Jump to content

Stalker1121

Nariai
  • Pranešimai

    16
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Stalker1121 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Stalker1121

    pjuklas malkoms

    V8 300 HP pjūklas tai...
  2. Stalker1121

    pjuklai

    O tai kuo jis pavojingesnis už kitus pjūklus?
  3. Stalker1121

    pjuklai

    Nu jo, čia IE8 problema Su FF atidariau tai normalios spalvos,. Bet melynas Stihl visai prikolnai atrodo, manau gamintojai turėtų pagalvoti apie tokią spalvą.
  4. beje tas galąstuvas kirviams/peiliams galąnda nuostabiai, po galąndimo atrodo lyg tiesiai iš gamyklos išėjęs peiliukas,
  5. Stalker1121

    pjuklai

    čia tas pats kaip "žalia varna"
  6. Tie aparatai arba visiškiems tinginiams, arba neturintiems kur kišti pinigų. Aš taipogi kaip ir daugelis iš čia esančiu galiu pritart jog Fiskars produkcija yra nuostabi. Turiu 1500 Pro kirvį, neseniai nusipirkau jam galąstuvą, nes šiemet bus ką kapot. Kirvis nuostabus, lipte limpa prie jo rankos ir tik duokit man su juo padirbt, tokia puiki mankšta, o koks malonumas kapojant... Taip pat svajoju apie didžiausią fiskars kirvį arba galu gale pleištrą + kujį didelems kaladėms (manau pleištras ir kujis geriau, nes kujį galėsiu panaudot kitur). Šiemet dar pirksiu Fiskars kastuvą, nes visi senučiai dar sovietiniai kastuvai atgyveno savo, o pirktis paprastą ar kokį kinietišką už 30-70 lt nenoriu, tuo tarpu Fiskars turi didžiūlį pasirinkimą, o kainą ~100 LT. (Nusižiūrėjau su teleskopiniu kotu, nes atrodo patogus, gali susidėt jį ir sau duobę kastis ) Dar turiu virtuvėj fiskars keptuvę, nenaudojama kolkas, bet manau tarnaus ilgai.
  7. Stalker1121

    pjuklai

    pavargs - atgaivinsim
  8. Stalker1121

    pjuklai

    Ta žinau, niekada neperku lievų daiktų, visus įrankius imu tik bošus, makitas, irwin ir panašius žinomus. Mano pirmas pjūklas yra Partner, galiu pasakyti, kad jis tikrai lievas, teko pabandymui pjauti su stihl kurio vertė 900 lt, modelio nežinau, tai malonumo buvo daugiau, pjovė labai smagiai, vedėsi labai gerai, ko nepasakyčiau apie partnerį, o galingumo ten rodos 1,4 kw, bet jisai daug kompaktiškesnis ir lengvesnis. Beje partneris USA gamybos, tai irgi negerai. Nu svarbiausia, kad neperku ten kokio iš turgaus ar senukų kinietiško už 250-400 lt tai jau būtų didelis pinigų išmetimas. Taip, aš nežadu miškininkaut, gal kada kelias motobloko priekabielias parsivešiu, gal kokiu 15 kubų drebulės supjaustisiu vieną kartą į metus ir nedaugiau, kaip už 800 LT man geriausias variantas, nes stihl ~2 kw geriausiu atveju už 1200 lt imanoma rast, o tai dar 200 lt už kokybę ir 200 lt už vardą. Del tiek darbo,tai geriau nusipirktum Stihl MS180.As su tokiu vanoju malkas,viena kita medi nuverciu(ir neplona) ir vargo nematau. http://www.monvika.com/stihlms180-p-29.html ka manai stalker1121? Turėsiu aš dar tų stihlių ir varnų, gyvenimas ilgas, o dabar pasitenkinsiu solo
  9. Stalker1121

    malku kainos

    Dar šaltukai vis spaudžia, o tai reiškia, kad dar malkų kainos dus didelės. Dabar pats laikas pirktis pjūklus, bet ne malkas. Malkom geriausias metas Balandžio mėnuo arba prieš rudenį būna atpinga. Pirktis supjautas malkas tikrai nepasimoka, aišku jos kai būna gerai sudėtos tai išeina gerai, tačiau tokiu atveju visada kaina aukštesnė, lieviausia tai kai malkas sumeta bet kaip ir dar didelių pinigų prašo. Geriausias variantas buvo ir bus pirktis didžiulę priekabą dvimetrinių malkų arba pačiam pjautis ir vežiot
  10. 5 nuotraukoj parašyta SWEDEN, bet ko šiais laikais tik nepadirba gali būti, kad atiteko užmaskuota padielka jeigu pjūklas pirktas turguje ar kur kampuose, nes nemanau jog taip gali skilt originali plastmasė, va maniškis partner buvo ir krites kelis kartus ir tas dangtelis su stabdžiu kur prilaiko juosta buvo po ratais pakliuvęs ir nieko, jokių įtrukimų. O gal visgi pjūklas buvo gavęs nemenką smūgį?
  11. Stalker1121

