Jump to content

snaiperis

Nariai
  • Pranešimai

    77
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Atsakymai kurių autorius snaiperis

  1. esme tokia kad kas atnese su minimum 35 balais kaip pvz augalininkas didele tikimybe kad dabar nebegaus nors ir pridave viska laiku, o tie gudresni pamate kad liko lovy pinigu per tris dienas ir i koperatyvus sustos ir karves paskirstys taip kaip reikia taip kad nusimkit rozinius akinius . Kiek pinigu buvo isleista zumiso kurimui, kodel jis taip lengvai nusprogsta?> kodel jei nusprogo paskutine diena porai valandu nepratesiama analogiskam nusprogusiam terminui arba bent  dienai, o pratesiam trys? atsakymas paprastas nes like 6 mln :) 

  2. Jei nori tai mato bandymus prisijunkti, bet cia panasiau i dirbtini zumiso sugadinima kelioms valandoms o po to pratesia net rims dienoms. Per tris dienas galima labai daug darbu nuveikti likusio biudzeto vogimo prasme. Zodziiu paprastam tulam kaimieciui reikes irodyt nors patys raso kad neveike :) o karbauskio ar kitos grietineles "bendrovem per tas tris dienas paskirtsis savo tris karves tap kai reikiai ir kaip gyvulininkas su  balais  nuslostys nosis mums visiems kad ejo su minimumais. Jei butu saziningi eiliniu kaimieciu atvilgiu tai reikejo braukt bruksni ir tie kas atnese laiku jau gauna o likusius milionus dalinkites ten per tris dienas i sveikata bet pas mus patys zinot kas prfie lovio prilinde tie gi gudresni , tai vat,kaip kazkas auksciau rase, supuvus valstybe ne kitaip....

  3.  

    Prieš 22 valandas, Duncia pranešimas:

    Janne po kvieciu. Ka patarsit?

    20200409_074243.jpg

    20200409_074237.jpg

    kas is tiesu supranta kas pas zmogu su Jannie atsitiko?pas mane  ta pati situacija,sulfatas salietra atiduota, nupurksta mikriukais  ir vistiek nieko geryn neina, kaip tik da prastymn. vadybininkas uzsimena apie ligas, bet jam kad tik parduot chemija.nebus cia fosforo ir kalio trukumas?

  4. po siu  metu baigisu ir as su granmaxu, geriau pirksiu brangesne kokybiskesne, da liko 10 tonu tai reiks kazkaip dantis sukandes ,,pasidulkint'' tikraja ta zodzio prasme. beja gavom is gamyklos atsakyma kad cia taip atsitiko del to kad trasas atveze is sandelio (zodziu kaltu nera, kaltas pats ukininkas) jei bus kantrybes pafilmuosiu kaip dulka 2 proc pasak atstovo :) 

  5. Nebijokit kreiptis I komisijas, jum cia visiems akis dumia medziotojai, kad tik nersikreiptumet. Jums nesvarbu ar medziotojai apsidraude ar ne. Jei zala padaryta ir ja apskaiciavo komisija, vadinasi jum medziotojai ir turi sumoketi o ar jie apsidraude ar ne tai ju paciu reikalas. Jei per atitinkama termina ukininkui nersumoka nuostoliu tai medziotojam gresia prarasti savo plotus, o kai jie tik pajus kad gali prarasti ta pacia minute  susimokes, patikekit. Jei turit klausimu  rasykit I pm padesiu. Aisku su salyga jei tai nera ukininko piknaudziavimo atvejis. Mano atveju nukniso zirnius kazkur pusantro hektaro 100 proc nuvare ( dali didelio lauko), tai irgi lakste gazdino kad uztampisim po teismus, ko pasekoje susimokejo 800 euru ir baigem

  6. EvaldasC

     

    Pagal medziokels taisykles medziotojai privalo rastu su zemes savininku suderinti visus stacionarius irenginius., pvz bokstus seryklas ir tt. Jei nera suderinta kreipiesi i aplinkos apsaugos agentura ir medziotojai gaus bauda uz medziokles taisykliu pazeidima, kas jiems nera lb gerai. Aisku rasau is praktikos jie greiciausiai nepripazins kad tai ju bokstas ir visaip kaip vengs atsakomybes. Tda kitas variantas nusikules paselius nuvaziuosi su racioku , boksta per puse ir meti i krumus, nes jei nestovesi pats uz save nieks kitas uz tave nepastoves. Mes cia vietiniai jau ismokem medziotojus gerbt musu turta kai ismetem visus bokstus  is savo zemes o dali zemes net ir uzdraudem medzioti. Jei tavo nuosava zeme rasai i savivaldybes plotu skirstymo komisija prasyma kad uzdrausti medzioti savo zemeje. ir tada ji nebegali medzioti, ( bet aisku tada ir nuostoliu tau nieks neatlygins, bet to nereikai bijoti nes jei ir bus dideliu nuostoliu jie ir taip vengs atsakomybes, duos i teisma del zalos dydzio ir tt, zodziu nereik sito fakto bijoti) o jei vistiek uzdraustoj zemej medzioja , skambini i aplinkosauga ir tda jau pades tas medziotojas ne tik bilieta bet ir sautuva, gal net ir masina,( priklausys ar bus ka sumedziojas tuo metu),, zodziu reikalu tures normaliai . Jei ka kreipkis padesim konsultacijom, bet uzsileist nevalia!!!

×
×
  • Create New...