Jump to content

Žemdirbys

Nariai
  • Pranešimai

    365
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    2

Atsakymai kurių autorius Žemdirbys

  1. Prieš 1 valandų, JCB pranešimas:

    O V formos neužkišdavo? Na jei jau dvigubą U prikiša ir spėju molio, tai su meškere prie prūdo reik sėdėt, o ne po lauką maknot. Čia ne vole problema. Jei manai kitaip, sakyk kokio būt nekišę?

    V nekišo. Na savaime aišku, kad reikia prie prūdo sėdėt, bet kai per visą sėją prapylė lietus , tai teko maknot. 

  2. Kiek kartų, tiksliai nepasakysiu. Bet keli akumuliatorių iškrovimai ir vistiek neužsikūrė. Šiandien su variklių užvedimo purškalu užsivedė. Ir visą dieną kūrėsi be problemų, darant kelių valandų pertraukas. Taip ir likau nesupratęs, kas čia jam užėjo. :icon-confused: Žiūrėsiu, kaip rytoj elgsis. Į apsukas, neatkreipiau dėmesio, bet nepajutau, kad kažkas būtų kitaip nei įprastai. Profilaktiškai dar pakeisiu tą atbulinį vožtuvą.

  3. Prieš 10 valandų, L&M pranešimas:

    Sveiki,

    Kame šaknys. Kodėl kompas negauna variklio alyvos slėgio rodmenų? lemputė užgesta tepalo spaudimo. Matavau mechaniškai slėgis viskas tvarkoje. Grįžus po dienos darbų viskas buvo gerai. Ryte bandant užkurti taip išmetė kompas kad alyvos slėgis žemas. Kombainas MF 7274. 2000 m.

    Nieko rimto, daviklis. Aš jau antrą kart keisiu.  Iš vakaro pastatai - viskas gerai. Ryte jau neveikia. Spausk, kur atšaukti pavojų ir negesins kombaino. Galėsi dirbt, kol pakeisi daviklį.

×
×
  • Create New...