Jump to content

dova07

Nariai
  • Pranešimai

    1551
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius dova07

  1. Turim dirbam, purkstuvas geras, paprastas, siju kopijavimas tikrai vykes,  buvo kile keleta nesklandumu atstovas nerado ka patart, bet priezastis radom patys, tai aukscio daviklis is pat pirmo sezono ir atbulinis oro voztuvelis paslieptas sutrikdes purskimo paleidima, o daugiau viskas su juo gerai dirbt ir dirbt.  Kainos ir kokybes santyki patvirtino 100proc. 

  2. On 2024-03-01 at 22:58, Bulvinykas pranešimas:

    pradėjo dėt 2005, bet ieškok kuo naujesnio. 570+ tt su cat c-13. Galingesnis oro srautas, didesnis grūdinis elevatorius ir bunkeris. Pats apie tokį kažkada galvojau, bet kitu keliu nuėjom.

    2007metai 570+ tt variklis c-13, pjaunamoji 9m, tik kad valandeliu prikapseje 3400/2500

  3. prieš 30 minutes , manttys pranešimas:

    tas pats kas 5 ir 6 kratuku skirtumas

    Na įdomu, kodėl sako kad 570 yra nesusipratimas ir vos ne geriau 560 kratiklinis ? Ar čia dėl laidumo ar labiau technologinių  kokių niuansų?. Žinau kad  varikliai skirias 570 su  CAT o  580 merso. 

  4. On 2024-01-13 at 15:50, Pofke pranešimas:

    na pribrendo reikalas presa keist, dirzas ar bugnas, ar turi kas su daugiau nei 14 peiliu bugna, kiek kazin dirzai gali atlaikyt vnt, nesvarbu naujas ar naudotas nesenesnis nei 2015 metu

    Su Mchalu v660 kažkur apie 63k turėjom padare su orginaliais diržais, esmė ta kad laiko tie diržai daug  svarbu mechaninio pažeidimo nepagaut.  O diržus kiek iš ankščiau pamenu tai tiek welgeriui tiek mchalui, tieke tas pats gamintojas. 

  5. Prieš 1 valandų, gerasukis pranešimas:
     
    Atsisakę daugiametės pievos, nuo jūsų atkūrimo našta nenukris, nes atstatymas galioja ūkio lygiu. Kiek turi DGP, tiek mielieji ir turėsit laikyti. Pratinkimės valgyti žolę vietoje salotų.
     
    Antra - Gavę įpareigojimą atstatyti daugiametes žoles, negalėsi pretenduoti į DGP atkūrimo išmoką, nebent atkursite virš savo referencinio dydžio.
     
     

    Tai taip išeina, kad jie net neskaito ką patys savo laiškuose rašo.

    IMG_8942.jpeg

  6. prieš 21 minutes , manttys pranešimas:

    reiskia reika dekalruoti duoti kazkam kitam, pvz zmonai ar tėvui ir problemos kaip nebūta :)

    Bet jau ką pasikabinai per 2020-2022 metus ant savo valdos, po laiškų gavimo kitų metų deklaracijoje jau nebepermesi šių laukų kitai valdai. Reikalaujamas atstatyti plotas išliks toliau tavo valdai ?  

  7. Buvom iškėlė klausimą, kas nutinka praradus DGP sklypą  kurio plotą pareikalavus NMA atkūriai, na  tarkim atkuri nuosavoje žemėje. Tai atsakymas Giedraičio patarėjo  buvo, kad to sklypo savininkas sėkmingai tau permetė DGP statusą ir tu su šiuo statusu jau pasilėki, o kas jo žemė perims tai jau turės dirbamos statusą,  tai principe gaunasi  čia kaip karšta bulvę žaist kuris kuriam. 

  8. Kokia didelę įtaką žmonėms turi marketingo gabumai, prekės sufasavimas ir pateikimas į rankas, kad už kalkinimo medžiaga permokėtum 4 kartus. Iš principo bandėme granuliuotas kalkes atrodo patogu greita supili į barstyklę ir išbėri. Reziume dulkėjimas kosminis, paskleidimo tolygumas apgailėtinas, dar nepamiršti reikia kad tos pačius maišus reikia iš mašinos iškrauti sandėli, perkrauti į priekaba nuvežti iki lauko ir dar  pabaigoje susimkoėt už maišų utilizavimą... kas ir kiek ten suveikė taip ir liko neaišku efekto akiai matomo nebuvo. Norint rezultato geriau jau pasidaryti tyrimus rimtoje įstaigoje  ir kalkes išsibarstyti pagal žemėlapius samdant paslaugą. Buvome irgi įsitikinę kad tos 5t/ha trupintos klinties  pastovia norma visam laukui yra pakankama norma,  bet norimo rezultato taip ir nepavyko sulaukti. Manau,  kad kalkinamus laukus reikia nusimatyti kalkinti priešsėliams po kurių bus sėjami kviečiai. 

  9. On 2023-09-24 at 08:52, Ukius_bulvinskis pranešimas:

    O dabar kodėl jau nebe? 

    Visų tų FJ dynamicu ir kitų kitaicų  reali vertė 1k eur, tai tas pats  kas į telefoną parsiųsti programėle iš google play. Galbūt nesusidūrus su rimtų gamintojų vairavimo sistemom tai gal kažkam jos ir užtenka, bet ne už tokia kaina. Geriau jau ieškot kas apsima konstravimu ir susidėti AGopen GPS. Realiai už 2,5k gali turėti hidraulini vairavima kuris  nenusileidžia gamykliniui trimblui.

  10. Ar čia dažna tokia praktika, kad 22metų derlių padėta saugojimui pagal formulę ir jį pardavus 23metais gautas pajamas  priskiria prie 22 metų finansinių metų ko pasekoje persiskaiciuoja pelnas, pvmas, gpm ir dar negana to delspinigiai už pradelsta mokesčių mokėjimą ? Ar čia įmonės taip apžaidinėja ir mažinas savo praeitų metų pelnus ir galėjo visai kitaip išrašyti sąskaitas  ?

×
×
  • Create New...