Jump to content

tuomelis

Nariai
  • Pranešimai

    13
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Radviliskis

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

tuomelis pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. tuomelis

    Porų auginimas

    o kaip su sodinimu?
  2. tuomelis

    Metalo realizavimas

    gal jie turi internetini puslapi? jei ne paslaptis kiek gaudavai uz tona?
  3. Sveiki kaip realizuojat metalą? po kiek moka, kada geriausiai realizuot?
  4. reiktų lyginti su 6 serijos keturcilindriais, bet kadangi įpurškimo sistemos identiškos, tai sąnaudas loštum ant mažesnes 5serijos traktoriaus masės o tai zymiai skirtusi?
  5. o kaip su kuro sąnaudom stipriai skiriasi 5serija nuo 6030?
  6. Sveiki. Norėčiau sužinoti ar skiriasi, jei taip tai kiek "valgymo" poreikis 6030 serijos traktorių lyginant su 6030 Premium serijos traktoriais, žvelgiat i kuro bako tūri manau kad turi skirtis... Laukiu jūsų nuomonių...
  7. Sveiki Norėčiau per žiemą susidėti šiokia tokia garso aparatūra nu tai yra magnetola ir gal dvi gal keturias kolonėlias i traktorių. Gal kas neseniai dėjotės gal turit foto kaip atrodo pas jus? gal turit kokių rimtų patarimu ka daryt ko ne? Išanskto ačiū.
  8. Nauja tai mačiau čia http://ukioklubas.lt/skelbimai/zemes-di ... odinamoji/
  9. Nu taip tu teisus... jei dar kanors rasi internete apie tai tai pasidalink žiniom bet ma ten nieko neparodo tuo linku kur parašei... o gal kur internete matei cesnaku rovimo kombainus?
  10. Iš Radviliškio rajono... jei ne paslaptis koki plotą užsodinai?
  11. Norėčiau sužinoti gal kas auginat porus? Ketinu kitais metais ir aš pabandyti norėčiau kuo daugiau apie juos sužinoti, tiesiog nuo a iki z
  12. Sveiki, gal kas domitės česnaku auginimu? gal žinote kokiu ir kur yra česnaku sodinamųjų pirkt? Aš internete mačiau kažkur kad beroc Lenkijoj gamina, jei kanors žinot pasidalinkit žiniom... taip pat gal žinot kito inventoriaus česnakų auginimui?
×
×
  • Create New...