Jump to content

Ingrid28A

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Ukmergė

Ingrid28A pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

1

Reputacija

  1. Ingrid28A

    Avių liga

    paskaičius apie gipsą, tai prisiminiau kaip sūnaus ožkytė susilaužė koją, vakare gydykla nedirbo, tai vyras prie kojytės pritvirtino du pagaliukus ir apsukom lipnia juostele, kitą dieną nuvežėm, aišku uždėjo gipsą, bet pagyrė, kad visai neblogai mes ją sutvarstėm. Taigi manau galima buvo apseit be gydyklos, tik žinoma, vaikui ramiau, jog jo ožka buvo pristatyta pas specialistą ir pabūvojo mieste..
  2. Ingrid28A

    Avininkystė.

    Sveiki, reikia patarimo, avis atsivedė 3 aviukus, viena daug mažesnė, ar reiktų ją pamaitinti papildomai. Kita avis atsivedė vieną, gal pamėginti "džinsų " būdą ir pripratinti prie kitos avies? Dėkoju už patarimus.
  3. Ingrid28A

    Avių liga

    Sveiki, turim avelę, kuri stengiasi, stena - ėriuotis, bet gimda dar neatsivėrus, o vis išlenda vagina (bv išlindus prieš porą dienų irgi), pagal pateiktus Jūsų aprašymus. Kas gali patarti, kaip pasielgti, ar gali būti toks atvejis, kad gali būti gimda persisukus? Laukiu Jūsų patarimo.
  4. Ingrid28A

    Pasidžiaukime

    Džiaugiuosi ir aš savo pirmuoju ėriuku... Sulaukėm 12-03, pas mus atsivedė tik vieną, bet dičkį aviuką Šoną...
  5. Ingrid28A

    Pudymai

    gal galite parašyti kokia išmoka už pudymą. Ačiū...
  6. Manau, reikia derinti su NMA, nes visur akcentuojama, bet kokie pakeitimai derinami su NMA.
  7. Ingrid28A

    Avininkystė.

    Gal ne į temą, bet mūsų avys jau lauke ...sezonas atidarytas....
  8. labai panašią turėjom į fotomodelį , bet ji nebuvo tokia miela, kaip dar turėta beragė. Sūnus net vardą buvo išrenkęs Svajonė, man kažkaip gražesnės beragės. O šiaip mano 9-metis sūnus ieško mažos ožkytės, tai gal kas gali pasiūlyti iš Ukmergės rajono.
  9. sveiki, per kiek laiko Jums nuo mokėjimo prašymo pateikimo pervedė pinigus?
  10. Ingrid28A

    Karvių kainos

    paprastos juodmargės, nieko ypatingo
  11. Ingrid28A

    Karvių kainos

    2 telyčias - veršingas pardavėm po 5000 Lt turkams, o neseniai vietoj (Lt) už 3000 Lt.
  12. Nežinau, kaip vet.gydytojai įvertins, bet žinau, kad jei smarkiai viduriuoja reikia įdėti kalio permanganato kelias kruopelytes. Lengvai, kad užsidažytų vanduo.
  13. Ingrid28A

    Galvijų ligos

    Sveiki, norėčiau Jūsų patarimų, kaip šalinat karvėms karpas nuo tešmes. Gal kas turėjo patirties? Gal yra kokių vaistų, kad jos neatsirastų, toliau neplystų? Iš anksto dėkoju už patarimus.
  14. manyčiau, kad reiktų prašyti pakoreguoti sąskaitą...na nebent ir pirkimo-pardavimo sutartyje parašyta, kad perkate skutiką...
×
×
  • Create New...