Jump to content

ewisss

Nariai
  • Pranešimai

    20
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    gargzdu

ewisss pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

1

Reputacija

  1. ewisss

    šilauoges

    vandens trūksta reikia laistyti dažnai.
  2. ewisss

    Porų auginimas

    kai daigykloje augini jie auga kūdi ilgi, tai reikia kirpti viršūnes ir negailėti. tada kotai sustorėja.
  3. ewisss

    Porų auginimas

    auginant daigus juos pastoviai reikia karpyti viršūnes, tada jie sustorėja ir gražesnes šaknys.
  4. ewisss

    Česnaku auginimas

    http://savasukis.lt/ukis/katalogas/chec ... i-1708.htm cia liktai specialia česnakams sodint
  5. ewisss

    Česnaku auginimas

    NU NZ AR as nemokejau i litus pasiversti bet tai kotai labai jau brangi pasirode nu jei cia rubliai tai 350 lt gaunasi jei neklystu
  6. ewisss

    Šilauogės

    buvau prieitais metais seminare apie šilauoges. tai ten rode nuotraukas kur šilauoges pasodintos i tinkama dirvožemi ir i bloga dirvožemi. tai skirtumas didelis buvo.
  7. ewisss

    Vaistažolių auginimas

    yra ta tema ideta prie nedradicinis ūkininkavimas paeskok ten ten daugiau aprašo
  8. ka tu darytum jai tavo zemeje kas nor sėjomaina padarytu
  9. man negaila tuos žemes bet tegul nemeluoja ir nuoma užmoka. o pikdzoliu kaip ir nebuvo buvo pieva graži kuria pats tas ūkininkas ir pjaudavo. nesėju as toje zemeje man nepatogioje vietoje ji yra toli nuo manes.
  10. ewisss

    Šilauogės

    na ph truputi per zemas.Esant optimaliam dirvos rūgštingumui (pH 4,3–4, šilauogės geriausiai auga. na o parugstinti tai turetum maisyti su rungčiomis durpėmis ir egles arba pusu pjuvenomis.Dar liktai yra kažkokiu chemikalu? matau kupeta esi klaipedietis is kur perki durpes jeigu perki?
  11. siaip gera mintis nuomos sutarties nera. o jau gražiuoju su juo nebera kantrybes. Daug kartu skambinau daug pažadu ir nieko nedaro. paskutini karta skambinau tai ne bekele ragelio. tai galvoju nebeskambinsiu jam daugiau. dar pyktis ima dėl kuolu išvartymo. Galvojau ir as kad reikia nusikulti. Bet galvoju gal i teisma duoti dėl rubežiu ir dėl žemes ?
  12. sveiki turiu ir as tokia beda. turiu žemes 2.5 h . as joje nieko neauginu ir nesėju . bet viena diena atvaziaves prie žemes ziuriu mano žeme suarta ir apsėta rapsais. nulekiu pas ūkininkas tai tas prižada sumokėti uz nuoma. bet jau taip 3 metai kaip nemoka už nuoma. kelis kartus skambinau vis prižada bet vis dar nieko. beto dar isvartes visus rubežio kuolus.reikia kviesti geodezininka kad ribas atmatuotu ka patartumėte daryti? kur reiketu kreiptis ?
  13. bet koks priestatas su betoniniais pamatais reikalingas projektas.
  14. ewisss

    Bulvės.

    auginu bulves tik del saves. Paskutiniais metais budamas Norvegijoje pastebėjau bumą tręšti bulves per lapus. Kaimynas pernai taip tręšė bulves ir gyrėsi, kad gavo didesnį derlių. Ar tikrai tai padeda ir kaip (kada) tai daryti? paskaičiau cia toki straisniuka http://www.lsdi.lt/straipsniai/27-1/%2827%291-19.pdf cia raso kad įtakos didelios neturi . o kaip jus darot kaip tresiat noreciau sužinot?
  15. ewisss

    Šilauogės

    taigi visi braskininkai taip daro teko matyti ir man Norvegijoje. kai kiekviena vakara braškiu laukus puldavo zuvedros , tai ūkininkas pora nusove ir dingo visos zuvedros. o tai kokiu gudrybių imasi ūkininkai kurie augina dideliais plantacijas silauogiu, kaip apsaugo nuo paukšiu?
×
×
  • Create New...