Jump to content

vors

Nariai
  • Pranešimai

    16
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario vors paskelbtas turinys

  1. Veikti turetu ant visu tik lygus peilis nevisada gerai nukerpa plevele o tai ir yra didziausias stabdis.O plevele pavasari parodoj "Ka pasesi" berods UAB "Slip lit" siule.
  2. kuro zurnala reikia pyldyt jei turi registruota kuro talpykla,o jei perki kolonelej ir parsivezes tuoj pat supili i baka (kanistrose laikyt draudziama) tai nieko ir pyldyt nereikia.EDV siems visiems atvejams ne prie ko.
  3. Idomu butu pabandyt ,bet zinau kad preso tinkliuko nukirpimo peilis turi buti karpytas,o pas mane lygus
  4. Jei naudoji pesticidus turi vesti''Naudotu augalu apsaugos produktu apskaitos zurnala",nuo siu metu prades tikrint ir NMA,ne tik inspektoriai is kaskokios tai tarnybos
  5. vors

    presas bielkiui

    Jei suksi siena ar siaudus tai jokiu problemu,bet jei zalia mase su smulkintuvu tai dar negirdejau kad kas normaliai suktu su belarusu (per silpnas darbinis)
  6. vors

    Supaprastinta ES parama

    Darai apklausa , perki, teiki mokejimo prasyma,lauki pinigu .
  7. kiekvienam traktoriui yra gamintojo rekomendacijos kiek reikia pusti konkreciam darbui,bet nemanau kad cia kaltas padangu slegis,is tavo rasymo atrodo kad pats nezinai kokio senumo padangos pas tave buvo.
  8. vors

    Rulonu plevele

    Man tai tie sluoksniai kazkokia mistika;abieju storis vienodas.Viniojom su "Polycorp" is lytagros 5-iu sl. ir "trioplast", kuri pasirodo yra 3-ju sluoksniu, tai skirtumo apsoliuciai jokio (cia pernai). O mano pastebejimu pati prasciqausia pleve, tai tos pacios Lytagros prekiaujama vokiska ,kur kazkas rase 205+pvm tai su ja suviniotus rulius reikia labai atsargiai kraut, nes tuoj plyst.
  9. vors

    Pieno kainos

    keliu litru niekas nevaziuoja pasimt, tam yra priemimo pinktai, kad susidarytu kiekiai. kaip ir statanciam 2 tonas taip ir bubutei yra tie patys temperaturos reikalavimai priduodant piena. pas mus vasara vaiuoja piena kibirus surinkt ryte ir vakare is "maziuku",ir jie tikrai neatsaldo iki 4 laipsniu,ko reikalauja is manes isvezdami piena kas antra diena.Tai nemanau kad pieno surinkimo kastai vienodi
  10. vors

    Zemes ukio paslaugu kainos

    O tai jeigu imi aras/litas tai sveikatai maziau kenkia?
  11. Pritariu Stasiui kad laukt neber ko,tai didesne tikimybe atolo turet ,jei lietaus bus. pernai paseti zolynai su raudonaisiais dobilais atrodo tikrai gerai ,o kur senesnes pievos tai zoles perpus maziau nei pernai,praktiskai vyrauja kiaulpiene .
  12. vors

    Rulonu plevele

    Siaip tai jie deklaruoja kad belgiska,o kaina viena didziausiu rinkoje. As pirkau geguzes pradzioj (05.04) tai mokejau po 206+pvm (Trioplast,Svedija,5-kiu sluoksniu),o Keskiniai tuo metu siule po 207+pvm su pristatymu. P.S. pirkau 45 vnt.
  13. vors

    Už kiek perkate žemę?

    Pagal lenteles nuosavos zemes yra 390 ha ir 24 ha misko visa kita nuomuojama,1 ha nuosavos ivertitas ~6000lt .o uz nuomos sutartis nori gaut ~880 lt/ha ,kaip suprantu be nuomos mokescio savininkams!Uz likusia suma gauni dirbtuves su grudu sandeliavimo bokstu
  14. Berods daugiau kaip 50% kukuruzu siloso vertes yra burbuolese,o ir kiekviena kukuruzu gruda reikia sutraiskyt,nes kitaip karves nesuvirskina,tai susukus su sienainio ppresu pats supranti ka gausi. Vakarieciai su specialiu presu suka smulkintus kukuruzus i rulonus,tik neisivaizduoju kokia to rulono svikaina !!!Cia galetum paziuret kaip tai atrodo ( ),(atsiprasau,bet kad nemoku idet adreso normaliai)
  15. Stasys, Tie konkursai buvo rengiami bent jau iki 2005 m. ,o 2004-2005 m.nugaletojas silosa gamino rulonose.Beje tais metais buvo istirta 800 siloso pavyzdziu! Ekonomiskai niekas nesigincija,rulonai brangiausia technologija,bet visos kitos tamstos sapaliones apie kokybe neparemtos jokiais faktais ar skaiciais.Bloga silosa gali pagamint ir rulone,ir kaupe,ir tavo propoguojamoje zarnoje,jei nesilaikysi gamybos reikalavimu.Niekas nenuraso siloso kaupu,tiesoig siandien rulonai,bent jau man, patogiau.
×
×
  • Create New...