Jump to content

koukuozas

Nariai
  • Pranešimai

    129
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Visas nario koukuozas paskelbtas turinys

  1. Sveiki . gal kas turit potingerio diskini skutika? ar verta ziureti i juos?
  2. koukuozas

    šienapjoves

    Ar labai jau reikalingas tas plausintuvas? Siaip ir po tu sraigiu zole greitai vysta + maziau reikalingas ag poreikis ir mazesnes kuro sanaudos. Mano buvo tiek krone tiek kuhn du plausintuvu tai didelio susizavejimu neturiu.
  3. koukuozas

    šienapjoves

    Tik potinger su sraigem . Isbandes kuhn , krone ir potingeri.
  4. Sveiki . turim problema su 712 vario tms. Neeisijungia tms nors pries keleta dienu puikiai veike. Buvo viena karta uzvedamas atsigave trumam ir vel issijunge . Kas galeru buti kur ieskoti problemos ? Aciu
  5. koukuozas

    TF78 ar TX68 plus?

    4,10 cm plocio ratai 900 plocio. Man nera didele problema parvezimas
  6. koukuozas

    TF78 ar TX68 plus?

    Taip kombainas rimtai padarytas ir radau atrodo gana gerai islaikyta varianta . Atrodo labai priziuretas bet apie 3000 bugno valandu ir 3600 variklio. Ar tokiam kombainui tokios valandos jau nerima keliancios ? 7.30 pjaunamoji. 30 pinigu praso europietisku
  7. koukuozas

    TF78 ar TX68 plus?

    Tai kokio dydzio ukiui toks kombainas tinkamas ? Ar galima sakyti 1 ag 1 ha ?
  8. koukuozas

    TF78 ar TX68 plus?

    Labai aciu . Viska supratau. Smulkiai aprasyta i ka atkreipti demesi. Kombainas prancuzijoje. Ir kiek maciau tai kombainui daug problemu sutvarkyta kaip smulkintuvo pakeitimas ir elektrines movos perdarymas . Idomu ar tokiam kombainui pilnai dar galima gauti daliu kazkokiu specifiniu.
  9. koukuozas

    TF78 ar TX68 plus?

    Sveiki , Gal galetumete pasakyti koks mazdaug nasumas tx68 plius kombaino ir kokios pagrindines problemos ir kur atkreipti demesi perkant . Aciu
  10. Sveiki , niekaip neradau diskusijos apie situos kombainus. Butu idomu jusu nuomone ar vertas pasirinkimas ir kokios silpnosios ju vietos
  11. koukuozas

    Ruloniniai presai

    Suprast supratau , kadangi .an vienoje puseje buvo pamestas varztas ir salenblokas stovejo belenkaip ir saiba nukritusi buvo ir nebebuvo jegos . Tai susistvarkysiu ir paziuresiu ar kiek pagerejo . Jei truks toliau spaudimines jegos desiu dar po viena saiba.
  12. koukuozas

    Ruloniniai presai

    Man kur dacikas idetas yra ant saibu su selenbloku ,o kitoi pusej laisvai sukasi vienas pats selenblokas. Bandysiu issijimti ir paziuret kokios bukles .
  13. koukuozas

    Ruloniniai presai

    Turite omenije sitas kaip salenblokas idetas juodas ?Ir ka man reikia su juo padayti ? Nes jis laisvas pirstu gali lengvai sukineti.
  14. koukuozas

    Ruloniniai presai

    Gal galite pasakyti ka galima padaryti kad spaustu stipriau ir padarytu didesnio tankio ritinius . Presas prasukes 14 tukst. Spaudimo jegos isvis nebera. Ar tikrinti cilindro manzietus ar yra koks voztuvas kad paverzti ?
  15. koukuozas

    Ruloniniai presai

    Ieskau welger doble action 235 turetoju arba remontininku. Problemos su ritinio suspaudimu. Jei galite padekite .
  16. koukuozas

    Sėklos - Perku / Parduodu

    Ieškau avižu apie 7 tonas ,būtu gerai valytos. Žemaitojoje
  17. Westernui skambinau tai kaina biski kosmosa pasake , kolkas ir pats į žemaituka linkstu ,bet noris dar visas priekabas pamatyt ir įvertint. Westerna pats turiu 16s su nuimamais bortais . Patinka tikrai dažymo kokybe ir metalo kiek pridėta ir kaip suvirinta . Įdomu kaip su kitom priekabom
  18. Pas mus vienas ūkis turi 3 didžiasiais priekabas tai kiek kalbines nesiskudė . Manau ir man reiks sulaukt parodos ir tada žiurėt kas ka gero pasiūlis ir kaip pagamintos,nes kolkas mažokai kas aišku...
  19. Man kolkas apskambinus dėl kainu atrodo geriausias ir protingiausias pinigu atžvilgiu žemaitukas priekaba.Bet gal gyvai pamačius nuomone susidarytu kita...
  20. Visados važiuodavom ant kaupo(todėl man labai patrauki išstumiama priekaba ) ,bet netolimoj ateti turbūt viena gala užstatysim siena ir ant kaupo su priekabom nebevažiuosim . Pats neturiu kaip vežti ,nes sėdu tada smulkintuve .
  21. Turiu westerno viena priekaba su atidaromais bortais . Žolei ji išvis netinkama , esam bande versti per šona tai vos priekabos neapvertem. westerno priekaba kiek dabar domėjausi pati brangiausia rinkoje ir pagaminimas tik po metų.
  22. Visados žiurėjau puspriekabe su išstumiamu bortu kaip fliegl arba umega ,bet jū kainos šiai dienai kaip apynaujos fūros. Dabar ieškau verčiamos ,bet rimtos priekabos .
  23. Šiais laikais jau plius minus visu traktoriai apie 50 rieda ,tai čia manau būtu tik privalumas ,kad galėtu priekaba tiek itraukti. Puspriekabė turi būti stabili ar pakrauta ar ne.
  24. Pimas su visais antborčiais turiu 2 ,bet man mažai jų ,o ir problemos dėl šoninių gabaritu per kaima važiuot atsiranda . Orinė važiuoklė ar nesukelia problemu ?
×
×
  • Create New...