Jump to content

zaliasairugelis

Nariai
  • Pranešimai

    11
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario zaliasairugelis paskelbtas turinys

  1. matomai labai jau daug dirbai per keturius metus. Matot penkiems metams jie tepaskaiciuoti ir kapitalinis. aisku jei padirbai apkrovei daugiau nei paskaiciuotas ir prasideda bedos. siaip as del mtzoku dideliu bedu neturiu. aisku islenda kokia smulkmena, bet ir kainuoja pigiai. o kas liecia vakarieti tai smulkmenos kainuoja daug.
  2. o tas T-40 variklis kur barska ne is Sako kartais idetas? ar orginalus?
  3. ne as paklausiau tiksliai jie pila mg variklini. as pats turiu I-40 ir I-20bet pagal struktura jie netokie jie tirstesni kokie supilti traktoriuje.
  4. Sveiki noriu paklaust, gal kas zinot koksai tepalas (1523.4 deuthz) hidraulinis is gamyklos buna uzpiltas? papirkau nauju padargu pajunginejau ir truksta tepalo. skambinau dzeiranoj pareiske mes pilam kamazini. na pas mane uzpiltas tikrai ne kamazinis skystas skaidrus kai vandenelis. reikia dapilt nzn koki pilt. koki jus pilat?
  5. girdejau toki ganda kad mtzoku pareikalavimas per paskutinius du metus didziulis 7000traktoru per menesi o gamykla pajegi gamint vos 5tukst traktoru todel sumeta kruvon svarbu sulipyta ir todel taip reikia juos dasivest iki galo paciam. i uzsienine rinka varo geresnius
  6. ka galiu pasakyt apie foton, kaiminysteje dirba 70ag 200ha jis purskia su purkstuvu, barsto su barstytuvu ir kitus smulkius darbelius tai sugriuves rimtai nebuvo su juo pradirbta 4500moto/h kai klausiau tai sake silpna vieta elektra.
  7. kaip vaziuosi taip ir laikys, garanduoju mtzoku sukures inzinierius pamatytu ka liaudis su jais dirba tai ne tik karste apsiverstu bet ir garantijas visas atimtu. paskaiciuotas tampyt priekabele 4 tonu, vandens backa, 3tonu pluga trivagi ir t.t. Jei pagal eksplotacijas taisykles vazinetumem ir vos suvazinetum ta traktoriu.. broko visur pasitaiko tiek vakarieti tiek rytieti. mes per daug norim is tu traktoriu jei pavelka tai kraunam dar kol patruksta..
  8. turiu klausima kas turi T-150k knyga, kiek pilasi i kuro siurbly tepalo?
  9. galėjo diskatorius arba diskas falsivot o jei pats perdaug uzverziai stabdziuka stabdymo gali kazkiek duoti bet greit jis turėjo saibom iseit... dirbom 5dienas, tai manau butu jau stabdziukas subires jei butume per daug paverze, o diskatorius ar diskas tai kas jiem nutiko uzsistovejo per vasara?
  10. Sweiki, noreciau Jusu paklausti, kas galejo pasikeist. Pradejo pusantriniui dzergst pavaros, pareguliavom stabdziuka ir jungiasi kuo puikiausiai,bet atsirado kita problema, numini sankaba ir jauciasi kaip kad butu rankinins uztrauktas jis nerieda laisvu riedejimu. jauciasi toks svelnus stabdymas. ar galejom per daug paverzt stabdziuka ir nuo to taip pasidaryt? gal kam taip yra buve? arcia jau kitos problemos lenda?
  11. Sweiki vyrai, Patarkite nesusidurusiam, man siulo JD 6430 standart su amortizuojanciu tiltu, platesnem padangom nei standartinem uz 190+pvm, kas turit kokie privalumai trukumai? ukio dydis tik 120ha.
×
×
  • Create New...