Jump to content

vilmis_EWA

Nariai
  • Pranešimai

    16
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario vilmis_EWA paskelbtas turinys

  1. garantiskai pakeite ar jau teka susimoket.
  2. vilmis_EWA

    Kombaino išsirinkimas

    Sitoj vietoj su Saulium visiskai sutinku, ten T - serijoj transportavimo darba atlieka ne tik dar vienas biteris, bet ir dar vienas mazas voliukas, taigi is viso penkiu bugnu kombinacija, kiti gamintoja toki kulimo principa issprende su trim, ar bent jau keturiais bugnais.... be to papildomas biteris ir dar vienas maziukas bugniukas reikalauja ne tik papildomu guoliu ir dirzu, bet ir papildomu arkliu jiems sukti, bei papildomo kuro kuri supils ukininkas. Taipogi kaip ir Saulius abejoju tokios sudetingos sistemos nauda.
  3. pas mane 2008 metu 6930 tai tik pradejus dirbti po 200 motovalandu buvo praputes ismetimo kolektoriaus tarpine. Servisas sudejo kazkoki pigesni varianta, tai po savaites vel prapute. Atvaziave antra karta sudejo tokias kokios priklauso, ale pirma karta tokiu sandeli neturejo.... Dabar jau 1600 motovalandu, daugiau bedu nebuvo.
  4. vilmis_EWA

    john deere w540

    Jeigu normalus metai, tai uzteks.Bet jeigu lietinga javapjute, tai jau ant ribos sitas modelis. Be to gali kulturas isideliot kaip tik nori, taciau kai po ziemos reikia atseti ir didzioji dalis zieminiu kulturu tampa vasarinemis, ir visa javapjute sueina i trumpa laikotarpi vat tada ir reikia galingesnio kombaino. Taipogi kombaina perki ne vieniem metam, praeis 2-3 metai reiks kult 350 ha ir tada sakysi pats, kad reikejo pirkt galingesni. Dar pastebeciau, kad ne vien pagal arkliu galias kombaina rinkti reiketu...
  5. vilmis_EWA

    ACROS kombainai

    Pats Across neturiu, bet ukininkas netoliesia turi, beje kiek zinau pas ji vienas is pirmutiniu i Lietuva atvaziavo. Jau 2008 metu sezona jis kule. Kiek esu kalbejas, tai per diena iki 160 t. prikuldavo 2009 metais - derlius apie 6 t/ha, bet nuostoliu irgi padarydavo... Didziausias gedimas buvo tais paciais metais, nepasileidinejo pjaunamoji,tai po keturiu dienu bedos jieskojimu pakeite kazkoki elektronikos bloka. Kas liecia valdyma tai nepatenkintas kalbanciu kompu ir dar sake, kad nebenaudoja pjaunamosios kopijavimo... Pats sake, kad antro tokio nebepirktu. Tai tiek....
  6. vilmis_EWA

    Naujos Laverdos laukuose

    Pagal bendra seperacini plota, sietus tai M 305, tik tiek, kad pas ja 275 AG, o pas sekanti modeli jau 360 AG. Bendras seperacinis plotas Laverdos 9.06 kv.m., Tucano 450 8.75 kv. m.
  7. vilmis_EWA

    Naujos Laverdos laukuose

    Jei galbam apie JD CWS serija tai Laverdos REV serija bus siek tiek nasesne uz CWS, nes kratiklai Laverdos ant 0.5 m. yra ilgiasni. Galiu pasakyt tik tiek, kad turiu realu palyginima mano klientas turi Laverda M 305, o jo kaimynas JD W650 ir pasak jo nasumas tu dvieju kombainu yra identiskas, nes jie pradejo kult kartu. Su Laverda be vargo nusikule 320 ha, o jo kaimynas turejo kulti 470 ha, taigi jie pradejo kulti ta pacia diena, kulturos tos pacios, oras abiem kliuvo tas pats ir derliai tokie pat buvo plius minus. Su Laverda nusikule 320 ha o kaimynui dar buvo like apie 150 ha kulimo... Spreskyt patys ar verta moket didiasniu pinigus uz tokio pat nasumo kombaina. SIAUBAS Na negi vadibinkas neturi moksliniu tirimu paliginimui , kad taip abstrakciai , tiesiog nemokssiskai kombainus sulygina. Gerai misla rasai , kad pliurpia susede bile ka, net ir apie zemes arima kitose temose, svarbu plirpt o ka maji velniai Geriau praktiniai palyginimai, nei moksliniai padaryti idealiomis salygomis.
  8. vilmis_EWA

    Naujos Laverdos laukuose

    Butent taip Laverda ir padarius, jei derlius iki 4 t, prastesnems zemems siulomas kombainas yra is Rev serijos su paprasta kulimo sistema bugnas ir kratikliai, o jau didiasniems derliams siulomas kombainas is M serijos kur jau dadetas papildomas seperacinis bugnas, papildomas pobugnis po atmusimo biteriu ir seperaciniu bugnu, kad suintensyvinti seperacija.
  9. vilmis_EWA