    pjuklai

    ko jau ko... plestines zaizdos pacios skaudziausios.... Ko jau ko, bet niekad nenorėčiau susižeit grandininiu pjūklu. Saugumas, mokėjimas, atsargumas ir blaivumas yra svarbiausia dirbant su pjūklu.
  12. Stalker1121

    pjuklai

    as pries 2metus nusipirkau trimeri husqvarna 343fr tai per du metus niekas nei luzo nei ka, nors dirbo ir miske krumus pjove ir zole pjove nemazai tik buvau isploves oro filtriuka ir padejas kleti tai per nakti pele viduri isgriauze tai teko kita pirkt o daugiau kaip ir nieko nebuvo Aš prieš 3 metus gan pigiai nusipirkau MTD mažiuką benzininį trimerį, tai dirbau su juo netausodamas, gazas visalaik dugnas, žolę pjoviau belekokią aukštą ir kreivoj vietovėj. Gal 10 litrų benzino sunaudojau. Ir viskas čiki, vedasi iš pirmo karto ir netgi šaltas buvo iš pirmo užsivedęs, bet dažniausiai iš antro, tik truputuka kai karšta dienelė buvo tai pradėjo kažkokie tepalai iš sujungimo tarp starterio/variklio išeidinėt, tai išvaliau ir daugiau jų nemačiau, gal taip turėjo būt. Benziną piliau belekokį, ir senus mišinius ir truputėlį viršydavau alyvos benzinui dozę, nes turiu senos alyvos į pjūklą buvo gailą, tai šitam duodavau. Ir viskas čiki, tik su spyruoklę kuri turi išmušt lyno ritę buvo problėmos, neatsimušdavo ir linas velniop ėjo, bet išėmiau spyruoklę, truputi ištiesinau, tada užgrudinau kaitindamas ir dedant į vandenį ir viskas gerai Šiaip per mažas man toks trimetris ir nepatinka man jis, todėl negailiu. Lygint 400 lt vertės mtd su 2500 lt vertės husqvarna 343fr gal nedėrėtų. Kainų skirtumas pasako apie gaminio funkcionalumą, tvirtumą, našumą, kokybę. Tačiau maniškis MTD geras.
  13. Stalker1121

    pjuklai

    teko paciupinet pjukla "royal", nezinau nei kieno jis gamybos, nei kodel ten ji pjuklu vadina krc tolimas giminaitis nusipirko sumokejo berods 250lt uz nauja, tai priekabos malku taip ir nesupjove...uzgeso, ir nebesikure...beje pagal padaryma labai panasus i tuos kur ciukciai veziodavo, tik spalva cia melyna... Tai yra dar kažkokie lietuviški pjūklai, surenkami lietuvoj ar gal jau dabar jų nesurenka Va skelbimą radau http://nskelbimai.lt/benzininiai-pjukla ... o-technika 2,2 kw - 8 kilogramai 400 lt, Tipa vokiški
  14. Stalker1121

    pjuklai

    Ta žinau, niekada neperku lievų daiktų, visus įrankius imu tik bošus, makitas, irwin ir panašius žinomus. Mano pirmas pjūklas yra Partner, galiu pasakyti, kad jis tikrai lievas, teko pabandymui pjauti su stihl kurio vertė 900 lt, modelio nežinau, tai malonumo buvo daugiau, pjovė labai smagiai, vedėsi labai gerai, ko nepasakyčiau apie partnerį, o galingumo ten rodos 1,4 kw, bet jisai daug kompaktiškesnis ir lengvesnis. Beje partneris USA gamybos, tai irgi negerai. Nu svarbiausia, kad neperku ten kokio iš turgaus ar senukų kinietiško už 250-400 lt tai jau būtų didelis pinigų išmetimas. Taip, aš nežadu miškininkaut, gal kada kelias motobloko priekabielias parsivešiu, gal kokiu 15 kubų drebulės supjaustisiu vieną kartą į metus ir nedaugiau, kaip už 800 LT man geriausias variantas, nes stihl ~2 kw geriausiu atveju už 1200 lt imanoma rast, o tai dar 200 lt už kokybę ir 200 lt už vardą.
×
×
  • Create New...