Jump to content

sadia

Nariai
  • Pranešimai

    45
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario sadia paskelbtas turinys

  1. Gal kas žino apie priekinius ratus. turiu ant priekinio tilto ratus : padangos 16 - 20 diskai - 12x20. Numontavus šias padangas ar pastatysiu tokias 11.2 - 20 ? ? ???????
  2. sveiki, norejau sužinoti, kaip laiko naujas diskatorius ?
  3. Na, išvada aiški. Pataupyti ir pirkti naują. dėkui visiems pasidalijusiems. Bet patirtim prašau pasidalinti, bus ydomu paskaityti.
  4. Tai taip, su kaina. Bet mačiau pas viena auksarani, - perka tiltą, ardo jį, ir kaip jūs manot, kaip jie atrodo viduje- kaip seno arklio dantys. Gerai, jeigu dirbo su tuo traktorium ir tikrindavo tepalus kur reikia, O jei ne. ? Užsi.... kol jį surinksi, ir turb būt - gausis kaina panaši kai naujo. Primečiau.
  5. Gal patarsit kolegos, kokį tiltą dėti į 1993 metų MTZ 80-tą? Norim atsinaujunti traktoriuką. Tik kainą nudoto iki 2000 e, o naujo gautūsi manau iki 4000 e(su hidrauliniu vairu ir su darbu).
  6. O neatkreipei demesio, kad ten Ordo ir stovi starterinis D245 variklis? reikia ekisti ir smagrati ir lenta, nors yra forume auksarankiu, kurie is tu paciu perdaro. Bet neturint tam salygu vargu ar tai apsimoka. Paprasciau tiesiog nupirkti viska ir sudeti. As praeitais metais irgi dariau tokia operacija. Dar reiktu nepamirsti ir akumuliatoriu atitinkamu ir standartinis laidas nuo akumuliatoriaus per trumpas ir mases isjungejas pradeda nelaikyti... Bet visumoje labai patenkintas, nereikia kiekviena karta uzvezdineti puskaciaus "с помощью какой то матери" na, aš pats parduodtuvėj nebuvau- bratka buvo . --- Tai be lentos ir smagračio reikia sakai akumuliatorių (2) ar vieno (1), laido tai pliusinio ir minusisnio ilgesnių (reikia pasimatuoti)? O kokio masės išjungėjo ? turiu užsukamą su rankena, gal nuo ekskavatoriaus.
  7. blakiui, gal pas tave specialistas geresnis , tai lengviau padarė , maniškis minėjo ,kad reikia smagračio ir lentos kitos , bent jis jau kelis keitęs buvo.
  8. Reikia būtinai keist smagratį ir lentą. Puskačiniui smagračiui dantys stambesni yra, o lentą keist dėl to jog starterinei kitose vietose yra prisukimo skylės. be to dar puskacinis smagratis yra mazesnis uz starterini tu paklausk pas ta pardaveja kiek laiko jis ten dirba jeigu tokias nesamones pasakoja gerai sakai, gal jam tik parduoti rūpi. supratau dėl starterio. Jaučiu anksčiau ar vėliau reikės puskačių išmesti ir dėti starterį, tai žiūrinėju , ir manau , kad reikia užsizaposinti- kap dzūkai sako . gariūnuose žiūrėjau lenta- 160, smagratis 300 lt. nauji. parduodtuvėj Lytagra - Vilniuje 150, ir apie 500 lt. smagratis. Manau , kad vėliau dar pabranks. O gal naudotus pirkti ?? ka manot? Lenta apie 100, smagratis 200, starteris apie 250 lt belaruski.
  9. sadia

    PUSKACIUS

    supratau , o tai galvoju
  10. sadia

    PUSKACIUS

    jau nusipirkau dangtelį, parduotuvėj Alytui, tik be svirtelės. Tik užvaryk gerą varžtą ant šakutės, nes pradžioj keisdavau kas 10 vžvedimų, kol neradau gero metalo, kai parinkau gerą varžtą, neturiu problemų jau virš 10 metų. ant kokios šakutės ir kokį varžtą? tame dangtelyje an tos svirties kuri spaudžia bendiksą? sankab dangtelis-1.doc sankab dangtelis-1-1.doc
  11. klausykit , o MTZ 80 irgi reikia keisti lentą ir smagratį ?. Alytaus parduotuvėj "ORDO" pardavėjas sakė, kad čekiškam starteriui nereikia keisti smagračio IR lentos , tik starteris su dviem varžtais prisisuka, kažkaip reikia tvirtinimui trečią varžtą pritaikyti. Paėmę tą čekišką straterį pabandėme ant variklio(parduodtuvėj), atseit dantys ir tinka smagračio su bendiksu. ar negirdėjot ?
  12. sadia

    PUSKACIUS

    jau nusipirkau dangtelį, parduotuvėj Alytui.
  13. sadia

    PUSKACIUS

    jau nusipirkau dangtelį, parduotuvėj Alytui, tik be svirtelės.
  14. sadia

    PUSKACIUS

    seniai prie kompo prisėdęs buvau, jeigu nesunku paieškok. ir tel. nr. parašyk.arba į el. pašta
  15. sadia

    Naujas avilys ir puvinys

    užsiminiau su giriniu, bites laiko-dirba su bitutėm. sako- reikia išdeginti , dezinfekuoti. dezinfekavimas tai ir bus su kažkokiu šarmu ir aš buvau skaitęs kažkur. bet tik kai ruošiau seną avilį aš paprastai išdeginau dujine lempą paėmęs ir viskas, bitutės puikiausiai gyvena. Bet jau piktumas praitą vasarą jų buvo , tai tragedija.
  16. sadia

    PUSKACIUS

    vyrai, ieškau vis dar puskačiaus sankabėlės bendikso dangtelio
  17. sadia

    Naujas avilys ir puvinys

    o aš dar galvojau pirkiti taip pat vilaros avilius gal išdegint reikėjo, gal ventiliacija prasta . gerai sakai - senuose aviliuose mieliau gyvena bitutės.
  18. gal liko puskačiaus sankabėlės bendikso dangtelis, jis nuo kabinos pusės sukasi trim varžtais ir lenta -starteriukas kur sukasi.? Vilnius - Varėnos r., Dargužiai 868617113 [email protected] sankab dangtelis.doc
  19. sadia

    PUSKACIUS

    gal kas apie vilnių 100km puskačiaus sankabėlės dangelį turi Vilnius - Varėnos r., Dargužiai 868617113 [email protected] sankab dangtelis.doc
  20. sadia

    kaip iskraustyti bites is namo

    esu pradedantis, tai situacija panaši kaip ir iš medžio drevės susemti spiečių, galimybės nulinės. bent apie taip patyręs bitininkas taip kalbėjo. Nebent bitės negiliai sėdi ,po lentom .
  21. sadia

    žiemkenčių buklė

    sveiki , klausykit , rugiai paaugo tiek , kad po žiemos gali išusti , o gal ir iššalti.apie 15 cm pavarė. ir sėjom kaip senoj literatūroj rašo nuo rugsėjo 1-10. Dabar tiksliai nepamenu, tarp 5-10 sėjom. gal nušienauti ? ką daryti?
  22. tai ar nusipirkai šienapjovę? kai skai, kad bruzgynus rikės šienauti , tai geriau smulkintuvą mulčerį RG markės, lenkiški tokie yra nuo metro pločio.vienas pas mus kaime turi su t-25, kitas mtz -82 RG-180, ir patenkintI. smulkintuvas.doc
×
×
  • Create New...