Jump to content

Tomux

Nariai
  • Pranešimai

    126
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Tomux

  1. prieš 5 minutes , manttys pranešimas:

    Potenciko nieks nenusukinejo kur riboja apsukas?

    Ne, niekas nelindo. Esmė kai buvo nupirktas prieš 7 metus jo max apsukos buvo 1780, galvojom kad tiek uždėtas ribotuvas, prieš pusantrų metų pasidarė 2000,pries 3 savaites vėl pasidarė apie 1740,tada keitem filtrus, nieko ne įtakojo. O snd pasidarė 1500. 

  2. prieš 1 minutę , caper pranešimas:

    Taip, pvz skambinu achemai, sakau reikalingas ligiai toks pat kiekis tai 240 eur/t. Bet čia buvo prieš kelias dienas, dabar nebent kažkas keičiasi.

    Būtent, dabartiniu kainų nežinau, bet paskambinus achemos vadybininkui ir imant 100 t, mūsų kaina būna didesnė nei išsakyta yogop. Čia jokiu būdu ne kaltinimas klaidinga informacija, belieka džiaugtis, kad žmonės dirba su geresniais vadybininkais nei mes. 

  3. prieš 1 minutę , yogop pranešimas:

    4 mašinos 96t. Kooperacija yra toks dalykas, kuris suteikia nemažai derybinių galių.

    Kooperacija, taip pat ir nuo firmos bei vadybininko daug priklauso, čia daug faktorių. Bet esmė, kad čia skaitančių 95% o gal ir daugiau nepriklauso jokiai kooperacijai, todėl šios kainos yra nerealios mažesniems ūkininkams. Tas pats ir grūdų pardavimuose.

  4. Sveiki. Problema Claas Comandor 228cs būgno dešinės pusės guolis subirėjo, pakeitėme nauju-5 min. kūlimo ir vėl subirėjo, pagalvojome kad kaltas korpusas, kuris laiko guolį, bet sutvarkius ir vėl tas pats-5min. kūlimo ir subirėjo. Kame problema? Kita pusė nekaista, būgnas vibracijos neskleidžia... Gal kas susidūrė arba gali duoti protingų minčių, nes jau nebežinom ko griebtis. 

×
×
  • Create New...