. "auskarų" kartu su replėm, tai mokėjau 115 Lt.. Bet prieš tai reikia išsilaikyti ženklinimo kursus rajono veterinarijos tarnyboje. Kam aktualu, tai Prienų rajono veterinarijos tarnybos rengiami kursai bus birželio 8 d. O avis reikia suženklinti iki birželio 1 dienos, tai reiks prašyti kažko pagalbos suvesti į "gyvuliu registrą".
  3. Sveiki, noriu užvesti temą apie avių ženklinimą. Ši tema manau bus aktualesnė pradedamiesiems aviu augintojams Prašau aviu augintojų patarimų, kaip ženklinate savo avis? Kur perkate įsagus? Kokio amžiaus geriausia žymėti jauniklius? Ar būtina suženklinti iki birželio 1 dienos? Kuo tepate avims ausis prieš įveriant įsagą?
  4. Sveiki, noriu pasitikslinti iki kada reikia suženklinti ir įvesti į sistemą savo mėsinius avių jauniklius? Mano jaunikliai dar tik 2 mėnesių, o tikrinti pradeda jau nuo birželio 1 dienos, tai man reikia ir suženklinti iki tos dienos, kad nebūtų pažeidimo ir kad gaučiau išmokas?
  5. baiselis

    Avys pagal programa

    gal galite papasakoti plačiau apie programą ar įdėti kokia nuorodą, kaip vyksta programa?
  6. baiselis

    Avių liga

    http://kauno.diena.lt/naujienos/mokslas ... sas-410839
  7. baiselis

    Avininkystė.

    http://www.grynas.lt/gyvenimas/aviu-kir ... d=54436921
  8. baiselis

    INVENTORIUS: Ėdžios

    ar gali atsiusti nuoroda kaip atrodo ir kokie matmenys sio met. remo. Galvoju pasidaryti, nes mano supratimu tai butu efektyviausia priemone apsaugoti siena... Laba, manau kad šėrimui naudojami tokie rėmai šieno rulonui: http://pandmeta.com/?com=content&id=22〈=lt bet gal kas plačiau papasakotu apie jų efektyvumą, matmenis, o gal juos būtų galima patobulinti ir pritaikyti avims, kad mažiau sugadintų šieno?
  9. baiselis

    INVENTORIUS: Ėdžios

    Jūs tik pastatot ruloną ir viskas, ar naudojate specialų aptvarą rulonui? Nes tie specialūs aptvarai rulonui, kur galvijams, tai manyčiau avims nelabai tinka? Aš naudoju šieną rulonuose, bet ardau ir dedu į ėdžias maišydamas su šiaudais. Ėdžiu tarpai nedidesni kaip 5 cm ir apačioj ėdžių lovys į kuri byra avių ištrauktas šienas, taip kažkiek sumažinu šieno patekimą ant žemės. Ėdžių brėžinius buvau radęs šioje temoje
  10. baiselis

    Avininkystė.

    http://www.zum.lt/lt/naujienos/pranesimai-spaudai/8409/
  11. baiselis

    Avininkystė.

    Mano avys jau nakvoja tvarte, kaimynas mačiau dar laiko lauke.
  12. baiselis

    Avininkystė.

    Labai dėkingas už išsamia ir naudingą informacija reiks užklausti kada tie kursai organizuojami
  13. baiselis

    Avininkystė.

    Laba diena, prašau patarimo? pavasarį pirkau 6 mišrunes avis ir aviną, bet jos neregistruotos, nes buvęs šeimininkas nesirūpino registravimu ir laike neregistruota visa banda. Aš noriu užregistruoti ir gauti avims auskarus. Koks lengviausias ir pigiausias būdas tai padaryti? Kiek tai gali kainuoti
  14. baiselis

    Avininkystė.

    Norėjau paklausti kada vėliausiai galiu sukergti avis, nes noriu kad atvestu kuo šiltesniu laiku ? Ar avys rujoja spalio mėnesio pabaigoje?
×
×
  • Create New...