    Naujos Laverdos laukuose

    Gan zenkliai maziau, nebent paciam 100000 Ne pinigai
  10. vilmis_EWA

    Naujos Laverdos laukuose

    Jei galbam apie JD CWS serija tai Laverdos REV serija bus siek tiek nasesne uz CWS, nes kratiklai Laverdos ant 0.5 m. yra ilgiasni. Galiu pasakyt tik tiek, kad turiu realu palyginima mano klientas turi Laverda M 305, o jo kaimynas JD W650 ir pasak jo nasumas tu dvieju kombainu yra identiskas, nes jie pradejo kult kartu. Su Laverda be vargo nusikule 320 ha, o jo kaimynas turejo kulti 470 ha, taigi jie pradejo kulti ta pacia diena, kulturos tos pacios, oras abiem kliuvo tas pats ir derliai tokie pat buvo plius minus. Su Laverda nusikule 320 ha o kaimynui dar buvo like apie 150 ha kulimo... Spreskyt patys ar verta moket didiasniu pinigus uz tokio pat nasumo kombaina.
  11. vilmis_EWA

    Naujos Laverdos laukuose

    Tikrai taip. pagalvok paprastai, eina per kombaina mase, ja iskulia, o ta iskulta mase juk reikia dar pabaigti atskirti nuo šiaudų, tai kuris greiciau ta padarys? tas kur separacinis plotas (atskyrimo) didesnis ar mazesnis? ........ Gal čia tik aš taip supratau, kad laverdos atstovas tiesiai šviesiai išdėstė, kad JD našesnis už laverdą visu metru Kokius modelius tu cia ponas shaulini JD ir Laverdos lygini??? Manau, kad pats nepastebejai ir persokai nuo CWS i W JD serija
  12. vilmis_EWA

    Naujos Laverdos laukuose

    Forumas - ne ta vieta derybom. O jei rimtai domesies, tai ir paskambinsi. Jei rimtai pardavinetumet tai ir surasytumet tas kainas. O siaip jei vadybininkams sunku tai galiu pats apsviest forumiecius kokia to kombaino kaina mazdaug. Laverda Special Power M 305 SISU Diesel Common Rail variklis Variklio galia 202/275 Kw/AG 6 kratikliai GSAX pavirsiaus kopijavimo sistema Papildomo separavimo sistema MCS Plus Ypatinga sezono kaina – 499 000 Lt (be PVM) http://www.ewa.lt/naujienos/id.22.laverda_special_power_m_305_ ši kaina yra 2009 metų pavasario pabaigos. Tikriausia dabar ji nėra mažesnė plius dar jei reiktų rapso stalo. Mokėti tiek pinigų uz daikta kurio serviso darbo kokybė neaiški (nesakau kad bloga), paplitimas itin menkas (bent jau lietuvoj) tai nezinau ar butu protinga. 560000 Class Tucano 440 su Vario pjaunamaja bei APS manau geresnis variantas. Ar paciam teko su servizu susidurt??? Tai kam taip kalbet??? Reiketu lygintis bent jau su tucano 450.
  13. vilmis_EWA

    Naujos Laverdos laukuose

    Forumas - ne ta vieta derybom. O jei rimtai domesies, tai ir paskambinsi.
  14. vilmis_EWA

    Naujos Laverdos laukuose

    Bet paramos negausi nei lito nuo 400000
  15. vilmis_EWA

    Naujos Laverdos laukuose

    Nevarkit bespeliodami, Panevezio r. kule Laverda M305 atvaziavusi is Jonavos r. ukininkui i pagalba. Beje jos bunkeris yra 8200 l ir tikrai negalejo buti du bunkeriai ir 15 t. Kaina sio modelio M 305 yra didene, nei jus cia kalbat. I MLVS del kombainu nesikreipkit, nes jie jums padet negales, nes tik UAB "East West Agro" yra vienintelis Laverda kombainu atstovas Lietuvoje. O kodėl kaina ne galėjo būti tokia Jeigu ji atvaziavusi is Jonavos r. tada ji ne Lietuvoj pirkta Čia kazkas panasaus: http://www.agriaffaires.co.uk/used/comb ... devise=LTL Kodel ne Lietuvoj??? Trys naujos Laverdos M 305 siemet dirbo Jonavos r. Toje nuorodoje kombainas atidirbes 2 sezonus
  16. vilmis_EWA

    Naujos Laverdos laukuose

    Nevarkit bespeliodami, Panevezio r. kule Laverda M305 atvaziavusi is Jonavos r. ukininkui i pagalba. Beje jos bunkeris yra 8200 l ir tikrai negalejo buti du bunkeriai ir 15 t. Kaina sio modelio M 305 yra didene, nei jus cia kalbat. I MLVS del kombainu nesikreipkit, nes jie jums padet negales, nes tik UAB "East West Agro" yra vienintelis Laverda kombainu atstovas Lietuvoje.
×
×
  • Create New...